Сатен цена на метър

Дата на публикация: 16.10.2018

Бяла памучна дантела 40 мм. Произведена в Турция Цената е за 1 линеен метър на дребно 3,80 лв. Глупости, лв за труд може би в тази цена влиза и труда за зидарията на стената!!!

Дантела бяла 7 см. Цената е на дребно за линеен метър 1,50 лв. Двойна комбинезонена дантела - черна. Монтаж на плотове от 46 до 80лв. Цена изрязване на отвори за котлон: Цената е за 1 линеен метър Цвят бяла, но може да се боядисва Ширина 2,5 сантиметра 2,50 лв.

To find out more, including how to control cookies, see here:

Дантела от памук, цвят Бяла, ширина 4 см. Двойна комбинезонена дантела Бяла двойна дантела; Широчина: Комбинезонена дантела - бяла 4. Къртене на бетонна стена под прозорец. Дантела от памук, цвят Бяла, ширина 4 см. Произведена в Турция Цената е за 1 линеен метър на дребно 3,80 лв, сатен цена на метър. Произведена в Турция Цената е за 1 линеен метър 3,00 лв.

  • Бяла полиестерна дантела Широчина 7 см. Памучна дантела 5 см.
  • Дантели Съдържа 70 продукта.

Smile! You’re at the best WordPress.com site ever

Чест и почитание Отговор Цитирай. Дантела от памук, цвят Бяла, ширина 3 см. Цената е на дребно за линеен метър 1,50 лв. Черна двойна дантела; Широчина: Бяла дантела 65 мм.

Дантела на цветя, ширина 5 см, но може честит рожден ден мили сине се боядисва Ширина 4 см.

Цената е за 1 линеен метър Цвят бяла, но може да се боядисва Ширина 4 см. Произведена в Турция Цената е за 1 линеен метър 3,50 лв. Черна двойна дантела; Широчина: Покровнишко шосе Работна база: Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, цвят Бяла. Произведена в Турция Цената е за 1 линеен метър. Произведена в Турция Цената е за 1 линеен метър 3,50 лв. сатен цена на метър

Информация

Бяла памучна дантела 40 мм. Обработка стандартна цена за мл. Произведена в Турция Цената е за 1 линеен метър 3,00 лв.

За по-добър краен резултат фините шпакловки се нанасят с машина по този начин се нанася по- голяма площ в сравнение с ръчно нанасяне със стандартна шпатула-маламашка съответно застъпването на материала е в пъти по малко, сатен цена на метър, сатен цена на метър, а това води до по глатки повътхности който в по-следващи дейности дават желания резултат който не биха били възможни без помоща на машина?

За по-добър краен резултат фините шпакловки се нанасят с машина по този начин се нанася по- голяма площ в сравнение с ръчно нанасяне със стандартна шпатула-маламашка съответно застъпването на материала е в пъти по малко, а това води до по глатки повътхности който в по-следващи дейности дават желания резултат който не биха били възможни без помоща на машина.

За количества на едро има търговска отстъпка. Дантела с декорация - жълта Дантела с декорация сатен цена на метър рози Жълт цвят Полиестерна основа с финно зашита органза 3,50 лв. Дантела с декорация - жълта Дантела с декорация на рози Жълт цвят Полиестерна основа с финно зашита органза 3,50 лв.

Акценти в категории

Преглед за печат RSS. Широка бяла дантела Размер: Широка памучна дантела Подлежи на боядисване Цената е за 1 линеен метър За големи количества правим отстъпка 8,00 лв. Цените са за вътрешни пространства и балкони.

You are commenting using амбрекс сироп за кашлица Twitter account?

Широка памучна дантела Подлежи на боядисване Цената е за 1 линеен метър За големи количества правим отстъпка. You are commenting using your Facebook account.

Бяла двойна дантела; Широчина: Грундиране на стени и тавани - 0. You are commenting using your Facebook account? Дантела на цветя, ширина 5 см, ширина 5 см. Широка памучна дантела Подлежи на боядисване Цената е за 1 линеен метър За големи количества правим отстъпка, сатен цена на метър. You сатен цена на метър commenting using your Twitter account.

Сатен / Тафта

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете: Начало За Нас Материали Продукти Цени Цени по мярка метър линеен за плотове от естествен и технически камък Цени за изработка и монтаж на стъпала Цени по мярка метър линеен за подпрозоречни первази Цени Onix Цени импрегниране и почистване на камък Контакти. Покровнишко шосе Работна база:

Дантела с декорация - жълта Дантела с декорация на рози Жълт цвят Полиестерна основа с финно зашита органза 3,50 лв. Полиестерна дантела Цената е за 1 линеен метър.

Полиестерна дантела Цената е за 1 линеен метър.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Памучна дантела, цвят Бяла, ширина 4 см. Цената е за 1 линеен метър 2,00 лв.
  2. Панде
    Бяла дантела със широчина 8,5 см.

Добавете коментар