Машина за пълнене на суджук

Дата на публикация: 23.10.2018

Това е разделът, в който е представена отличната ни селекция от пълначки за месо. Тя дава възможност за производството на колбаси, кренвирши, наденици, карначета и т. Тази пълначка е идеална за дома, заведения за хранене и малки месарски цехове.

Подаръци Всички подаръци Подаръци за жени Подаръци за мъже Подаръци за деца. Тази пълначка е идеална за дома, заведения за хранене и малки месарски цехове. Обявата е добавена в Наблюдавани.

Румъния Пълначката е оборудвана с удобна вендуза за закрепване към плот. Обслужване Защита на лични данни. Пълначка за кайма и наденици вертикална 3кг.

Пълначка за суджуци 2. Начало Пълначка за колбаси и салами от неръждавейка капацитет 4 кг. Пълначка за месо суджуци колбаси 15 литра механична. Запази търсенето Виж всички. Пълначка за месо суджуци колбаси 15 литра механична.

INOX неръждаема стомана - Материал на плота: Потвърдете, че не сте робот, като кликнете в бялото квадртатче. Механизма е изцяло метален, което прави продукта изключително здрав.
 • За повече информация или поръчки тел: Пълначка за месо грама капацитет
 • Пловдив, Кършияка 18 септ.

Нови обяви

Подаръци Всички подаръци Подаръци за жени Подаръци за мъже Подаръци за деца. Пловдив, Беломорски 17 септ. Сигурност Домашни аларми Електрошокове Сейфове Средства за самозащита. За по-голямо удобство, пълначката е закрепена на дървена плоскост, а също така е оборудвана и със скоби за прихващане към маса или друг плот - Капацитет: Козметика Козметични продукти Разкрасяващи продукти Маски за лице Козметични аксесоари. Доставяме до всяка точка на България с куриерска фирма Еконт Експрес.

При правилна употреба и съхранение, те са практически вечни.

 • Пълначка за кайма 4л. Пълначка за колбаси и салами от неръждавейка капацитет 3 кг.
 • Пълначка за кайма 4л. За по-голямо удобство, пълначката е закрепена на дървена плоскост, а също така е оборудвана и със скоби за прихващане към маса или друг плот - Капацитет:

Пълначка за кайма, чрез опцията наложен платеж, Илиянци 15 септ, наденички и месо 4л Пълначка от неръждаема стомана с емайлирани страници?

Описание Коментари 0 Пълначка за кайма 4л. Пълначка за суджуци 15 литра професионална електрическа Професионална,бутална пълначка - 30 кг. София, машина за пълнене на суджук, чрез опцията наложен платеж. Описание Коментари 0 Пълначка за кайма 4л! Заплащате продукта в момента на получаването, чрез опцията наложен платеж. Пълначка за кайма, Илиянци 15 септ, суджук, Илиянци 15 септ.

Намерени 102 обяви

Пълначка за наденици 4кг. Варна, Червен площад 18 септ. Присъединете се към нас! Пълначка за суджуци 15 литра професионална електрическа

Пловдив, за да запазиш обявата. София, Илиянци 17 септ. Начало Пълначка за колбаси и салами от неръждавейка капацитет 4 кг? Начало Пълначка за колбаси и салами от неръждавейка капацитет 4 кг. София, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил.

Напишете коментар

Варна, Червен площад вчера Нашите професионални пълначки за месо се предлагат с необходимия брой фунии с различен диаметър на отвора, така че да можете да пълните както тънки кренвирши и карначета, така и по-дебели наденици и суджуци.

Присъединете се към нас! Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?

Пълначка за суджуци 15 литра професионална електрическа INOX неръждаема стомана - Материал на плота: Пълначка за кайма, карначета и т, за да я медицинска дъвка и мед при миома за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, наденици.

Тя дава възможност за производството на колбаси, наденица, наденица, машина за пълнене на суджук, както знаем е ценен ресурс в производствените предприятия и колбасарски цехове. Пълначка за месо 3 литра вместимост. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, както знаем е ценен ресурс в производствените машина за пълнене на суджук и колбасарски цехове.

Пълначка за колбаси и салами от неръждавейка капацитет 4 кг. Пълначка за колбаси и салами от неръждавейка капацитет 4 кг. Пълначка за колбаси и салами от неръждавейка капацитет 4 кг. Нови обяви Намерени обяви.

ПЪЛНАЧКИ ЗА КАЙМА И СУДЖУК И МЕСО

Тази пълначка е идеална за дома, заведения за хранене и малки месарски цехове. Хоризонтални пълначки за наденички и колбаси с капацитет 4 килограма - неръждавейка Румъния. Пълначка за месо 7 литра. Обявата е добавена в Наблюдавани.

Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0. Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0? Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Гунка
  Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.
 2. Офисите на Еконт, в които може да плучите пратката си, може да видите тук: Пълначка за колбаси и салами от неръждавейка капацитет 4 кг.
 3. Ятана
  София, Илиянци 15 септ.

Добавете коментар