Лостче за мигачи пежо 307

Дата на публикация: 19.10.2018

Принтирай цялата обява Принтирай обявата с избраните снимки. Запази в Наблюдавани Не, благодаря.

Публикувай обява Моят профил Вход в alo. НОВО турбо Peugeot 2. Ще си опитам способностите, без да се престаравам, и ще пиша за резултата. Предлагам и смяна на лостчетолв. За разлика от колегите предпочетох варианта с подмяна на пластмасовия фиксатор, а не размяната му с този от лостчето на чистачките. Управление елстъкла и елогледала за Peugeot Части 25 авг. За сега работи отлично, надявам се да е по-трайно от гъбичка.

Peugeot CC Sport 2. Е с моделите беше грубо. Извинявам се предварително на засегнатите. Е с моделите беше грубо. Има ли смисъл да се опитвам да разглобявам и да почиствам със спрей или нещо друго.

Необходимо ли е да отивам до крайност и да го сменям?
 • Може да се пробва пофилактика на COM-а, но успеха не е гарантиран и със сигурност ще е временен. Проблем с аварийните светлини нямам.
 • Нямам вариант и колата да е на "габарити".

Информация

Другия по-добре да не го споменавам предвид цената на новия КОМ. За сега работи отлично, надявам се да е по-трайно от гъбичка. Най-добрия вариант е КОМ втора ръка от фейслифтов автомобил. Върнете се в началото. Добре си направил, че си сменил фиксатора.

Нямам вариант и колата да е на "габарити". Може би е правено от аматьор или от някой гаражен майстор, за да запазиш обявата, което кара фаровете ти да светват е функцията "дневни светлини".

А това, което кара фаровете ти да светват е функцията "дневни светлини"? Всичко е едно цяло. Всичко е едно цяло.

Обяви на потребителя GG

Разпродаваме части за автомобили до година-за тях конкретно запитване по телефон. От няколко дена започна и левия така да прави.

А това, което кара фаровете ти да светват е функцията "дневни светлини".

Намерени са обяви съдържащи " chasti peugeot " Реално търсите по: Ново За автомобили Други авточасти Предлагаме части за всички марки и модели автомобили и бусове.

Втора употреба За автомобили Ел? Пазарджик Пазарджик Други държави обл, лостче за мигачи пежо 307. Намерени са обяви съдържащи " chasti peugeot " Реално търсите по: Ново За автомобили Други авточасти Предлагаме части за всички марки и модели автомобили и бусове!

Управление елстъкла и елогледала за Peugeot Части 25 авг. Принтирай обявата с избраните снимки. Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Потребители разглеждащи този форум:

Със сигурност нов фиксатор ще изкара по дълго от стария. Стана студено и мигачите вече не искат да се включат.

Стана студено и мигачите вече не искат да се включат. Стана студено и мигачите вече не искат да се включат. НОВО турбо Peugeot 2. Стана студено и мигачите вече не искат да се включат, лостче за мигачи пежо 307. Втора употреба За автомобили Двигатели. НОВО турбо Peugeot 2. Втора употреба За автомобили Двигатели.

Ще проверим дали обявата нарушава правилата на OLX, но няма да получиш отговор за докладваната обява. Шофьорската стелка има минимални следи от употреба, останалите са в много добро състояние. Стана студено и мигачите вече не искат да се включат.

Проблем с лоста за мигачите и светлините. НОВО турбо Peugeot 2. Проблем с лоста за мигачите и светлините.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Афродита
  Со в СФА няма ли ги като отделна част? Втора употреба За автомобили Други авточасти Peugeot 2.
 2. Беата
  Дано не го сметне някой за реклама. При мен лоста задържаше в неутрално положение, но след десен мигач при връщане на волана падаше и включваше ляв.
 3. Кеворк
  Само регистрираните потребители имат право да разглеждат линкове и снимки.

Добавете коментар