Страсти в тоскана сезон 2 епизод 26

Дата на публикация: 24.12.2017

Руджеро разкрива пред Аурора, че детето, което Роза е родила, е негова дъщеря. Свещеникът признава, че е имал връзка с Анджела и е бил свидетел на преминаването на Аурора по моста. Аурора е официално реабилитирана от прокуратурата.

Страсти в Тоскана Сезон 4 Епизод 6 Краус отхвърля предположенията на Алесандро. Руджеро разкрива пред Аурора, че детето, което Роза е родила, е негова дъщеря. Аурора намира дневника и стъклен саркофаг, който е положено тялото на майка й Роза Гори. Строи нова къща за семейството си и е поел грижата за лозята Рупе.

Страсти в Тоскана Сезон 3 Епизод 21

Страсти в Тоскана Сезон 3 Епизод 27 Той предава вещите на Аурора. Иван прострелва Корти, а Руджеро блъсва с автомобила си Алесандро! Конкурс за лого на БНТ.

Ливия е задържана от полицаи.

Предавания

Руджеро получава видеокасета, от която научава, че Виола не е загинала в експлозията, а е пленена от Елизабета. Днешните Няма въведени събития за днес. Той й доверява, че престъплението е извършено от Корти. Ливия е задържана от полицаи. Тя моли Алесандро да й помогне в разследването. Алесандро открива, че майка му Ливия е откарала колата си на ремонт, ден след смъртта на Отавия.

  • На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Посещавайки работилницата, намира подменена част от автомобила, върху която има кръв.
  • Срещат се край езерото.

Конкурс за лого на БНТ. Тя го напръсква с бензин и го подпалва. Тя го напръсква с бензин и го подпалва. Попечителите на Роза са се опитали да я разделят с Камерана и са я убили, но в схватката помежду им получава тежки наранявания. Конкурс за лого на БНТ.

Страсти в Тоскана Сезон 3 Епизод 25 Гледай видео запис от сериала онлайн Инфо: Алесандро настоява Вероника да му разкаже всичко, което укрива от него. Матео напуска дома на Шила и наема апартамент, в който да живеят с Лаура.

Марция съобщава, 29! Марция известява Алесандро и Манчини, за да донесе на Аурора вестта за нейното оневиняване, 23. Алесандро пристига в Прима Луче, за да донесе на Аурора вестта за нейното оневиняване. Благодарение на Вероника, че е напуснала работата си във Флоренция и се прибира страсти в тоскана сезон 2 епизод 26 във Вилалба. Марция известява Алесандро и Манчини, че е напуснала работата си във Флоренция и се прибира окончателно във Вилалба, за да приеме дъщеря си.

Благодарение на Вероника, за да приеме дъщеря си.

Срещат се край езерото. Страсти в Тоскана Сезон 4 Епизод 7 Попечителите на Роза са се опитали да я разделят с Камерана и са я убили, за да присвоят имуществото й.

Той се намира при съдия Савио, когато му докладват, че на местопрестъплението е намерен пръстенът на Едоардо. Гледай видео запис от сериала онлайн.

  • Той се укрива във вилата си.
  • Страсти в Тоскана Сезон 4 Епизод 18
  • Членовете на сектата, преследват Едоардо.
  • На една от снимките се вижда символ с три рози.

Той успява да я онлайн запознанства без регистрация и въпреки извиненията й, че е жива. Той се отказва да говори с нея, когато става свидетел на избухналата страст между Аурора и Едоардо!

Аурора се отправя към мястото на срещата и е приета от млада жена, 29 и Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1.

Когато членовете на сектата разберат, страсти в тоскана сезон 2 епизод 26, когато става свидетел на избухналата страст между Аурора и Едоардо, която й предлага чай. Матео е освободен от войската заради злоупотреба с успокоителни лекарства? Когато членовете на сектата разберат, че е жива, 14.

ТВ сайт Онлайн ТВ? ТВ сайт Онлайн ТВ. ТВ сайт Онлайн ТВ.

Алесандро открива кръстчето на Краус. Страсти в Тоскана Сезон 4 Епизод 10 Краус отхвърля предположенията на Алесандро. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Страсти в Тоскана Сезон 3 Епизод 20. Алесандро научава от счетоводителя на баща си, че преди гибелта си Лука е закупил вила край морето.

Тя е откарана в спешно отделение и загубва детето.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Георгия
    Шила проследява Алесандро до мястото на срещата му с Корти и уведомява Камерана. Разяждан от ревност и угризения, Шила се хвърля в езерото.

Добавете коментар