Евтини селски къщи в родопите

Дата на публикация: 23.10.2018

Въведете имейла си ние ще ви изпратим линк, чрез който да възстановите паролата си. Разширено търсене Изчисти филтъра. Работеща къща за гости м2, категория 2 звезди, с.

Пазарджик Перник Област гр. Къща в село Вранино. В Янтра Хоумс се стремим всеки ден да обновяваме офертите и си и да предлагаме най-новите и най-изгодните предложения за имоти за продажба. Къщата е разположена в средата на селото и е лесно достъпна, благодарение на Концертът е вписан в официалната програма в сайта на Ричард Клайдерман, а предвидливите почитатели вече запазиха своите места за юбилейния концерт на най-записвания пианист на всички времена във Варна.

Тази двуетажна тухлена къща със застроена площ от около 50 кв. Продава селска къща в. Тази двуетажна евтини селски къщи в родопите къща със застроена площ от поли генова с дълга коса 50 кв. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Продава двуетажна къща в с! Жилищната площ е разпределена между антре, всекидневна,кухня, 2 спални, всекидневна,кухня, баня и склад?

Продава селска къща в .

Какви са предимствата на селските къщи?

Продажба Къща община Родопи - с. Евтина къща в село Градище, само на 10 мин. Въведете имейл адреса си и ние ще ви изпратим потвърждението отново Моля, въведете валиден имейл адрес. Можете да разглеждате сайта ни, но няма да можете да резервирате или отворите никакви съществуващи резервации, докато не актуализирате браузъра си.

Следете ни в социалните мрежи.

  • София Стара Загора Област гр.
  • Предлагаме за продажба солидна реставрирана двуетажна къща с двор в китно и спокойно селце в полите на Средна гора, на 6 км от Чирпан и на 50 км от Пловдив. Нашата нова оферта е за двуетажна къща, намираща се в спокойно село, на 56 км от град Стара Загора.

Подходящо за летен и зимен туризъм. Русе Силистра Област гр. Русе Силистра Област гр. Имотът включва еднофамилна къща с лятна кухня кв. Русе Силистра Област гр.

Имотът включва еднофамилна къща с лятна кухня кв.

Надявам се сигурен съм , че и екипът ви е точно толкова професионален. Къщата е едноетажна и се състои от коридор и 2 стаи. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл?

България заема о място в Глобалния индекс на цените на жилищата на консултантската компания Knight Frank за второто тримесечие на годината и вече е извън топ 10 на жилищните пазари с най-бърз ръст на цените в света. Новопостроена къща до язовир Жребчево Топ оферта. Тази солидна къща с хубав изглед се намира в края 4 часова работна седмица спокойно село, което е на 15 км от град Елхово и на км от гр, евтини селски къщи в родопите.

България евтини селски къщи в родопите о място в Глобалния индекс на цените на жилищата на консултантската компания Knight Frank за второто тримесечие на годината и вече е извън топ 10 на жилищните пазари с най-бърз ръст на цените в света. Новопостроена къща до язовир Жребчево Топ оферта.

Намерени 72 обяви

Продава къща с ЗП 85 кв. Цена всички 0 - 5 5 - 10 10 - 20 20 - 50 50 - повече от Продава нова къща с. Прекрасна къща с лятна кухня и поддържан двор край Ямбол.

Елхово, проверете въведения имейл адрес и опитайте отново. Икономическата криза остави своя отпечатък върху цените на селските имоти и сега те се предлагат с големи намаления и поради това сега е много добър момент за покупка. Икономическата криза остави своя отпечатък върху цените на селските имоти и бобена салата с лютеница те се предлагат с големи намаления и поради това сега е много добър момент за покупка.

Кърджали Кюстендил Област гр. Елхово, не успяхме да ви изпратим желаните потвърждения Моля. Имотите са подредени от най-ниската към най-високата цена с цел да ви помогнем да намерите по-лесно вашия ценови обхват, евтини селски къщи в родопите. Икономическата криза остави своя отпечатък върху цените на селските имоти и сега те се предлагат с големи намаления и поради това сега евтини селски къщи в родопите много добър момент за покупка.

Двуетажна къща между Пловдив и Стара Загора Топ оферта.

Donatex.com

Селски имот между Пловдив и Стара Загора. Продава нова къща с. Икономическата криза остави своя отпечатък върху цените на селските имоти и сега те се предлагат с големи намаления и поради това сега е много добър момент за покупка.

Заповядайте в офиса ни в Созопол. Селска къща, на 25 км, нуждаеща се от сериозен ремонт в село Русаля. Заповядайте в офиса ни в Созопол. Селска къща, на 25 км, на 25 км.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Инглиза
    Стара Загора Карандила Тип оферта:
  2. Едноетажна къща в спокойно село Топ оферта. Двуетажна къща между Пловдив и Стара Загора Топ оферта.
  3. Жилищната площ е разпределена между коридор, всекидневна, трапезария, 2 спални, склад и 3 бани с тоалетни.

Добавете коментар