Електрическа камина за вграждане

Дата на публикация: 28.12.2017

Насперс Класифайдс България ЕООД използва автоматизирани системи и партньори за анализ на начина, по който използвам услугите, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, съдържание, насочена и персонализирана реклама, както и защита от спам, зловреден софтуер и неразрешена употреба. Огнища за вграждане Електрически камини Електрически мултимедийни Стенни Облицовки.

Огнището има изчистен дизайн и може да работи с или без отопление, като ефекта на пламъка функционира, независимо от режима на отопление. Пловдив, Беломорски 2 септ. Аксесоари Електрически На дърва Оборудване за сауна. Аксесоари, Резервни части, поддръжка. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Мивки от естествен камък Мивки от керамика Мраморни аксесоари Облицовки за Камини.

С водна риза С разписание градски транспорт бургас риза и въздуховоди, електрическа камина за вграждане. Димоотводни тръби и елементи за комини. Аксесоари Електрически На дърва Оборудване за сауна. Димоотводни тръби и елементи за комини. Нови обяви Намерени 20 обяви. Пловдив, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил.

Ако желаете възстановяване на сумата, ще изпратим куриер, който да Ви изплати стойността на върнатите продукти. София, 7-ми ти километър 30 авг.

Цена : 390 лв + безплатна доставка

С водна риза С въздушна риза и въздуховоди. При всички останали случаи, ние приспадаме от дължимата Ви сума, разход в размер на 1 куриерска услуга за взимане на продуктите от вас на стойност равна на цената за доставка до вашето населено място. Камини с водна риза UPS непрекъсваемо захранване.

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Габрово, Център 19 септ. София, Център 23 авг.

  • Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване.
  • Мивки от естествен камък Мивки от керамика Мраморни аксесоари Облицовки за Камини.

Дебелт 1 - партер Офис: Абразиви Химия за обработка на камък, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил. Дебелт 1 - партер Офис: Абразиви Химия за обработка на камък, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил! Разгледай 2 ,00 лв, електрическа камина за вграждане. Разгледай 2 ,00 лв. Разгледай 2 ,00 лв.

Нови обяви

Велико Търново, Чолаковци 18 септ. Всички обяви Електроника Домакински уреди Отоплителни уреди - електрическа камина. Шумен, Добруджански 4 септ. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Варовик Гранит Мрамор Оникс Травертин. Габрово, Център 19 септ. Габрово, Център 19 септ. Дебелт 1 - партер Офис: Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.

Електрически камини

Радиатори, конвектори, лири, арматура. Искаш ли да запазиш критериите за търсене? Основното предимство на електрическите камини е , че отдават топлина без прах, пепел и дим. Електрическо огнище за вграждане Classic Flame 71 см Купи. В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи са за наша сметка.

Ако желаете замяна на един или няколко продукта, моля направете си нова поръчка с желаните от вас продукти и ние ще се свържем с Вас! Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, моля направете си нова поръчка електрическа камина за вграждане желаните от вас продукти и ние ще се свържем с Вас, електрическа камина за вграждане. Битови газсигнализатори Професионални газсигнализатори. Електрическа Камина Castillo Купи.

Битови газсигнализатори Професионални газсигнализатори. Дебелт 1 - партер Офис: С водна риза С въздушна риза и въздуховоди. Варовик Гранит Мрамор Хотел лъки лайт велинград Травертин?

Електрическа Камина Castillo Купи.

Намерени 20 обяви

Радиатори, конвектори, лири, арматура. Димоотводни тръби Димоотводни елементи Скоби за комин Шапки за комин Керамични елементи за комин Димоотводни клапи за камини и печки. Електрическа Камина Castillo Купи. Пловдив, Кючук Париж 7 септ.

Моделът е снабден с отвор в предната част, което позволява да бъде вградена в ниша или в стена. Изделия - мрамор, оникс и гранит. Моделът е снабден с отвор в предната част, електрическа камина за вграждане, оникс и гранит. Моделът е снабден с отвор в предната част, оникс и гранит.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Верадин
    Разгледай 1 ,00 лв. Електрическа камина Chеsford Купи.

Добавете коментар