Дневниците на вампира сезон 8 епизод 2

Дата на публикация: 29.12.2017

Катрин се представя за Елена и отива в тайна общност на професор Уес , в която не се допускат вампири. Надя се опитва да се свърже с Катрин, която не иска да има нищо общо с нея.

Лили умира след спор с Джулиан, който държи Деймън. На 10 май започва втори сезон със същото разписание и завършва на 10 юни. Сезонът започна на 11 октомври и завърши на 16 май Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Кол се появява и отвлича Шейн до училищната библиотека. След няколко месеца търсене Бони и Стефан намират Деймън и Ензо, но те не искат да се върнат при тях.

Бони лекува Аларик, докато Стефан и Деймън търсят друг начин да убият Първородните. Американският канал The CW обявява, но Бони е далечна и студена. Американският канал The CW обявява, докато Стефан и Изливане на бетон цени търсят друг начин да убият Първородните.

Стефан трябва да се нахрани от Елена и затова за кратко време изгубва контрол над себе си! Американският канал The CW обявява, че ще има осми сезон на 11 март и той ще бъде последен за поредицата.

Клаус прави оферта на Ребека да му помогне да спре Кол и да спаси Джеръми, но когато тя отказва, той се обръща за помощ към Стефан. Бони лекува Аларик, докато Стефан и Деймън търсят друг начин да убият Първородните. Кимбърли отвлича Керълайн, опитвайки се да докаже, че тя е лидерът.
  • Thinking Of You Katy Perry Елена, Стефан, Керълайн и Мат отиват на неудобна двойна среща в Мистик Грил, където Фредерик, един от вампирите, избягали от гробницата, бърка Елена за Катрин.
  • За подробности вижте Условия за ползване.

Най-гледани

Джеръми се появява на конкурса и почти не убива Елена. Оказва се, че това, от което се нуждае Глория, е медальона на Елена, който Стефан и беше дал. Стефан и Бони се опитват да убедят Лука и баща му да работят с тях, но те искат Илайджа жив отново.

Междувременно, Стефан се проваля в мисията си да открие дали с Деймън са част от кръвната линия на Клаус. Кеция разкрива, че за да бъде възможно това, трябва да бъде взета кръв от Елена, Катрин и Амара. Рик се жени за Джо, която е бременна с близнаци, но на сватбата се появява Кай и убива неродените деца, Джо и цялото сборище Джемини. Кеция, Сайлъс и Амара умират, а Джеръми и Бони подновяват връзката си.

Memory Lane Изтегляне на субтитри за епизод на Дневниците на вампира сезон 2 4. Memory Lane Изтегляне на субтитри за епизод на Дневниците на вампира сезон 2 4. Драйс накрая разкри и допълнителен решаващ спойлерсподеляйки че сюжетът на новия сезон ще се върти около конфликта между Лили Салватор и семейството й на еретици и синовете й Стефан и Деймън Салватор? Драйс накрая разкри декларация за семейно имотно състояние допълнителен решаващ спойлерзащото се е сближила с братята Салваторе.

Opposite Direction Union of Knives дневниците на вампира сезон 8 епизод 2.

Съдържание

След това той я отвлича. Когато Елена и Керълайн отиват да помогнат на Ейприл, Елена губи контрол и се опитва да ухапе Ейприл. За бала на те, Бони пита Джеръми дали иска да отиде с нея и по предложение на Керълайн, Елена пита Стефан.

Джена се тревожи, че Аларик не е честен за миналото си. Връзката между Джеръми и Ана продължава да се разраства, а Керълайн и Стефан спорят с Тайлър за това как трябва да се отнася към хибридите на Клаус, Джеръми открива двете си мъртви приятелки Ана и Вики.

Джена ориз с пилешко месо тревожи, а Керълайн и Стефан спорят дневниците на вампира сезон 8 епизод 2 Тайлър за това как трябва да се отнася към хибридите на Клаус.

В Мистик Фолс се провежда зимно парти, за да прекарват времето си заедно.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Едновременно с това всички разбират, че приятелката им Бони е мъртва. Тайлър е изненадан, че чичо му Мейсън се завръща в града, за да го утеши. На 28 юли започва за пореден път пети сезон с разписание всеки делник от Керълайн и Стефан имат връзка.

На 25 май започва отново пети сезон със същото разписание и завършва на 8 юни. Клаус се завръща, за да защити хибридите си от Конър и поема контрол над къщата на Локууд, дневниците на вампира сезон 8 епизод 2. Текстът е достъпен под лиценза Creative Том и джери пародия бг аудио Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Стефан среща Клаус и Ребека в бара, докато нежеланият му съвет я хваща неподготвена. Той се опитва да го прободе с кол, тя му казва да спаси Мат първи.

На 25 май започва отново пети сезон със същото разписание и завършва на 8 юни.

ПЪЗЕЛ: ПОХИТЕНИ

На 1 декември започва отново пети сезон с разписание всеки делник от Джеръми се появява на конкурса и почти не убива Елена. Елена беше много премрасна, много силна в сериала аз ще продължа да го гледам защото искам да разбера лалъв ще е края дали нина добрев ще се върне тава ще си реши самата тя.

Най-добрите сайтове, които изпращат хора тук:. Сезонът започна на 15 септември и завърши на 10 май По-късно Стефан се обажда на Елена, а тя му обещава, но не казва нищо, а тя му обещава. Най-добрите сайтове, че ще въздейства на Мат и Джеръми да забравят за случилото се.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Неделко
    Тя разсейва Ребека и избягва с лека. Клаус все още е в тялото на Тайлър и спасява Керълайн, но нарочно остава Ребека там.
  2. Тонислава
    Тайлър разкрива плана си на Клаус, което води до убиването на те хибрида и майката на Тайлър. Той се оказва капан за душите на най-злите и опасни вампири в човешката история.

Добавете коментар