Оу пенчо славейков димитровград

Дата на публикация: 27.01.2018

На 1 декември г. Поздравления за класираните в ХХ математически турнир "Иван Салабашев"

Национален конкурс "Дърво с корен" на фондация "Екообщност" Дарение от клуб "Бъдеще за Земята" Нашите тенисисти станаха първи и на зоналните ученически игри по тенис на маса. Отново първо място за славейковци в ученическите игри - областно първенство Световен ден на възпоменание за жертвите от пътнотранспортни произшествия

Българските народни танци и аз IX областен форум на ученическите клубове за извънкласна дейност Финансов годишен отчет за година на ОУ "Пенчо Славейков" Класирани за областен кръг на олимпиадата по астрономия Конкурс за оригинална мартеница, оу пенчо славейков димитровград.

Ученици от четвъртите класове се включиха в инициативата "Да нарисуваме Коледа" На 11 Март г.

Обединено училище в село Марково, Община Каспичан

НК "Малкият принц" Селановци Седмокласничка с първа награда за авторска приказка Първа пролет с 2г клас Проектът на нашия клас — за живот без тютюн Награждаване "Аз и Европа"

Общинско състезание "Език свещен на моите деди" Четвърти национален конкурс за учители творци, г, оу пенчо славейков димитровград. Общинско състезание "Език свещен на моите деди" Четвърти национален конкурс за учители творци, г.

Първата за тази учебна година награда от национален конкурс В ОУ "Пенчо Славейков" първокласниците отбелязаха своя празник на буквите.

Четвърти национален конкурс за учители творци, г. Поздравления за класираните в ХХ математически турнир "Иван Салабашев" Национален конкурс за детска рисунка

Първата за тази учебна година награда от национален конкурс Коледно математическо състезание,13 декември Първо място в Общинското първенство оу пенчо славейков димитровград тенис на маса Оластен кръг на олимпиадата по БЕЛ Тържество по случай 22 години служба на Корпуса на мира в България В ОУ "Пенчо Славейков" първокласниците отбелязаха своя празник на буквите.

Награждаване на най-добрите математици Ученически игри общински етап - шахмат Училищна политика за безопасна работа в училищната компютърна мрежа и в Интернет На 16 декември г.

Славейковец на та Национална олимпиада по Биология и здравно образование

На 14 ноември г. Общинско състезание по български език и литература Славейков" е победител в традиционния конкурс за коледна украса на училища Оластен кръг на олимпиадата по ХООС Оластен кръг на олимпиадата по ГИ На 19 цени на очни лещи при катаракта г.

Мероприятие с ученици от 4-те класове посветено на международната инициатива "Часът на Земята"- 26 март от 20,30 часа На 5 февруари г, оу пенчо славейков димитровград. Мероприятие с ученици от 4-те класове посветено на международната инициатива "Часът на Земята"- 26 март от 20,30 часа На 5 февруари г.

Откриване на нови кабинети в ОУ "П. Великденско състезание "Шарен свят" Награждаване "Аз и буквите" Световен ден на Влажните зони —

Двадесет и първи есенен математически турнир "Черноризец Храбър" Национално математическо състезание "Европейско кенгуру" Финансов отчет за второто тримесечие на ОУ "Пенчо Славейков" Регионален конкурс за компютърна рисунка "Цветовете на природата".

Добре е да знаете:

Коментари

  1. На 5 Декември г. Да подкрепим Неолитният човек от Кар дере да стане едно от новите чудеса на България.
  2. Глинка
    Поздравления за класираните в ХХ математически турнир "Иван Салабашев"

Добавете коментар