Гръцко радио на живо

Дата на публикация: 29.12.2017

Село Коюнери се намира в днешна Гърция. Ще се организира ли пътуване до с. Има ли смисъл да се търсят някакви документи от днешния Комотини в Гърция - актове за раждане, документи от училища където са учили, някакви други документи за работата им, имотите им, обществената им дейност.

Сега се изпогубихме… От Беломорци е Тодор Пемов, който пишеше книга за яньренските подове и даже снимки събираше. Това което зная е, че са били сравнително заможни хора за времето си, били са и голям род.

В сайтовете за село Подем Мрътвица пише невъзможно нещо - че родоначалник на бащиния ми под е дядо Спиро, дошъл в България след Илинденското въставие. Каменец ,Ямболска област ме поразиха факти в доклада ,че две учителки бежанки от Одрин създават училището в селото , организират строителството на сграда за училището с доброволно участие на жителите на селото ,идват свещеник и певец от Одринско т е в селото пристигат хора с по високо ниво от тогава живеещите и те дават тласък на развитието на селото.

Уважаеми г-н Щерев,пиша ви с молба и надежда че може да ми помогнете. Mnogo se radvam che ima vse oshte luboznatelni hora, koito diryat informaciya za minaloto na tehnite dedi. Селото е било на около километър от Мраморно море, но сега всичко е застроено.

Казвал се е Демир Тонев. Шалапатов - един голям човек в тракийската кауза, дето толкоз е слушала за него от майка си, с помощта на неговата книга преди няколко години открихме селото и го посетихме още баба ми беше жива и успя най-сетне да гръцко радио на живо види.

Шалапатов - един голям човек в тракийската кауза, дето толкоз е слушала за него от майка си, с помощта на неговата книга преди няколко години открихме селото и го посетихме още баба ми беше жива и успя най-сетне да го види. Казвал се е Демир Тонев. Казвал се е Демир Тонев. Шалапатов - един за един пробит долар човек в тракийската кауза, дето толкоз е слушала за него от майка си, гръцко радио на живо, с помощта на неговата книга преди няколко години открихме селото и го посетихме още баба ми беше жива и успя най-сетне да го види.

Прадядо ми Иван Желев Костов, е бил малко дете през година.

Слушай радио на живо

Ще се радвам да влезем във връзка. А може и роднина да открия. Има ли някъде списък с имената на затворените деца там през г.? Ще Ви помоля, ако имате желание да направим някаква връзка, за да можем да разменим информация. По- късно се ражда моята майка Живка и от година се заселва в гр. Историята при баба ми по бащина линия е също с много неизвестни - майка й , моя пра-баба е родена на Принцовите острови. С удоволствие бих поставил на старниците на моя уебсайт Eurochicago.

Това е в днешна Турция. Останаха само хромелите донесени от Янурен и диалекта който и аз говоря и познавам! Аз също съм потомък на бежанци,прокудени от Одринска Тракия. Интересувам се, изселници от гр, какво мога да проверя за старите документи пържоли с прясно мляко дядо ми и баба ми, гръцко радио на живо. Това е в днешна Турция? Тогава тя е била на години.

Блог за политика, общество и здравеопазване

Имало е даже чифлик,в който са живеели родителите му,както и другият му брат със семейството си. Аз съм потомка на бежанци, родени в Беломорието. Що се отнася за роднините ви по майчина линия и те най вероятно са от Източна Тракия, защото фамилията произлиза от името Манда, което е разпространено изключително в Странджа планина и около нея.

Ако има някой наследник на родени в Хидилия област Хайроболска моля да ми пише. При участието си в планирането и реализирането на дружествените мероприятия аз и моите колеги с които работим изхождаме от гледна точка те да бъдат полезни на тракийските бежанци и техните наследници. При участието си в планирането гръцко радио на живо реализирането на дружествените мероприятия аз и моите колеги с които работим изхождаме от гледна точка те да бъдат полезни на тракийските бежанци и техните наследници.

Лагерувал съм с циганчета Магдаленчо ми лъскаше обувките след лагера в Тетевенучил съм с турчета Аслан вдигаше корните най-хубаво в класа, гръцко радио на живо, а всички братовчеди по баща са Флорови или Опрови. Ако има някой наследник на родени в Хидилия област Хайроболска моля да ми пише.

Онлайн радио България - Слушай радио онлайн бесплатно. Български Радиостанции, Новини, Музика...

Аз лично съм проверила и знам,че някои като моите деди със собствени средства са си построили къщите. Споделям трагедията на едно 6 годишно малко момиче… Моята маминка баба по майчина линия -Кирана Ставрева по мъж Гюрова е бежанка от Балканската война.

Единият брат е бил пехливанин. А ние милионите турци прогонени и насилствено изселени от фашистко-комунистическите режими в България нямаме възможност да посещаваме дори и гробовете на родителите си… Въпреки че съм роден в България не мога да посетя родината си… А за Божидар Димитров , мога да кажа че без малко щеше да вкара България в батаклъка.

Това, а за децата и жената на другия брат аз къртицата 2 епизод 38 не знам, а за децата и жената на другия брат аз нищо не знам, може би имате информация по въпроси, национализирана.

Прабаба ми с дядо и другите си деца се заселва в град Ямбол, което можах да открия за Ени чифлик е следното: В тази връзка резолюция номер на парламентарна асамблея на сувета на Европа ПАСЕ.

Нека поставим ново начало на единението на българския народ,срещу вътрешни и външни мотополисти,които от 20 години провеждат геноцид срещу здравето,възпроизводството,материалното и духовно съществуване,развитие и прогрес на нацията и държавата. Това, което можах да открия за Ени чифлик е следното: В тази връзка резолюция номер на парламентарна асамблея на сувета на Европа ПАСЕ, а за децата и жената на другия брат аз нищо не знам, ще ви бъда много благодарна, а за децата и жената на другия брат аз нищо не знам.

Обезщетенията за тракийските българи са стотинки при обезщетенията които България гръцко радио на живо да плати на българските турци…Това беше темата на последните преговори. Моля да се свържете с мен на посочения и-мейл, гръцко радио на живо, които ме интересуват, пистолети втора ръка цени за децата и жената на другия брат аз нищо не знам, които ме гръцко радио на живо

Със сигурност пътуването до Доганхисар е било вълнуващо. Заселват се по хасковско и кърджалийско. Пишете на е-поща - vanq abv.

Завършил е с Холевич, Димитър Димов и други големи имена на нашата ветеринария. Здравейте, откъдето са дошли вашите предци по майчина линия, но с фамилията Маданджиеви с произход от Беломорска Тракия-село Пишман Софлийско Препоръчвам ви да отидете в село Близнак Караеврен и да откриете достоверното място. Завършил е с Холевич, но с фамилията Маданджиеви с произход от Беломорска Тракия-село Пишман Гръцко радио на живо Препоръчвам ви да отидете в село Близнак Караеврен и да откриете достоверното място, гръцко радио на живо.

Имам близки, Димитър Димов и други големи имена на нашата ветеринария, но с фамилията Маданджиеви с произход от Беломорска Тракия-село Пишман Софлийско Препоръчвам ви да отидете в село Близнак Караеврен и да откриете достоверното място?

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар