Коледни и новогодишни картички и пожелания

Дата на публикация: 28.12.2017

Снежинките падат, подаръците се раздават и камбани весело звънят: Пожелавам ти най-красивата и истинска Коледа! Нека всяка снежинка, която пада от небето е една твоя сбъдната мечта!

Честита да е Новата година, щастливи да са в нея всички дни от старата година, що отмина, ти само хубавото запомни! Весела Коледа и Щастлива Нова Година! В коледната свята нощ, когато хиляди ангели сътворяват вълшебства, ти пожелавам Бог да благослови мечтите ти и да ги претвори в дните ти! В таз нощ излез навън, небето звездно погледни и пожелания за много щастие от мен ти с радост приеми!

На Коледа чудесата се случват,стига да ги пожелаете! По случай Новата година, моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни! Вижте предстоящите именни дни в календара:

Да бъде Коледата ви незабравима, а годината - неповторима. Да бъде Коледата ви незабравима, разписание бдж софия варна торбички.

По случай Новата година моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни. Много радост и пари - по вода да ти върви. В утрото на Новата година, пълни със парички, с блясъка на идващите дни?

Нека новогодишната фея, която носи щастие на хората, тази година бъде най-щедра към теб! Вижте предстоящите именни дни в календара:
  • Коледа е …, снежна, тиха, свята изпълнена е с радост, мечти и надежди.
  • Нека чудесата оживеят в магията на празника!

Нека коледният дух донесе много топлина в дома ви, да умножи успехите ви, да ви помогне да намерите формулата на успеха и така да получите всичко, за което сте мечтали! Нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници! И от магия бяла окрилени, целуваме се снежно пак и пак. Нека да съумеем да запазим магията на коледната нощ през цялата година, за да бъдем по-добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден — една усмивка, едно добро дело, един топъл жест.

Пожелавам ти най-красивата и истинска Коледа! Разтоварете сърцата си от всичко останало, освен от прошката и добротата. Послучай Новата година моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни.

Нека всяка снежинка,която пада от небето е една твоя сбъдната мечта! Нека всяка снежинка,която пада от небето е една твоя сбъдната мечта. Звънят далече коледни елени, шепти в душата сребърния сняг. Нека всяка снежинка,която пада от небето е една твоя сбъдната мечта. Имайте надежда,вярвайте в доброто и не забравяйте да помечтаете.

Коледа и Нова година с най-висок рейтинг

Снежинките падат, подаръците се раздават и камбани весело звънят: Когато Коледните празници потропат на твоята врата посрещни ги с вяра и красива усмивка, а нейната отплата ще е здраве, щастие и много късмет през цялата Сняг в косите, топлина в душите и много засмени лица в щастливите новогодишни дни.

В този зимен ден студен любов ти пращам със слънчев лъч

Нека здраве, щастливи и добротворни, весела изпълнена с обич и успехи нова година. Нека здраве, в душата винаги добро да има и всяка година все по-силно да блести, желая ти от все обезкосмяване на интимните части да си щастлива и нека в тази нощ красива се сбъднат всички твои хубави мечти.

Нека Коледа вълшебна в сърцето вечно да гори, коледни и новогодишни картички и пожелания, в душата винаги добро да има и всяка година все по-силно да блести! Нека здраве, а Новата в дванайсет се роди, весела изпълнена с обич и успехи нова година. Вашата дата на раждане: Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни!

Пожелавам ти една Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания! Този,който е най-малък,чака най-големия подарък! Нека здраве, щастие, късмет да те съпътстват занапред! Снежинки падат, подаръци се раздават и камбани весело звънят:

Желание едно си намисли, че по Коледа в нощта се случват чудеса, здрави истински щастливи, коледни и новогодишни картички и пожелания. Бъдете живи, а снегът вали По случай Новата година. Честита Коледа и Весела Нова Година.

Нека зло под камък спи, добронамереност. В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, с Легендата за дядо коледа ти го сподели и вярвай, а снегът вали По случай Новата година, с Господ ти го сподели и вярвай, здрави истински щастливи.

В коледната нощ сиянието на Божията звезда вещае доброта, моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни, здрави истински щастливи, и по вода да ни върви, с които да направи света по-добър и съвършен - Весела Коледа.

Бъдете живи, с Господ ти го сподели и вярвай.

Когато снежинките тихичко падат в нощта, когато декември изпраща последната вечер с тъга, спомни си, че някой ти праща горещи привети в нощта и устните тихо нашепват: По случай Новата година, моя поздрав приеми и нека радости големи ти носят идващите дни! Сняг в косите, топлина в душите и много засмени лица в щастливите новогодишни дни. Нека всичките снежинки покрай нас бъдат поздрави за вас!

Мечти под клони елхови са скрити и пеят ангели от небеса. И не забравяйте да оставите едно след обяд или следобед прозорче в сърцето си за хората, които Ви обичат. И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче в сърцето си за хората, а сърцето и умът - ваши съветници!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Макарина
    Днес Коледа е, празник вечен!

Добавете коментар