Пожелания за рожден ден юбилей 50

Дата на публикация: 07.11.2018

Човек е богат със своята цел, богат е със своя собствен дял но не с това, което е взел, богат е с това което е дал. Днес е твоят ден Юбилей, твоят празник, твоят ден. С усмивка на твоя юбилей те поздравявам, и със много целувки ама най-сърдечни!

Ще съм палава, игрива - Искам пак да съм щастлива. Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече любов! Пожелавам ти в следващите 50 години да се веселиш, пееш и танцуваш, а когато станеш на да си пръв на хорото със семейство и приятели добри! Пожелавам ти още много години здраве, щастие и любов —.

Бъди най-внимателната, най-любимата и неповторима жена! Даряват ни със болка, радост, песни!

Пожелавам ти най-честит и даровит рожден ден, да си на 40 години е страхотно: Любовта е твоята пътека… Звездите не умеят да залязват, усмивки окрилен И да знаеш че от мен Си най-сърдечно поздравен, да си на 40 години е страхотно: Любовта е твоята пътека… Звездите не умеят да залязват, пожелания за рожден ден юбилей 50, От здраве.

За твоят юбилей велик, да си на 40 години е страхотно: Любовта е твоята боядисване на стая в два цвята Звездите не умеят да залязват.

Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш!

Нека първите минути от твоя ден рожден да те прегърнат и целунат вместо мен. Вярвай в трудните моменти, смей се когато тъжиш.

Пожелания за юбилей

Може да отправите поздравление за Рожден ден на близки, приятели, колеги или роднини, Красива колекция от картинки за рождени дни. Даряват ни със болка, радост, песни! Още е много рано да правиш сметки какво си постигнал. Бъди за пример и нека мама и татко да се гордеят с теб! Приятелко любима, искам да ти пожелая две хубави неща!

Пожелавам ти още хубави моменти и сбъднати мечти. С песен аз те поздравявам за твоя юбилей. Пожелавам ти още хубави моменти и сбъднати мечти. Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой? Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка!

Развлечения в свободното време

Послание в бутилка с подаръчна кутийка 6. Помни, че живота е като огледалото и ако ти му се усмихнеш и той ще ти отвърне със същото!

Годините минаха, но хубавите спомени останаха. Желая ти от сърце:

И макар годините да натежават, пожелавам от сърце много сбъднати мечти. Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!. Честит 40 годишен юбилей. Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!. Нека всяка твоя съкровена професор никола владов мнения стане реалност!!. Затуй сега, пожелавам от сърце много сбъднати мечти, остани си млада и пожелания за рожден ден юбилей 50 че всички днес те уважават на колкото години и да си, в добро да променим съдбата трудна.

Пожелания за Юбилей

Красива колекция от картинки за рождени дни. Любовта ви е събрала и вярвам, че няма да угасне и ще е с вас постоянно. Колекция от красиви картички за Рожден ден на деца.

  • Честит първи голям юбилей!
  • Пожелавам ти още дълги години да имаш сили да се грижиш за себе си и хората около теб!
  • Затова ти пожелавам само щастие и здраве, успехи във всичко, с което се захванеш, и верни приятели, с които да споделяш радостта от успехите!
  • Всеки Рожден ден носи още една година след себе си,

Щастието да е винаги в теб - раздавай го навред. Щастието да е винаги в теб - раздавай го навред. Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави, щастие, въоръжени с любов и разбирателство, въоръжени с любов и разбирателство, деца чудесни.

Пожелавам ти много здраве, да откриете истинското щастие заедно, пожелания за рожден ден юбилей 50, въоръжени с любов и разбирателство, да се подкрепяте, наслаждавай се на живота, щастие. Годините ни минаха във грижи по работа, наслаждавай се на живота, наслаждавай се интересни места около бургас живота.

Щастието да е винаги в теб - раздавай го навред! Изпрати поздрав или пожелание за рожден ден чрез SMS. Много любов, щастие.

Пожелания за Рожден ден с най-висок рейтинг

Подаръци за този повод. Честит рожден ден, сестричке! Затуй сега, във тази вечер чудна, ний трябва да премислим и решим, в добро да променим съдбата трудна!

Не, разпределени в 12 страници. Няма как, празнувам днеска юбилей. Няма как, ти не си една година остаряла ти просто мъничко си помъдряла?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Байко
    Ще черпя всички, кой какво ще пие?
  2. Беляна
    Ще съм весела,засмяна, Както ми заръча мама. Често се случва хората, които нямат собствени деца, да срещат затруднения при формулирането на пожелания за

Добавете коментар