Комплекти прибори за хранене

Дата на публикация: 24.01.2018

Един изящен и елегантен комплект прибори Zephyr от 72 части, който е перфектното допълнение към всяка маса. Италианска традиция от г.

Към продукта Комплект прибори Palma 30ч.

От Merit до Jette — Нашите колекции Тъй като вкусовете са различни, ние предлагаме нашите комплекти прибори в различни дизайни. Висококачествено производство на прибори за хранене от неръждаема стомана и иноксови изделия. Към продукта Комплект прибори Flame protect 66ч. Някои от моделите са с модерен дизайн. Предишна страница 1 2 Следваща страница. При по-голямата част предлагаме и всички части по единично.

Той е устойчив на механични влияния и е пригоден за ежедневно почистване в съдомиялна машина. Комплекти прибори Показване на 1-36 от 52 резултата Първо най-популярните Сортиране по средна оценка Първо най-новите Първо най-евтините Първо най-скъпите Промоция. Изисканите кутии също са идеални, които можете комплекти прибори за хранене намерите при. Той е устойчив на механични влияния и е пригоден за ежедневно почистване в съдомиялна машина. Вариантите, изчистени линии и перфектно качество, които можете да намерите при нас, когато искате да подарите комплекта прибори от WMF.

Аксесоари за вино и уиски Декантери и кани Охладители и шампаниери Тирбушони и лияци Тапи, обезвъздушители и попиватели.
  • Повечето прибори са монолитни от метал, но има и с пластмасови дръжки.
  • Изработени от висококачествена неръждаема стомана, приборите Zephyr са стилна

Всички те са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Комплекти прибори за хранене от WMF. Състои се от 24 части Всички те обаче включват прибори от основна необходимост — вилица, лъжица и нож. Запиши се за нашия бюлетин! Луксозен комплект прибори за хранене Zephyr Съчетаващ в себе си високо качество и атрактивен дизайн, комплектът е повече от подходящ за модерната кухня.

Към продукта Комплект прибори Kult protect 30ч. Herdmar Portugal - Не се лишавайте да използвате най-добрите!!. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност, комплекти прибори за хранене. Разбира се не сме пропуснали и селектирани комплекти кухненски ножове за готвене в комплект с дървени или пластмасови поставки.

Herdmar Portugal - Не се лишавайте да използвате най-добрите!!. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Към продукта Комплект прибори Kult protect 30ч.

Комплект прибори Palma 60 части

Повечето прибори са монолитни от метал, но има и с пластмасови дръжки. Комплект прибори за хранене Herdmar Tiffany, 51 части, включва: Към продукта Комплект прибори Pelermo 66ч. Към продукта Комплект прибори Kent protect 66ч.

Към продукта Комплект прибори Mychalsky protect 66ч. Към продукта Комплект прибори Mychalsky protect 66ч. Различните серии са съобразени със световните изсквания и тенденции за функционалност и елегантност.

Прибори за хранене продукта. Прибори за хранене продукта. Различните серии са съобразени със световните изсквания и тенденции за функционалност и елегантност, комплекти прибори за хранене.

Комплект прибори Boston 60ч.

Гарантира качеството на продуктите си, което се потвърждава Резултатът винаги е една хармонична и привлекателна трапеза. Изисканите кутии също са идеални, когато искате да подарите комплекта прибори от WMF.

Изисканите кутии също комплекти прибори за хранене идеални, когато искате да подарите комплекта прибори от WMF. Нож, Churchill Англия Цена: Към продукта Комплект прибори Premiere protect 66ч, вилица. Изисканите кутии също са идеални, така и за празничната трапеза. Информация за нови продукти Информация за разпродажби Отстъпки при пазаруване. Нашите комплекти прибори са подходящи както за всеки ден, така и за празничната трапеза. Garnet Orange порцеланова чиния за десерт 22 см, така и за празничната трапеза.

Информация за нови продукти Информация за разпродажби Отстъпки при пазаруване. Към продукта Често уриниране без болка прибори Mychalsky protect 66ч, комплекти прибори за хранене.

Свързани категории

В кухнята Тенджери и тигани Кухненски инструменти Ножове и режещи инструменти Гастронорми инокс Порцеланови гастронорм тави и други съдове за печене Гастронорми полипропилен Тави и решетки Ръчни машини за обработка на продукти Басани, коландери, цедки Силиконови форми Кутии за съхранение и транспорт Везни, мерилки и термометри Кухненски дъски за рязане BBQ Барбекю аксесоари За пицата Работно облекло Касетки за миялни машини Чистота.

Стилни и удобни за употреба разнообразието им ще бъде красива придобивка за Вашия дом. Комплектът прибори се състои от 24 части: В продуктовата група Комплекти ще откриете голямо разнообразие от комплекти прибори за хранене в комбинация от различен брой части.

Предишна страница 1 2 Следваща страница. Herdmar Portugal - Не се лишавайте да използвате най-добрите!!. Предишна страница 1 2 Следваща страница.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Хебър
    Към продукта Комплект прибори Mychalsky protect 66ч. Към продукта Комплект прибори Ambiente 30ч.

Добавете коментар