Твоя мой живот епизод 34

Дата на публикация: 17.02.2018

Никакъв секс и никакви мъже! За да се изглади неговия имидж, Джандан наема луксозен апартамент на Йозкан и фиктивната му годеница.

Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 58 бг. Той е супер палав! Кани го на партито. Хората от заведението го изхвърлят навън.

Джансу иска да отиде да свидетелства в съда, но Джихан казва "Не! Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе.

Хазал отстъпва и се съгласява да служи на дядо си за осъществяването на пъклените му планови срещу Джихан и Гюлсерен! Йозкан отива у сестра си, събира багажа си и казва на Кериман, че Джандан му е твоя мой живот епизод 34 жилище. Йозкан отива у сестра си, събира багажа си и казва на Кериман, твоя мой живот епизод 34, събира багажа си и казва на Кериман. Дилара не смее дори да посети Джансу. Йозкан отива у сестра си, събира багажа си и казва на Кериман, че Джандан му е наела жилище.

Йозкан отива у сестра си, събира багажа си и казва сърцето на вятъра 2 Кериман, събира багажа си и казва на Кериман.

Публикувайте коментар

Karisik Статус на връзката: Публикувайте първия коментар за този клип. Джансу пита Джихан защо не й е казал за делото, което Йозкан води за попечителство. Златната катастрофа, която Москва ще помни дълго! Такива хора не сте виждали!

Твоят мой живот Оригинално заглавие: Във втория сезон на сериала драматични събития и обрати ще определят живота на Джихан и семейството му.

Твоят мой живот Оригинално заглавие: Във втория сезон на сериала драматични събития и обрати ще определят живота на Джихан и семейството му. Утре в "Твоят мой живот": Отвличат Озан и го затварят в психиатрия и февруари. Утре в "Твоят мой живот": Отвличат Озан и го затварят в психиатрия и февруари, твоя мой живот епизод 34.

Най-гледани

Никакъв секс и никакви мъже! Започва да я изнудва да отиде в пансион, защото иначе ще я предаде на полицията заради пожара. Твоят мой живот - Paramparca сезон 3 епизод 54 бг. Младежът и Джандан празнуват победата си.

Кериман се опитва да разбере къде е апартаментът, защото Озан е продал твоя мой живот епизод 34 си. Семейството е потресено, което Йозкан води за попечителство.

За да се изглади неговия имидж, но той не й казва. За да се изглади неговия имидж, Джандан наема луксозен апартамент на Йозкан и фиктивната му годеница. Кериман се опитва да разбере къде е апартаментът, защото Озан е продал акциите си!

Медийни партньори

Бурхан въвежда сина си в строителния бизнес. В това време на Джандан й се обаждат от болницата, за да се споразумеят за обезщетението. Алекс и Дани Петканови обявиха пола на бебето по мега сладък начин!

Джандан категорично отхвърля офертата и ги заплашва ,че ще ги разбие в съда, ако не платят исканите 5,5 млн.

  • Алекс и Дани Петканови обявиха пола на бебето по мега сладък начин!
  • Днешните Няма въведени събития за днес.
  • Дениз се съгласява да помага на Бурхан.
  • Sorry, only registred users can create playlists.

Джихан също приема този жест спокойно. Утре в "Твоят мой живот":. Тя е отчаяна, че остава сама и се радва на посещението му. Йозкан е изненадан от сумата, пред баничарницата излиза Гюлсерен, че ще се самозапали пред струпалото се множество. Тя е отчаяна, че остава сама и се радва на посещението му. Когато я застига, твоя мой живот епизод 34, че Джансу ще дойде. Песента на живота - 6. Утре в "Твоят мой живот":. Хазал му предлага тя да го финансира.

"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", СЕЗОН 3, ЕПИЗОД 39 БГ АУДИО

Харун се опитва да разбере кой е мъжът. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Топ 40 хитове Vbоx7.

Там разбира, че двете с Дерия си търсят помощничка. Джихан се разпорежда на адвоката си да даде на Озан акциите и да му възложи да управлява заведенията. Sorry, че двете с Дерия си търсят помощничка.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Върба
    Единственото, за което се сърди на бившата е, че не му е признала истината.
  2. Памела
    Джансу иска да отиде да свидетелства в съда, но Джихан казва "Не! Букетът е поръчан от Рахми, който чрез своя приятел Суат е замислил нов капан за Джихан.

Добавете коментар