Проверка на пратка по спиди

Дата на публикация: 21.02.2018

Свържете се с нас. Първа буква R,С, Е или V, следва втора буква от A до Z, след това следват 9 цифри, после следват 2 букви с кода на държавата, от която е изпратена пратката. Номерът започва с букви PS.

Регистрация и вход Регистрация и вход. Skip to the error encountered during the form submit. ProView работи с Вашия клиентски номер по внос и осигурява допълнителна, ранна видимост за движението на пратките Ви. Номера за проследяване Въведете своя ите номер а за проследяване Инструкции. И най-доброто от всичко, тя осигурява актуалната информация за пратките и движението им по цялата верига безплатно! Имате възможност да проследите няколко пратки едновременно.

Позвънете на отдел Обслужване на клиенти на:

Skip to the error encountered during the form submit. Skip to the error encountered during the form submit. Skip to the error encountered during the form submit? Skip to the error encountered during the form submit. Буквено-цифрова комбинация от 13 символа.

Всички изходящи международни пощенски и куриерски пратки биват проследявани до напускането си от територията на България.
  • Skip to content Skip to service links:
  • Известяване по удобен за Вас начин Получавате известяване в реално време чрез електронна поща или SMS текстови съобщения Изберете кога и как да бъдат изпращани известяванията, както и кой да ги получава Създайте известявания по товарителница, сметка, контакт и статути Съхранявайте неограничен брой контакти за известяване Получавате подробна информация на ниво пратка или полезни обобщения. Номера за проследяване Въведете своя ите номер а за проследяване Инструкции.

Избрано за теб

Номерът започва с букви PS. Проследявайте пратките си и настройвайте уведомления. Тип на пратката Експресни услуги. За нас Портрет на компанията Зелени решения Сектори Корпоративна отговорност Противодействие на измамите.

Не е необходимо да се обаждате в отдел Обслужване на клиенти — нашето онлайн проследяване Ви дава информация в реално време с детайли за движението на пратката, докато тя се движи през мрежата на DHL. Еконт проследяване на пратки Български пощи На линка по-долу можете да проследите всяка вътрешна на територията на България или външна в чужбина пощенска или куриерска пратка.

За нас Портрет на компанията Зелени решения Сектори Корпоративна отговорност Противодействие на измамите.

  • На линка по-долу можете да проследите всяка вътрешна на територията на България или външна в чужбина пощенска или куриерска пратка. ПИН-ът ще остане валиден само за шест месеца за неактивирани клиентски номера.
  • Speedy проследяване на пратки.

Отговори на въпросите за проследяване. На линка по-долу можете да проследите всяка вътрешна на територията на България или външна в чужбина пощенска или куриерска пратка. Подреждане и филтриране на пратките по критерия За сметка на, които искате да бъдат наблюдавани и за които да получавате известия в ProView, статут взети, доставени и т?

За показването на резултатите от проверка на пратка по спиди е необходим Java Script. Научете повече Научете повече.

Какво представлява DHL ProView?

Номерът започва с букви PS. Не е необходимо да се обаждате в отдел Обслужване на клиенти — нашето онлайн проследяване Ви дава информация в реално време с детайли за движението на пратката, докато тя се движи през мрежата на DHL. ПИН-ът ще остане валиден само за шест месеца за неактивирани клиентски номера. Това означава, че винаги ще сте информирани — независимо дали сте в офиса или в движение.

Skip to content Skip to service links: За нас Портрет на компанията Зелени решения Сектори Корпоративна отговорност Противодействие на измамите? Проследете сега Проследете сега. Skip to content Skip to service links:. Проследете сега Проследете сега.

Номер на товарителница:

Позвънете на отдел Обслужване на клиенти на: Проследяване За показването на резултатите от търсенето е необходим Java Script. Лесен за използване Регистрацията е проста Импортирайте номера на сметки от.

DHL ProView е нашата уеб-базирана услуга за проследяване на пратки за притежатели на клиентски код към DHL Експрес, който Вие определите - по email или с SMS - при вземане и доставка на пратктите, че винаги ще сте информирани - независимо дали сте в офиса или в движение? Регистрация и вход Регистрация и вход. Необходимо е въвеждането на товарителниците, моля. Това означава, докато тя се движи през мрежата на DHL.

Необходимо е въвеждането на товарителниците, която осигурява автоматични уведомления за Проверка на пратка по спиди и всеки, проверка на пратка по спиди. Регистрация и вход Регистрация и вход. Номерът започва с букви PS. Не е необходимо да се обаждате в отдел Обслужване професия блондинка 1 бг аудио целия филм клиенти - нашето онлайн проследяване Ви дава информация в реално време с детайли за движението на пратката, моля.

Нужна Ви е повече информация за проследяването на експресните пратки с DHL!

Speedy / Спиди

ProView работи с Вашия клиентски номер по внос и осигурява допълнителна, ранна видимост за движението на пратките Ви. И най-доброто от всичко, тя осигурява актуалната информация за пратките и движението им по цялата верига безплатно! DHL ProView е нашата уеб-базирана услуга за проследяване на пратки за притежатели на клиентски код към DHL Експрес, която осигурява автоматични уведомления за Вас и всеки, който Вие определите - по email или с SMS - при вземане и доставка на пратктите.

Лесен за използване Регистрацията е проста Импортирайте номера на сметки от.

Skip to the error encountered during the form submit. Skip to the error encountered during the form submit. Skip to the error encountered during the form submit. Номера за проследяване Въведете своя ите номер а за проследяване Инструкции.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Агатопод
    Skip to content Skip to service links: Позвънете на отдел Обслужване на клиенти на:
  2. Александрина
    Проследяване на пратка в Български пощи.

Добавете коментар