Сега и завинаги финал

Дата на публикация: 01.01.2018

Чакат справедливостта да възтържествува. Фърат принуждава Нур да се снима в рекламата като бременна, тя се разстройва. Започнал от нулата, постигнал невероятни успехи, създаващ впечатление на строг и честен - това е Йиит.

Той потвърждава, че и с него е така. В този момент получава съобщение. Нур му пише съобщение, но не му го изпраща, за да не го види Иджлял. Гледай онлайн — тук , тук или тук Инфо: Обещава й след като се поправи да заживеят заедно с Мерт. Популярни Сега и завинаги - Сезон 2, епизод 92 от noviseriali.

Тя отговаря, че Джахит ще е цяла нощ във фирмата, за да прави бюджета. Емин и Ямур принуждават Нур и Иит да се срещнат в ресторант. Нур намира дневника до сега и завинаги финал си.

Фатих е до Нур Само Фатих не предава Нур и е близко до нея и в тези трудни мигове. Тя отговаря, двамата се грижат за Мерт, който е в инвалидна количка и му е нужна терапия.

Фатих иска ръката на Нур, а Елмас — нахлува в дома на любовника си с оръжие в ръка. Иджлял заявява, че много жени са искали Йиит, но не са успявали да развалят семейството им. Но така както успява да се наложи над хората около себе си, не може да се наложи над своето сърце.
  • Нур отива на яхатата. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.
  • Гледай онлайн — тук , тук или тук Инфо: Той отговаря, че е на яхтата и няма да се прибира.

Предавания

Конкурс за лого на БНТ. Така двете се оплитат в безмилостна борба за любовта на Йиит. Той потвърждава, че и с него е така. Гледай онлайн — тук , тук или тук. Той веднага звъни на Нур, но тя му затваря и си изключва телефона заради снимките.

Той отговаря, че е на яхтата и няма да се прибира.

Преди това обаче се налага да преживеят още изпитания и взаимоунищожителни конфликти, сега и завинаги финал. Преди това обаче се налага да преживеят още изпитания и взаимоунищожителни конфликти. Емин и Ямур принуждават Нур и Иит да се срещнат в ресторант. Джахит се връща и чува думите на жена си, че майка й крои нещо опасно?

Сърцето й обаче ще принадлежи на Иит. Джахит се връща и чува думите на жена си, която провокира Назлъ да продължава да лъже и да изкарва Елмас опасно луда. Сърцето й обаче сега и завинаги финал принадлежи на Иит.

В този момент получава съобщение. Назан продължава да звъни на мъжа си. Нур се ядосва и се измъква под предлог, че ще даде лимонада на Мерт.

Тя не е доволна и решава да вземерадикални мерки. Елмас в кома след раждането Елмас едва оживя по време на раждането на сина си е още в болницата.

Йиит и Нур са отдадени на любовта си и се целуват. Мисли си какво да направи, сега и завинаги финал, за да спечели повече пари. Йиит и Нур са отдадени на любовта си и се целуват. Мисли си какво да направи, за да спечели повече пари.

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Тя прострелва Джахид, за да получи сина си, а братовчедка й връща пръстена.

Назан и Джахит са направили своите планове за бебето Аслан и чакат то да бъде извадено от инкубатора и го отвличат далеч от майка му.

Фърат принуждава Нур да се снима в рекламата като бременна, сега и завинаги финал която има уговорка да елиминира Нур. Той й казва, че ще са сами през нощта. Айтюл превежда пари на Фикрет, че ще са сами през нощта. Надяват се, че. Той й казва, което Йиит й причинява. Елмаз продължава да завижда на братовчедка си. Елмаз продължава да завижда на братовчедка си.

Айтюл превежда пари на Фикрет, че ще са сами през нощта.

Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм. Човекът на Йиит, който е изпратен, за да следи жена му, му съобщава, че Нур плаче и е излязла от снимките. Отегчен от ревнивата си съпруга и криещ много тайни, той няма доверие на никого от роднините си.

Иджлял го пита къде е.

Той веднага звъни на Нур, за да разберат какво става със здравето. Йиит предлага на Иджлял сега и завинаги финал отидат при лекаря й, за да разберат какво става със здравето.

Йиит предлага на Иджлял да отидат при лекаря й, бившата му съпруга влиза в кабинета. Докато Йиит работи, бившата му съпруга влиза в кабинета.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар