Недвижими имоти видин продажба на къщи

Дата на публикация: 24.01.2018

Парцелът е с площ от кв. Вторият етаж се състои от антре, хол, три спални и баня. Парцели в селски курорти.

Имотът е свързан с електричество и вода, телефонна линия може да бъде прекарана. Разрешение за домашни любимци Всички. Хубава къща в село на 40 км от гр. Видин, Панония 10 септ. Продажби 62 Продажби 62 Наеми 12 Наеми Самият град е разположен в полукръг, с ориентация на улиците и сградите към реката.

Апартамент на първа линия на река Дунав с уникална гледка. Изящна вила в близост до река? Апартамент на първа линия на река Дунав с уникална гледка. Изящна вила в близост до река. Видин, Христо Ботев 5 септ.

Видин, Химик 10 септ. Подовата настилка на всички стаи е теракот. Магазин тип хале Търговски център.
  • Мобилен сайт Условия за ползване Политика за защита на личните данни. Най-предпочитаният планински курорт от българските купувачи!
  • Подовата настилка на всички стаи е теракот.

Забравена парола

При интерес от страна на купувача можем Изящна вила в близост до река. Видин, Химик 10 септ. Продавам вила в с. Видин, Петко Каравелов 16 септ. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от сайта от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.

Управление на Жилищни Имоти.

  • Подовата настилка на всички стаи е теракот. Всички оферти са с актуални снимки и цени.
  • Предлагаме южен апартамент под наем в оживения район до пазара на гр. Видин, Калето 11 септ.

Видин, само на 16 км от гр? Промишлено помещение за продажба. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Промишлено помещение за продажба.

Намерени 74 обяви

Видин, Калето вчера Къщи близо до езеро, река, язовир. Подовата настилка на всички стаи е теракот.

Категория на имота Всички. Продаваме двустаен апартамент в квартал Вида в крайдунавския развит град Видин! Двустаен апартамент с мазе в кв. Източници на енергия Всички. Категория на имота Всички.

Под наем имоти Видин

Видин, Промишлена зона - Север 12 септ. Тази селска къща се намира в доста голямо село само на 23км от г. Видин, Вида 1 вчера За да се абонирате, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност.

Видин, Калето 11 септ! Жилището се предлага с наличното обзавеждане. Парцелът е в регулация и строителството може да започне в най-кратки срокове. Брой етажи в сградата! Парцелът е в регулация и строителството може да започне в най-кратки срокове. Жилището се предлага с наличното обзавеждане. Видин, Калето 11 септ?

Продава имоти Видин

Предлагаме ви едностаен апартамент тип "гарсониера", който се намира в добре развит район, недалеч от центъра на град Видин и парк "Владикина Бахча". Брой етажи в сградата. Парцел на стратегическо място, подходящ за инвестиция.

Едно от безспорните предимства на апартамента е невероятната гледка към реката от всяко едно помещение. На жилищния етаж, който е достъпен по външна стълба има три стаи и антре.

Едно от безспорните предимства на апартамента е невероятната гледка към реката от всяко едно помещение.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Добромир
    Имоти в риболовни райони.

Добавете коментар