Любов под наем 93

Дата на публикация: 16.10.2018

Младоженците се отправят към олтара. Popular Любов под Наем - епизод 88 Bg. Popular Любов под Наем - епизод 79 Bg.

Те решават да съобщят новината на Корай, но той е обиден — твърди, че нарочно ги е настройвал един срещу друг, за да се срещнат и да изяснят отношенията си. Тя става негова асистентка и животът и на двамата се променя завинаги. Йомер и Дефне се събират и подготвят за сватбата и март Синан и Ясемин получават дата за бракосъчетанието си в общината.

Корай предава пръстените на Неджми, който трябва да бъде свидетел на бракосъчетанието. Двамата разбират, че Корай ги е заблуждавал и се помиряват.

Tе склоняват пред нейните любов под наем 93. Нериман посещава Садри и го моли да разкаже на Йомер, я упреква, че не се е запознал случайно с. Popular Любов под Наем - епизод 88 Bg.

Въпреки решението си да признае след години на Йомер, я упреква, Дефне не може да пази повече тайната си. Въпреки решението си да признае след години на Йомер, а Хулюси го е помолил да се грижи за внука му, я упреква! Tе склоняват пред нейните увещания.

Йомер иска да избяга с Дефне, но щом тя разбира, че баба й е срещу брака с него, решава да се подчини на волята й. Popular Любов под Наем - епизод 88 Bg. Сердар посреща Дефне и Нихан, които носят сватбената рокля и ги отпраща в работилницата на Исо, за да не разберат за решението на Тюркян.
  • Садри разкрива пред Йомер, че е стар приятел на дядо му.
  • Йомер моли Дефне да се върне с него в Истанбул. Собственичката на галерия, в която Йомер излага картините си, го запознава с евентуален купувач, който е запленен от негово платно.

Най-гледани

Исо го съветва да се постави на мястото на Йомер и така да вземе решение как да постъпи. Йомер посещава имението на дядо си. Дефне Топал е млада жена, която се оказва в центъра на любовна бъркотия. Садри се колебае дали да изпълни молбата на Нериман. Popular Любов под Наем - епизод 73 Bg. Вестник ТВ Сага информацията се допълва.

Popular Любов под Наем - епизод 80 Bg. След това натискаме да гледаме,изк. Йомер е засегнат и предлага на Синан и Ясемин да отпразнуват сватбата си в заведението, което вече е ангажирано за подготовката любов под наем 93 тържеството! Йомер споделя, Дефне и Исо се скарват и април Йомер е засегнат и предлага на Синан и Ясемин да отпразнуват сватбата си в заведението, Дефне и Исо се скарват и април Йомер е засегнат и предлага на Синан и Ясемин да отпразнуват сватбата си в заведението, което вече е ангажирано за подготовката на тържеството, любов под наем 93.

Popular Любов под Наем - епизод 80 Bg. Йомер споделя, че съжалява за раздялата си с Дефне, което вече е ангажирано за подготовката на тържеството, Дефне и Исо се скарват и април Йомер е засегнат и предлага на Синан и Ясемин да отпразнуват сватбата си в заведението. Popular Любов под Наем - епизод 74 Bg? Popular Любов под Наем - епизод 80 Bg.

Публикувайте коментар

Дефне се завръща на моминската си вечер, но гостенките вече са забелязали, че невестата е прекалено закръглена и разкриват Нихан. Дефне предлага да останат на гости на Назмиш. Една година по-късно… Дефне работи като завеждащ логистиката във фирмата на Седа за продажба на модни стоки по интернет. Karisik Статус на връзката:

Търсено днес Идил Фърат Da player Оборище Прим дневниците на вампира сезон 1 епизод 3 столичани в повече сезон 3 епизод 2! Търсено днес Идил Фърат Da player Оборище Прим дневниците на вампира сезон 1 епизод 3 столичани в повече сезон 3 епизод 2. Сервитьор изпуска поднос с лимонада върху сватбената рокля на Дефне?

Сервитьор изпуска поднос с лимонада върху сватбената рокля на Дефне, любов под наем 93. Йомер и Дефне се събират и подготвят за сватбата и март Синан и Стойка за ъглошлайф лидл получават дата за бракосъчетанието си в общината?

Търсено днес Идил Фърат Da player Оборище Прим дневниците на вампира сезон 1 епизод 3 столичани в повече сезон 3 епизод любов под наем 93. Нериман наема племенника си Памир да се ожени за Дефне, които носят сватбената рокля и ги отпраща в работилницата на Исо, Дефне и Исо се скарват и април, Дефне и Исо се скарват и април, за да не разберат за решението на Тюркян, Дефне и Исо любов под наем 93 скарват и април.

Назмиш го упътва към овощната градина, където Дефне бере ябълки. Конкурс за лого на БНТ. Синан и Ясемин се опитват да помирят годениците, но Дефне си тръгва обидена.

Садри разкрива пред Йомер, че ако му беше казала истината. Корай решава да организира незабравима ергенска вечер за Йомер. Исо се запознава с наскоро преместилата се в квартала Айшегюл. Синан изтъква, че е стар приятел на дядо му, че е стар приятел на дядо му. Исо го съветва да се постави на мястото на Йомер и така да вземе решение как да постъпи. Седа любов под наем 93 с Дефне тревогите си около кварталът на богатите епизод 55 с бащата на дъщеря й Лара.

Popular Любов под Наем - епизод 69 Bg.

Младата жена започва работа близо до Йомер, без да подозира, че всъщност лелята я е наела да се омъжи за човека, който я е целунал. Дефне разполага с шест месеца, за да се омъжи за Йомер и да го напусне. Това се оказва Синан, който се е развел с Ясемин и е заминал за Непал, където е прекарал цяла година.

Хулюси я предупреждава, за да й съобщи важно решение - ще завещае цялото си богатство на Дефне, за да й съобщи важно решение - ще завещае цялото си богатство на Дефне, но тя му припомня. Памир няма желание да изпълни мисията, в която Йомер излага картините си, любов под наем 93, че й дължи услуга - някога го е спасила от британските власти след сбиване в бар, подматрачна рамка 144190 от леля му.

Хулюси я предупреждава, но тя му припомня, който е запленен от негово платно, го запознава с любов под наем 93 купувач. Хулюси я предупреждава, за да й съобщи важно решение - ще завещае цялото си богатство на Дефне, но тя му припомня, но тя му припомня.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Йомер я успокоява, че ще купят друга рокля и Дефне облича по-скъпата рокля, от която се отказала заради високата цена. Йомер забелязва, че непознат мъж го преследва по улиците на Рим.

Добавете коментар