Хидравлична преса втора ръка

Дата на публикация: 28.03.2018

Konica minolta bizhub e цена: Vw transporter Буса е в добро техническо състояние.

Вход Регистрация Вход с Facebook или. Оригиналната хидравлична преса работи на принципа на теорията на Паскал, според която налягането върху течност в затворена среда остава постоянно.

Машините са в движение, но не са работили дълго време. Пневматичните преси работят с големи скорости и могат да се използват ефективно за рисуване, перфориране и сглобяване. Една тава ръчно подав

Машина за баланс на гуми. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Машина за баланс на гуми. Банциг за дърво Продава се банциг за дървесина. Машина за баланс на гуми.

  • Работно тегло кг Работна ширина мм Височина на машината мм Работна височина на дръж Електроинструментите с марка Raider покриват практически целия диапазон от дейности — строителство, дървообработване, ме
  • Хидравличните преси намират голямо приложение както в професионалните сервизи, така и в частните гаражи.

Търсене по Марка

Хидравлична преса , 30 тона TL Хидравлична преса , 30 тона. Възможно е да се намерят машини с много добри способности за налягане — някои от които достигат 80 тона налягане — както и такива, които могат да работят с повече видове налягане като тези с рамка тип Н. Продава се защото цеха в който се намира се разпродава. Продавай с нас Виж повече информация за партньоркста ни програма. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Хидравличните преси са незаменими помощници в сервиза и гаража, когато трябва да се извършат някои ремонтни дейности по автомобила.

Автоматизирана галванична линия за мед, никел и хромови покрития върху детайли от стомана.

  • K Продавам колонна бормашина К , без амортизации, цена лв. Преса ексцентрик 25 т Продавам преса ексцентрик 25 т Регион:
  • Продукти 1 - 23 от общо

Вместимост - 6 куб. Вместимост - 6 куб. Специализирани клещи Отвертки Инструменти за усъвършенстването на цилиндър Динамометричен ключ Такаламити за грес! Лазер raskin CO2 лазер, с голяма работна площ Регион: Стара Загора, с голяма работна площ Регион: Стара Загора.

Намерени 71 обяви

Електроинструментите с марка Raider покриват практически целия диапазон от дейности — строителство, дървообработване, ме Машината е в движение и е добре запазена. На изработката на материалите. Автокран багер paccagnella gelso Прикрепя се към камион.

Ново Подемник Сервизно оборудване: Основните елементи са изработени изцяло от неръждае Прикачна метла за комбиниран багер. Ново Подемник Сервизно оборудване: Основните елементи са изработени изцяло от неръждае Прикачна хидравлична преса втора ръка за комбиниран багер. Ново Подемник Сервизно оборудване: Основните елементи са изработени изцяло от неръждае Прикачна метла за комбиниран багер.

Нови обяви

Trumatic Година на производство: Основен , частичен ремонт, модернизация и автоматизация на металорежещи центрове МС , РВ И двата са действащи, като единия е без ел.

Прес гранулатор ОГМ 1. Продавам бродировъчни машини втора ръка с11мт Струга е купуван чисто нов от завода производител в троян много е запазен и се продава с прилежащото оборудване към хидравлична преса втора ръка завода производител модел година Регион: Дължина на трупа от 1м до 5м Диаметър на работа до см Машината е с електронно задвижване Цена: СУ г - лева Между центрово разстояние мм.

За още дървопреработващи машини, кото се рзпродават и още по-детайлни снимки на машините ТУК http: Toshiba e studio цена: Адаптери за хидравлична преса Torin, хидравлична преса втора ръка.

Хидравлични Преси /кратко описание/

SCK Година на пр-во: Основен , частичен ремонт, модернизация и автоматизация на металорежещи центрове МС , РВ Продавам 36 Купувам 2. Хидравличните преса са подходящи за избиване на лагери например, поставяне на водопроводи инсталации и др.

Били са работещи преди да ги извадим от производствения цикъл. Топлообменник за пастьоризация - Fischer Germany; Трисекционен. Дължина на трупа от 1м до 5м Диаметър на работа до см Машината е с електронно задвижване Цена: .

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Горян
    Кантираща машина на фирма ОТТ - Австрия.
  2. Преса ексцентрик 25 т Продавам преса ексцентрик 25 т Регион:

Добавете коментар