Твоя мой живот сезон 2 епизод 21

Дата на публикация: 01.04.2018

Лекарите обаче й казват най-тежката новина, че няма шанс да има свое дете. Бащата на Дениз се готви за отмъщение.

Майде е уверена, че Дилара играе с Харун. Знае, че е майка само на Озан и Джансу. Озан вече знае, че Харун му е баща. Хазал и Озан работят в компанията на баща си. Той е опората на семейството и можеше да е щастлив — дори дядо му получава прошка и се прибира у дома. В тази сериs на "Твоят мой живот" зрителите ще видят: Харун изпада в паника, след като не може да получи информация от Озан, който излиза от имението, взимайки Алаз със себе си.

Привидното спокойствие бързо се променя с появата на Асуман. Благодарение на този инцидент Хазал открива, за да им отмъсти, за да им отмъсти, който си играе с чувствата й, който си играе с чувствата й. Хазал отново попада на измамник, който си играе с чувствата й. Новите герои и сюжетни линии в сериала напълно го промениха. Привидното спокойствие бързо се променя с появата на Асуман. Животът му обаче се срива…, твоя мой живот сезон 2 епизод 21.

Сърцето на Дилара спира Дилара в безсъзнание лежи в реанимацията, борейки се за живота. Забравила е Гюлсерен, размяната на бебетата, Хазал и Алаз….
  • Гюлсерен е скромна жена и отдадена майка обречена да се бори сама. Джандан попада в бездъна улица, от която няма излизане.
  • Инфо за клипа Тагове:

Публикувайте коментар

Сдобрява се дори с Йозкан. Тя среща млад мъж, за когото смята, че е любовта на живота й, но неочакваната смърт на Гюлсерен, променя живота й завинаги. Озан вече знае, че Харун му е баща. Сърцето на Дилара спира Дилара в безсъзнание лежи в реанимацията, борейки се за живота. Анимирани картички Анимиран дъжд Анимиран сняг Анимирани пеперуди. Озан потъва в отчаяние. Етикети Твоят мой живот.

  • Оценете статията 1 2 3 4 5 10 гласа. И ако питате за Кериман — о, тя е все така непоправима и забавна, дори живее в разкош, за какъвто отдавна се бори!
  • Дилара вижда как най-големият й кошмар става реалност и тя става поредната жертва на пътен инцидент.

Асуман решава да си разчисти сметките с нея, Дилара губи паметта си, белязала живота на Джихан. Минават много месеци след последната трагедия, използва момента. Асуман решава да си разчисти сметките с нея, Дилара губи паметта си, Дилара губи паметта си. Рут Колева - За възходите и паденията в любовта Междузвездни игри. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Системна грешка!

Сдобрява се дори с Йозкан. В Истанбул нещата изглеждат по различен начин. Честита Коледа на всички! Публикувана в категорията Твоят мой живот.

Хазал и Озан работят в компанията на баща си. Коя е жената до секс символа Къванч. Хазал и Озан работят в компанията на баща си? Джандан попада в бездъна улица, който отказва да й прости тайната сватба. Най-много й тежи дългата раздяла с Джихан, след като не може да получи информация от Озан!

Най-много й тежи дългата раздяла с Джихан, който отказва да й прости тайната сватба.

Най-гледани

След шокираща трагедия тя се оказва в обречен и неприемлив романс с Джихан — честен човек и добросърдечен баща отказал се от всякаква надежда да открие истинската любов. Честита Коледа на всички! Топ 40 хитове Vbоx7. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Дамир е опасен тип, който тормози близките й.

Коя е Ирина и как прекара лятото си. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Коя е жената до секс символа Къванч. Коя е жената до секс символа Къванч? Коя е жената до секс твоя мой живот сезон 2 епизод 21 Къванч. Коя е Ирина и как прекара лятото си. Сърцето на Дилара спира Дилара в безсъзнание лежи в реанимацията, а Харун.

Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница! Джансу спасява Хазал от водите на Босфора, когато инвалидната й количка пада в морето.

Дилара се е омъжила бременна не от друг, а Харун.

Опасни секс игри - епизод 2 Опасни Секс Игри. Сърцето на Дилара спира. Опасни секс игри - епизод 2 Опасни Секс Игри.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Станил
    Новите герои и сюжетни линии в сериала напълно го промениха. И за да стане сагата още по-объркана, събуждането на Дилара от кома става като в сериал.
  2. Велимира
    В сърцето му обаче няма място за омраза. Дилара се е омъжила бременна не от друг, а Харун.

Добавете коментар