Светлината на моя живот 1426

Дата на публикация: 14.02.2018

Той вика Сандия в кабинета си. Сантош пита Сандия никога ли няма да каже истината на Ванш.

Вед знае,че Сандия и Сурадж са измислили хубаво име на бебто. И Емили му благодари и започва да подсушава Спарш. В полицията има случай и когато Сандия тръгва,вижда Арзу с Канак. Емили разбира,че е от бременността и споделя това с Ом. Мена я разпитва за първия и работен ден.

Той е донесъл подарък за Канак,но когато Сандия го отваря,вжда униформата си и началника и казва,че участъкът се нуждае от нея иска да се върне? Той е донесъл подарък за Канак,но когато Сандия го отваря,вжда униформата си и началника и казва,че участъкът се нуждае от нея иска да се върне, светлината на моя живот 1426. Вед знае,че Сандия и Сурадж са измислили хубаво име на бебто.

Вед знае,че Сандия и Сурадж са измислили хубаво име на бебто! Той е донесъл леонардо да винчи изобретения за Канак,но когато Сандия го отваря,вжда униформата си и началника и казва,че участъкът се нуждае от нея иска светлината на моя живот 1426 се върне.

Вед знае,че Сандия и Сурадж са измислили хубаво име на бебто. Вед осъзнава,че е сгрешил иска прошка от Сантош.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Той прави демонстрация с някакво пожълтяло бижу на жените и свекървата на Сантош се съгласява да и излъска колана.

Предавания

Емили казва на Ом,че не е готова за бебе. Сантош благослава Сандия преди да тръгне отново за работа. Ванш се натъжава и разказва как преди няколко нощи е чул двамата си родители да си говорят и е чул,че не е тяхно дете. В полицията има случай и когато Сандия тръгва,вижда Арзу с Канак. Началника и казва,че Сурадж е направил какво ли не,за да върнат Сандия.

Сандия се съгласява,колкото и неприятно да и светлината на моя живот 1426 Сандия моли майка си от днес да не говорят за това за да не разбере Ванш. Ванш е разбрал и че истинските му родители били също в града. Ванш е разбрал и че истинските му родители били също в града. Той е донесъл подарък за Канак,но когато Сандия го отваря,вжда униформата си и началника и казва,че участъкът се нуждае от нея иска да се върне, светлината на моя живот 1426. Сандия се съгласява,колкото и неприятно да и е Сандия моли майка си от днес да не говорят за това за да не разбере Ванш.

Арпита моли Сандия да направи на всички джелеби. Вед обещава на Ванш,че ще му помогне да открие истинските си родители. Той е много ядосан и я пита това полиция ли е или сладкарница. В участъка си Сандия разяснява на останалите полицаи за мошенник,който трябва да хванат.

Той е дошъл да види братовчедка си Канак, светлината на моя живот 1426. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: След повече от 15 месеца отсъствие,тя отново ще изпълнява служебните си задължения именно заради този факт,Сандия е притеснена.

Баба им не помни,че детето е Ванш и е син на Сандия и Сантош. Гледай видео запис от сериала светлината на моя живот 1426 или тук Инфо: След повече от 15 месеца отсъствие,тя отново ще изпълнява служебните си задължения именно заради този факт,Сандия е притеснена.

Тогава Сандия му благодари,защото разбира какъв е подаръка и е много щастлива.

Сандия вижда,че пелената не и е сменена и затов плаче. Конкурс за лого на БНТ. Всички са съгласни със решението на Сантош и много се радват. Вед разказва на Ваншза навиците на Канак.

Ом казва,че ще поеме грижите за Спарш от утре. Емили се събужда и усеща,че е забравила Спарш да я чака на спирката. В яда си,Вед пита майка си защо всички се подчиняват на баба му… Тогава Сурадж му обяснява,че баба му осветява пътя в семейството и няма да остави никой да се спъне и падне.

Ванш се натъжава и разказва как преди няколко нощи е чул двамата си родители да си говорят и е чул,че не е тяхно дете! Ом казва,че ще детска кола с педали грижите за Спарш от утре, светлината на моя живот 1426. Всички нямат търпение да видят бебето. В яда си,Вед пита майка си защо всички се подчиняват на баба му… Тогава Сурадж му обяснява,че баба му осветява пътя в семейството и няма да светлината на моя живот 1426 никой да се спъне и падне.

Сантош казва,че детето ще се казва Канак,което означава злато?

Сантош я успокоява и и казва,че това е нейното призвание и вече се е доказала. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Горещите София Ден и Нощ еп.

Сурадж и Сандия убеждават Вед да се извини на баба си. Сандия вижда,че пелената не и е сменена и затов плаче. Сандия вижда,че пелената не и е сменена и затов плаче!

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар