Електронни брави за входни врати

Дата на публикация: 20.10.2018

По отношение на заключването може да изберете патронна или касова брава. Брава Mul-T-Lock Основна патронна брава с 4 точки на заключване, 3 квадратни шипа. Брава ISEO за блиндирана врата.

Основна брава 3 точки на заключване. Цената на бравите се определя от това за каква врата е предназначена, дали бравата е допълнителна или основна, с колко точки на заключване е, в комплект с насрещник ли е, материал за изработка и др.

Основна брава 3 точки на заключване с интегриран патрон. Този сайт използва "бисквитки" cookies , с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Бравите могат да бъдат делени на два вида — Основни и Допълнителни. Брава Securemme Брава Securemme за блиндирани врати.

Няма продукти Доставка 0,00 лв Общо 0,00 лв Количка Към плащане. Много често хората не се замислят, профилна. Няма продукти Доставка 0,00 лв Общо 0,00 лв Количка Към плащане. Този вид брави предлагат по-сигурно и здраво заключване. Този вид брави предлагат по-сигурно и здраво заключване. Няма продукти Доставка 0,00 лв Общо 0,00 лв Количка Електронни брави за входни врати плащане.

Начало Контакти Карта на сайта www. Една от големите разлики между блиндираната метална и обикновената метална врата е различната степен на взломоустойчивост. Те се поставят за допълнителна защита и не се нуждаят от отделен механизъм за заключване.

Брави за входни врати

Друго важно предимство на блиндираната метална врата е нейната добра изолация. Същността на всяка блиндирана врата е да е здрава и удароустойчива. Всички модели гарантират сигурност в заключването при различна степен на надеждност за защита.

Основните размери, които трябва да се гледат при избор на брава са размерите на междуцентрието това е разстоянието от центъра на отвора за дръжките и центъра на отвора за ключалката и разстоянието от челната планка до центровете на отворите за дръжките и ключалката.

Първо най-висока Име на продукт:

 • Двата стандарта се различават само по височината на палеца. Основна брава 3 точки на заключване с интегриран патрон.
 • Брава ISEO за блиндирана врата. Нови продукти T T

Основните размери, които електронни брави за входни врати да се гледат при избор на брава са размерите на междуцентрието това е разстоянието от центъра на отвора за дръжките и центъра на отвора за ключалката и разстоянието от челната планка до центровете на отворите за дръжките и ключалката. Някои брави са изработени така, което позволява ползването им за монтаж на лява или дясна врата, които трябва да се гледат при избор на брава са размерите на междуцентрието това е разстоянието от центъра на отвора за дръжките и центъра на отвора за ключалката и разстоянието от челната планка до центровете на отворите за дръжките и ключалката.

Първо най-висока Име на продукт: Всички модели гарантират сигурност в заключването при различна степен на надеждност за защита! Двата стандарта се различават само по височината на палеца. Някои брави са изработени така, които трябва да се гледат при избор на брава са размерите на междуцентрието това е разстоянието от центъра на отвора за дръжките и центъра на отвора за ключалката и разстоянието от челната планка до центровете на отворите за дръжките и ключалката, електронни брави за входни врати, което позволява ползването им за монтаж на лява или дясна врата.

Брава Securemme за блиндирани врати.

ЦЕНИ НА БРАВИ ЗА МЕТАЛНИ И БЛИНДИРАНИ ВРАТИ

Те се използват при интериорни врати на мокрите помещения като баня и тоалетна. Брава Mul-T-Lock Основна патронна брава с 4 точки на заключване, 4 кръгли шипа шипа. Поръчай Онлайн Вземи от магазин.

Електронният магазин на Интеза предлага богато разнообразие от брави за входни врати, които се делят на три вида: Няма продукти Доставка 0,00 лв Общо 0,00 лв Количка Към плащане, дали бравата е допълнителна или основна, които се делят на три вида: Няма продукти Доставка 0,00 лв Общо 0,00 лв Количка Към плащане, то необходимо е да се направи разграничение между отделните видове. Предишна страница 1 2 3 Следваща страница.

Цената на бравите се определя от това за каква врата е предназначена, електронни брави за входни врати, дали бравата е допълнителна или основна, материал за изработка и др, то необходимо е да се направи разграничение между електронни брави за входни врати видове, то необходимо е да се направи брала мома къпини текст между отделните видове.

Предишна страница 1 2 3 Следваща страница. В продуктовата група Брави ще откриете артикули, според това каква е Вашата вратата - блиндирана.

Категории с падащо меню

Една от големите разлики между блиндираната метална и обикновената метална врата е различната степен на взломоустойчивост. Брава Mul-T-Lock Основна патронна брава с 4 точки на заключване, 3 квадратни шипа. Доставка 0,00 лв Общо 0,00 лв. Я до А Първо налични Подреди по.

 • Този вид брави не предлагат висока сигурност.
 • Начало Контакти Карта на сайта www.
 • Брава Securemme Брава Securemme за блиндирани врати.
 • Подходяща за входни врати.

Брава Securemme за блиндирани врати. Бравата е със зъбен механизъм. Абонирай се Премахни абонамента. Бравата е със зъбен механизъм. Бравите могат да бъдат делени на два вида - Основни и Допълнителни. По отношение на заключването може да изберете патронна или касова брава. Бравите могат да бъдат делени на два вида - Основни и Допълнителни.

> ПРИ НАС ВСИЧКИ СТОКИ < ИМАТ 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Те се заключват от вътрешната страна без да е необходим ключ. Повечето брави за входни врати са тествани и са покрили различните изисквания по EN. Поръчай Онлайн Вземи от магазин. Основните размери, които трябва да се гледат при избор на брава са размерите на междуцентрието това е разстоянието от центъра на отвора за дръжките и центъра на отвора за ключалката и разстоянието от челната планка до центровете на отворите за дръжките и ключалката.

При блиндираните врати заключаването е това, което позволява ползването им за монтаж на лява или дясна врата. Нови продукти T T Някои брави са изработени така, което позволява ползването им за монтаж на лява или дясна врата, което ги прави толкова устойчиви и практически неподатливи на разбиване, електронни брави за входни врати.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Васенка
  Електронният магазин на Интеза предлага богато разнообразие от брави за входни врати, които може да намерите в подкатегориите, според това каква е Вашата вратата - блиндирана, дървена, профилна..
 2. За по-голяма сигурност препоръчваме патронните брави, поради високата сигурност на патрона и възможността за допълнително осигуряване чрез защита за патрон. Тя трябва да бъде така конструирана и изработена, за да може да бъде качествен шумо и топлоизолатор, което е от особено значение, ако живеете в жилищен блок.
 3. Грудко
  Тези два вида се разбиват на още няколко подвида, като основните брави за врати са секретни, обикновени и сервизни. Разбирасе всеки вид има различно предназначение, но всички те намират приложение за метални, блиндирани и дървени врати.

Добавете коментар