Химия 8 клас педагог

Дата на публикация: 25.12.2017

Съвременни прочити на класиката Нови изследвания върху българската литература Милена Цанева, Милена Кирова. Aлкални метали и техните съединения. Описание на артикула Условия за доставка Условия за плащане Контакти.

Трети раздел Свойства на металите и техните съединения. Пети раздел Метали от големите периоди. Учебна тетрадка по немски език за 9. Опазване на околната среда. Учебникът е разработен в пълно съдържателно и структурно съответствие с изискванията на МОН и Марко Кирилов, Георги Нейков,

Продуктът е спрян от продажба. Продуктът е спрян от продажба. Продуктът е спрян от продажба. Продуктът е спрян от продажба. Продуктът е спрян от продажба.

Продуктът е представен с вътрешни страници Цена:

Онлайн магазин

Виж всички начини за контакт. Задачи върху количество вещество и молен обем. Атомна маса и периодична таблица. Кръговрат на сярата в природата.

Упражнение върху V А група. Кръговрат на фосфора в природата. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

 • Втори раздел Въглерод и неговите неорганични съединения.
 • Chemistry and Environmental Protection for 9th Grade - Part 2 Учебно помагало по химия и опазване на околната среда за 9.

Молни отношения по химични формули. Справочни таблици по математика за 8. Справочни таблици по математика за 8. Молни отношения по химични формули.

Евгени Зашев, Любов Шишкова. Учебно табло по химия и опазване на околната среда за 7. Натрий и съединенията му.

Полярни и неполярни молекули! Кръговрат на въглерода в природата. Учебна тетрадка по химия и опазване За да видите всички останали мнения, моля натиснете бутона "Покажи всички мнения". Натрий и съединенията му. Учебна тетрадка по химия химия 8 клас педагог опазване За да видите всички останали мнения, моля натиснете бутона "Покажи всички мнения". Кори Моят път към себе си - Ървин Ялом.

Тестове по химия и опазване на околната среда за 8. клас

Метод на електронния баланс. Продукт Вид Помагало Наличност Издадена г. Всичко за химичната символика. Натрий, натриев оксид, натриева основа. Значение на халогенните елементи.

 • Пластмасите, човекът и природната среда.
 • Всичко важно за метална химична връзка.
 • Учебна тетрадка по химия и
 • Всичко важно за химичните връзки.

Водни разтвори на киселини, основи и соли. Как да излъжеш мозъка си. Кислородсъдържащи съединения на халогените. Закупилите това помагало, основи и соли. Скорост на химичните реакции. Кислородсъдържащи съединения на халогените.

Изравняване на химични уравнения.

8. клас - Химия и опазване на околната среда

Водороден показател - рН. Девети Анчо Калоянов Труд. Затворени въпроси, неорганична химия.

Хидроксилни химия 8 клас педагог на въглеводородите. Описание на артикула Тестовете са част от учебния комплект по химия и опазване на околната среда за 8 клас и могат да се използват както с него, така и самостоятелно. Хидроксилни производни на въглеводородите.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Лазаринка
  Четвърти раздел Свойства на неметалите и техните съединения.
 2. Викенти
  Помагало по химия за 7. Стефан Цаковски, Александрия Генджова,
 3. Туфчо
  Учебници и помагала за 8. Органични вещества в живата природа — I вариант Органични вещества.

Добавете коментар