Чудесата на кръстова гора

Дата на публикация: 08.02.2018

Само не казвай на никой, че отново сам си говоря! Всяка година десетки миряни споделят какво чудо се е случило с тях. Винаги идвам на това свято място за хиляди благодарности и преклонение пред Бога.

За да се стигне до това Свято място, е необходимо да се пътува от Асеновград по пътя за Смолян. Посъветвала го да пусне потери за да заловят и върнат кръста обратно. В момента потребител разглежда: Стоянка Кръстева Куцарова, 43 г. За разлика от доста църкви в България, които са ме оставяли отрицателно заредена, това място може би е най-чистото, което съм посещавала. България пада под турско робство в г. За чудесата на Кръстова гора Над вярващи пренощуваха под открито небе с надежда за чудо.

Детски лагер в Пампорово за деца до 7 г. Жената която работеше в параклиса ни каза че ние всъщност сме дошли на Кръстовден който се пада по старо му. В името на Отца и Сина и Светия дух, чудесата на кръстова гора, на която кацнало гълъбчето от нея бликнало вода. Жената която работеше в параклиса ни каза че ние всъщност сме дошли на Кръстовден който се пада по старо му! Чудо - след разчистването на скалата, камъчетата като че ли също светеха.

Други обекти наблизо

Там, високо, където светлината струи по-чиста отвсякъде, където земята трепти в молитвите на десетки измъчени човешки същества и където преданието твърди, че всяко камъче носи белег на Светия Кръст, човек се чувства малък като прашинка и голям като вселена.

Родопски легенди - легендата за Хемус и Родопа Преди това парченце било съхранявано в султанската съкровищница в Истанбул като тя била или прикрепена към дървен кръст или от нея бил направен кръст. Ами ще се смята за праведник и през ум няма да му мине да отиде да се изповяда. Поне малко да се трогнем от дълготърпението Му! Препоръки за започване на дискусия Въведете ясно и описателно резюме на въпроса ви в полето Заглавие.

Подходящо за планина и за манастир.

Светият символ - метален кръст тежи 2 пъти колкото е Христовата възраст - 66 кг. Надморската му височина е метра. Варна Райна Георгиева Стоянова кв? Светият символ - метален кръст тежи 2 пъти колкото е Христовата възраст - 66 кг. Варна Райна Чудесата на кръстова гора Стоянова кв. Надморската му височина шум в едното ухо метра.

Надморската му височина е метра. Ако ви интересува нещо пишете знам всичко все пак цяло лято търса информаций.

Гората на чудесата

Статии 40 Последно добавени Най-разглеждани Най-коментирани Най-висока оценка. Така бог помогна и на мен. Кръстова гора е едно от най-светите места в нашата страна и тук през нощните служби, на кръста, отстоящ на м от новата църква, се явяват светлини и други явления, които се виждат и от вярващи и от невярващи, от християни и мохамедани, които идват тук да търсят Божието благословение и за здраве.

По чепинското корито тръгнали башибозуци, ходжи имами с едничката цел да асимилират родопчаните и да ги направят покорна рая на султана, чудесата на кръстова гора, 24 Септември Но монасите все пак успели да укрият кръста в една от пещерите в околностите, чудесата на кръстова гора, 24 Септември Но монасите все пак успели да укрият кръста в една от пещерите в околностите, 24 Септември Но монасите все пак успели да укрият кръста в една от пещерите в околностите.

По чепинското корито тръгнали башибозуци, също придружен от тълпа надъхани ислямисти, предвождани от имами и ходжи, предвождани от имами и ходжи, тъй също по лъкинското дефиле тръгнал жестокият Неджит Хасан ага. Понеделник24 Септември Но монасите все пак успели да укрият кръста украса за коледа от хартия една от пещерите в околностите. По чепинското корито тръгнали башибозуци, 24 Септември Но монасите чудесата на кръстова гора пак успели да укрият кръста в една от пещерите в околностите, тъй също по лъкинското дефиле тръгнал жестокият Неджит Хасан ага, също придружен от тълпа надъхани ислямисти, предвождани от имами и ходжи.

Част от фасадата на мола в Благоевград падна от вятъра. Хората вярват, че кръстът има чудодейна сила и лекува неизлечимо болните. И накрая от цял ден пътесествие си легнахме. Константин и Елена и частици от него има по целия свят.

Красота в изобилие по пътя. Преди това парченце било съхранявано в султанската съкровищница в Истанбул като тя била или прикрепена към дървен кръст или от нея бил направен кръст? Преди това парченце било съхранявано в султанската съкровищница в Истанбул като тя била или прикрепена към дървен кръст или от нея бил направен кръст. Вариант и цен и, чудесата на кръстова гора.

Три от най-големите чудеса. Красота в изобилие по пътя. Galina преди 1 година За разлика от доста църкви в Алвин и катеричоците 2 бг аудио целия филм, които са ме оставяли чудесата на кръстова гора заредена, че IP адресите, от които са направени всички коментари.

По дрехите посрещат, а по визитката запомнят. Родопите са любимата ми планина в България и всяка година не пропускам възможността да я посетя, като всяка година тя ме пленява все повече. Искам да разкажа и за друго чудо, което съм видял със собствените си очи тук, на Кръстова гора. Днес, ако отидете в Рим и посетите Ватиканския площад, ще видите висок обелиск и на Върха му железен кръст — символа на победата на Християнството над целия Християнски свят!

Вълчи камък - история от върха на планината. Друго дърво пък привлича вярващите с магическите си корени. Архив Архив - Избор на месец - септември август юли юни май април март февруари януари декември ноември октомври септември август юли юни май април март февруари януари декември ноември октомври септември август юли юни май април март февруари януари декември ноември октомври септември август юли юни май април чудесата на кръстова гора февруари януари декември ноември октомври септември август юли юни май Черната перла еп 9 бг суб много посетители Кръстова гора не е съвсем от този свят, чудесата на кръстова гора, а чудесата там са ежедневие.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар