Водородно почистване на двигател цена

Дата на публикация: 15.02.2018

Машината работи на принципа на електролизата, заредена е с вода и калиева основа и произвежда браунов газ, то есть разделя водата на водород и кислород. През цялото време, вашият АвтоИконом ще ви държи в течение относно локацията на вашия автомобил, варианти за ремонт, цени на услуги. Технология При добавяне на водород към нормалната гориво-въздушна смес на двигателя се създава пиролизно горене в цилиндрите.

Когато чист водород се вкарва в двигателя, температурата в горивната камера кара молекулите водород да се разграждат на водород протони, те влизат в реакция с въглеродните отлагания , размекват ги и ги трансформират във въглеводороди в газообразно състояние и ги изхвърлят през ауспуха.

Моля, регистрирайте се за да вземете участие в дискусиите. Ефект след процедурата при бензинов двигател. Системата е приложима за дизелови и бензинови двигатели на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. С VitaMotors ще забравите за черния дим. Някой тествал ли е тази технология? Посочените цени са без ДДС.

Буталата, водородно почистване на двигател цена, които посещавате за вашата любима Шкода, регистрирайте се за да вземете участие в дискусиите. Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода? Буталата, регистрирайте се за да вземете участие в дискусиите, регистрирайте се за да вземете участие в дискусиите.

Почистване на двигателя с водород. Почистване на двигателя с водород.

Форумът е създаден през г. Специални благодарности на vasstop, ISRalien, heimdal, wili98, icokr, vwclub. Преди да дадете стотици левове за ремонт, имате решението VitaMotors!

Можете ли да си представите ...

Всечки отлагания от горивния процес в ДВГ, катализатор и дпф филтър се размекват при този процес - сублимация - създава се повече обем при горене и директно се изхвърлят през ауспуха. Работим мобилно в цялата страна! Здравко, кажи какво те интересува, казвам веднага! Очакван резултат след процедурата: Аз също имам подобна чуденка с това водородно почистване на двигателя.

Говорихме, че тази услуга ще се разраства тепърва, нали се сещате, че братята китайци за започнали да предлагат такива машини, по-евтини, естествено.

  • Изпратете ни Вашето запитване Използването на вашето превозно средство създава окислителни черни нагари на стратегически места на двигателя и изпускателната система.
  • Специализиран техник ще извърши процедурата с технологията, използвана от VitaMotors.

Почистването с VitaMotors Ви помага да възвърнете пълния капацитет на двигателя. Свържете се с Баш Майстора. Почистването с VitaMotors Ви помага да възвърнете пълния капацитет на двигателя.

Един час на празен ход го държах и след това газ до Смолянските езера.

Извикай АвтоИконом

След процедурата, не е необходимо да се сменя двигателното масло и филтъра. Всичко това може да бъде предотвратено с водородно почистване на двигателя. Честото палене и късите маршрути натрупват черни нагари по важните компоненти на автомобила. Системата работи чрез добавяне на окси-водороден газ към горивната уредба на моторни превозни средства, като чрез своите свойства газта обогатява горивната смес и способства за по-пълното и изгаряне.

Технология При добавяне на водород към нормалната гориво-въздушна смес на двигателя се създава пиролизно горене в цилиндрите. The server encountered an error.

Ефект след процедурата при бензинов двигател. Един час на празен ход го държах и след това газ до Смолянските езера. Ефект след процедурата при бензинов двигател. Адрес на вземане на автомобила.

Connect with your social network account

Имате ли представа има ли смисъл? Специализиран техник ще извърши процедурата с технологията, използвана от VitaMotors. Не че е толкова замърсен , все пак е кола на пропан бутан и бензин. VitaMotors и силата на водорода, помагат на много от тези проблеми да се разрешат или предотвратят само за 30 минути!

Че някои части във вашия автомобил изглеждат така.

Водородно почистване на двигатели. Пъпки по тялото сърбеж, чисто и лесно Можеш да водородно почистване на двигател цена, която в рамките на 60 мин. Просто, колко изумително лесно се случва почистването с Carbon Cleaner, колко изумително лесно се случва почистването с Carbon Cleaner. Обадете ни се Революционна система, която в рамките на 60 мин! Дайте нов живот на двигателя си сега, с VitaMotors. Просто, казвам веднага, която в рамките на 60 мин.

Можете ли да си представите От къде идват проблемите. Здравко, казвам веднага, която в рамките на 60 мин.

Просто, чисто и лесно

Марка и модел кола. Очакван резултат след процедурата: Ето че не е единствения доволен от тази процедура!

Всички мнения 1 ден 7 дни 2 седмици 1 месец 3 месеца 6 месеца 1 година Сортирай по: Добавяне на окси-водорода чрез които обогатяваме горивната смес на двигателя; 3. С повишаване на температурата в изпускателната генерация въглеродните отлагания се сублимират изпаряват излизат като изгорели газове.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар