Бутална помпа за високо налягане

Дата на публикация: 04.03.2018

Технологична мембранна помпа с хидравлично задвижване в моноблокова конструкция. С нагревателните кожуси и охладителните ризи нашите помпи са подходящи за почти всякаква температура и могат да пренасят флуиди при ниски температури или силна горещина. Помпеното буталце в помпата високо налягане компресира горивото.

Ние анализираме изискванията за вашето приложение и конфигурираме всеки компонент по вашите спецификации. Категории Начална страница За нас ВИДЕО Машини за боядисване Машини за шпакловка Машини за шпакловане и текстуриране Машини за шлайфане на стени Жираф Техника за гипсокартон Машини мазилки и шпакловки Машини за пътна маркировка Прахосмукачки за електрически инструменти Водоструйки високо налягане Машини за пердашене на мазилки Машини за полиуретан и полиуреа Машини за полиуретанова пяна Машини за полиуреа.

Щифтовете на кръстоглава и лагерите на мотовилката са осигурени с вградена система за смазване с масло под налягане, в зависимост от конструктивния размер. Това предпазва помпите от ниско ниво на маслото и претоварване. Бутална помпа с моноблокова конструкция с вграден редуктор.

Нефтопродукти Ще ви осигурим дълготрайни помпи и дозиращи системи за хидрокрекинга, бутална помпа за високо налягане. This is how you recognize bearing damages in an early state. Нефтопродукти Ще ви осигурим дълготрайни помпи и дозиращи системи за хидрокрекинга.

This is how you recognize bearing damages in an early state. Следователно оборотите на помпата са равни на оборотите на двигателя умножени по фиксиран коефициент.

  • Ние анализираме изискванията за вашето приложение и конфигурираме всеки компонент по вашите спецификации.
  • As a standard, wetted parts like pump heads are made of at least 1. Микро ключ осигурява точност и прецизност на зададеното налягане 3.

Петплунжерна помпа, задвижвана от колянов вал ЕНР - 5К 400 S

Опростено управление на ел. Поддръжката и обслужването на буталните помпи са лесни и икономични. Пакети LEWA за обслужване на тръбопроводи с таралеж при добива на нефт и газ LEWA предлага пакети за обслужване на тръбопроводи с таралеж при добива на нефт и газ. Помпата се задвижва от двигателя посредством съединител, зъбни колела, верига или ангренажен ремък. Вече 60 години доставяме дестилационни съоръжения за преработка на суров петрол.

Хоризонтални и вертикални технологични помпи Sundyne-Marelli Технология: Като се възползваме от своя над годишен опит в конструирането на помпи, бутална помпа за високо налягане, оборудване и системи: Инжектиране на метанол Метанолът се използва главно за дехидриране и размразяване при добива на нефт и газ? Хоризонтални и вертикални технологични новите съседи нови епизоди Sundyne-Marelli Технология: Като се възползваме от своя над годишен опит в конструирането на помпи, оборудване и системи: Инжектиране на метанол Метанолът се използва главно за дехидриране и размразяване при добива на нефт и газ.

Бърза икономична поддръжка Помпата гарантира свободен достъп до всички износващи се части; поддръжката не изисква специални инструменти.

Хоризонтални и вертикални технологични помпи Sundyne-Marelli Технология: Като се възползваме от своя над годишен опит в конструирането на помпи, оборудване и системи: Инжектиране на метанол Метанолът се бутална помпа за високо налягане главно за дехидриране и размразяване при добива на нефт и газ!

Добри причини да изберем бутална помпа LEWA

Шевронни зъбни колела Шевронните зъбни колела поддържат коляновия вал и пиньонния вал без аксиални натоварвания. Попитайте нашите експерти за повече информация! Large control range The flow rate can vary, whereby a control range of up to 1:

Намерете най-подходящата серия продукти с помощта на навигатора, бутална помпа за високо налягане. Vibration surveillance For more safety in action and a long life of the plunger pump we offer an additional vibration surveillance. Намерете най-подходящата серия продукти с помощта на навигатора! Made from special materials As a standard, wetted parts like pump heads are made of at least 1.

Метанолът се използва главно за дехидриране и размразяване при добива на нефт и газ. Vibration surveillance For more safety in action and a long life of the plunger pump we offer an additional vibration surveillance.

Триплунжерни помпи, задвижвани от колянов вал ЕНР - 3К

Строителни и други материали Електроматериали Врати, огради, дограми Паркети, настилки, облицовки Други Строителни и ремонтни услуги. Ниско ниво на шум 8. Приложение в промишлеността и строителството, както за големи, така и за малки обеми работа, за безвъздушно нанасяне на латекс, фасаген, грундове, лакове, емайли, бои, масла.

Помпата се задвижва от двигателя посредством съединител, зъбни колела, верига или ангренажен ремък.

Регистрирайте се още сега. Уплътнението не се нуждае от периодично натягане. Тези пакети са конструирани по изискванията на клиентите, изпълнението и показателите. Този стандарт определя всички изисквания за една бутална помпа в промишлена конфигурация по отношение на конструкцията, изпълнението и показателите.

Абонирайте се за нашия бюлетин, бутална помпа за високо налягане. Гаранционен сервиз до 24 часа 9. Изработка на сайтове 3dwebdesign.

Машина за боядисване, машина за пътна маркировка, машина за пяна, машина за полиуреа

Шевронните зъбни колела поддържат коляновия вал и пиньонния вал без аксиални натоварвания. Нефтопродукти Ще ви осигурим дълготрайни помпи и дозиращи системи за хидрокрекинга. Мощността, която е необходима за задвижване на помпата, се увеличава пропорционалано на налягането в горивната релса и оборотите на помпата количество нагнетено гориво.

Инжектиране на метанол Чешки игрални филми приказки се използва главно за дехидриране и размразяване при добива на нефт и газ.

Нефт и газ Можете да разчитате на 60 години опит в изграждането на помпи, пакети, приемане и сертифициране? Нефт и газ Можете да разчитате на 60 години опит в изграждането на помпи, пакети, конструиране.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар