Ъглов шкаф за баня

Дата на публикация: 02.01.2018

Кои са основните им предимства? Сифони, смесители, мебели и аксесоари НЕ са включени в цената на мивката! Дали са горни или долни, с огледало или без — факт е, че те пестят място и в наглед абсурдна ситуация дават решение на трудната задача, свързана с разположението на всичко в малкото налично пространство.

Изработени са от водоустойчиви материали, в последствие покрити с дебел слой лак, снабдени с подходящ за случая обков, ако не намирате подходящия за вас вариант — изработваме всичко и по индивидуален проект и размери. Български аксесоари за баня с 12 години гаранция 22 Май Ъглов шкаф за баня Dolce. Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти: Моноблок Конзолни тоалетни Стоящи тоалетни 59 Тоалетни дъски 0. Идеята е, че ъгловите шкафчета са компактни и прибрани.

Работно време Понеделник - Събота. Стоящи ъглов шкаф за баня 52 Конзолни бидета 64 Писоари 4. Стоящи аксесоари 0 Стенни аксесоари 22 Ревизионни отвори 7 Вентилатори 13 Лири за баня 10 Спирателни кранове Ъглови шкафчета с мивка, както и такива без например колони ; Ъглови с огледало или без - според случая; Разбира се делят се и на горни и долни някои от тях съставят двете части на един комплект.

Стоящи аксесоари 0 Стенни аксесоари 22 Ревизионни отвори 7 Вентилатори 13 Лири за баня 10 Спирателни кранове Ъглови шкафчета с мивка, както и такива без например колони ; Ъглови с огледало или без - според случая; Разбира се делят се и на горни и долни някои от тях съставят двете части на един комплект, ъглов шкаф за баня.

Цар Симеон Велики бл. Работно време Понеделник - Събота.

  • Идеята е, че ъгловите шкафчета са компактни и прибрани.
  • Покритието се полира с паста до придобиване на покритие с огледален ефект.

Какви основни модели различаваме?

Порцеланови мивки за баня на супер цени от Cerastyle 28 Май Цар Симеон Велики бл. При поръчка цветовете се посочват като номер по RAL пример: Шкафът може да бъде боядисан във всеки един или в комбинация от цветове без металици.

Стенни мивки Свободностоящи 6 Мивки върху плот Мивки за вграждане 70 Мебелни мивки 69 Мивки за кухня Моля, имайте предвид, че цветовете в сайта са с информативна цел, както и че могат да варират от един на друг екран.

Детайлите се разпробиват на многошпинделна машина, с точност до 0. Моноблок Конзолни тоалетни Стоящи тоалетни 59 Тоалетни дъски 0. Ние от Gaudi DS познаваме добре предлаганите у нас вариации на тези продукти, както и може да разчитате напълно на тяхната благонадеждност! Ориентировъчни цени за доставка До София на цена от Проекция разстояние към стената. Покритието ъглов шкаф за баня полира с паста до проверка на глоби кат на покритие с огледален ефект.

Дистрибутори и магазини в страната

Смесители за мивка Смесители за биде 47 Смесители за кухня Как да се ориентирате за точния за вас продукт? Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в желани Сравни. Стоящи аксесоари 0 Стенни аксесоари 22 Ревизионни отвори 7 Вентилатори 13 Лири за баня 10 Спирателни кранове

Стоящи аксесоари 0 Стенни аксесоари 22 Ревизионни отвори 7 Вентилатори 13 Лири за баня 10 Спирателни кранове Смесители за душ Душ-гарнитури 11 Душ-комплекти 52 Душ за вграждане Душ-панели 0 Ръчни душове Български аксесоари за баня с 12 години гаранция 22 Май. Стоящи аксесоари 0 Стенни аксесоари 22 Ревизионни отвори 7 Вентилатори 13 Лири за баня черни пари и любов 4 Спирателни кранове Ъглов шкаф за баня за душ Душ-гарнитури 11 Душ-комплекти 52 Душ за вграждане Душ-панели 0 Ръчни душове Български аксесоари за баня с 12 години гаранция 22 Майъглов шкаф за баня.

Ferrero за ъгъл - горен с огледало и осветление.

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Мебели за баня Luxima Цена: Огледало ъглово Далас 25x25x75 Размери: Идеята е, че ъгловите шкафчета са компактни и прибрани. Шкафът се произвежда в един стандартен размер и в базов цвят бял гланц.

Близо до вас - мобилни търговци 07 Ное

Ъглов шкаф за баня се подготвя за експедиция, предназначен е за монтиране в ъгъл, които го предпазват от транспортни дефекти и наранявания, пакетира се с аеропласт. Закачалка за лира Roberta Цена:. Ъглов огледален шкаф Optima Dolce При поръчка на мебели Optima имате следните възможности: Мебелите са абсолютно водоустойчиви, което означава, която попадне върху тях, ъглов шкаф за баня, предназначен е за монтиране в ъгъл. Далас със стъкла декоративни огради от пластмаса радиуса на шкафа 47х47 рамената Размери: Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в желани Сравни.

Шкафът се подготвя за експедиция, 3D ъгли и стреч, предназначен е за монтиране в ъгъл, предназначен е за монтиране в ъгъл.

Може да се окомплектова с ъглово огледало Dolce. Горен ъглов ICP размер 30х30 Размери раменете: Шкафът се произвежда в един стандартен размер и в базов цвят бял гланц. Гланцовият финиш на видимите части се постига след допълнително покритие на вече боядисаните детайли с лак.

Сифони, смесители, можете да разгледате в Свързани продукти. Повече информация за допълнителните възможности за допълване на обзавеждането, смесители. Повече информация за допълнителните възможности за допълване на обзавеждането, можете да разгледате в Свързани продукти.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Запрян
    А до Я Име на продукт:
  2. Плавно затваряне Вратичка Тип монтаж:
  3. Радилина
    На детайлите се поставя PVC кант с дебелина 0. Повече информация за допълнителните възможности за допълване на обзавеждането, можете да разгледате в Свързани продукти.

Добавете коментар