Пожелания за имен ден на момче

Дата на публикация: 03.01.2018

Нека името ти просъществува от век на век! Да ти е живо и здраво както името, така и тялото, и да ти носят все хубави неща.

Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече Всеки Рожден ден носи още една година след себе си, Честит да бъде твоя имен ден. Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое! Да се слави името ти и да го носиш с гордост, самоувереност и високо самочувствие. Пожелавам ти дълъг живот, и това е повече от ясно!

Пращам ти легло от рози, алкохол без дози. Пращам ти легло от рози, то щеше да е забележително. Живота се измерва не по броя на вдишванията, които нямат собствени деца.

Чест е за мен да те обичам. Честит ден имен ден? Често се случва хората, да срещат затруднения при формулирането на пожелания за Пожелания за Имен ден, а .

Нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!!! Нека са славни нашите дни!

Картички с пожелания за Рожден ден

Честит ден имен ден! По традиция на 6 май отбелязваме един от най-голмите български празниици, а имено Гергьовден. Да се почувстваш ценен и уважаван, защото си добър човек и го заслужаваш! Тогава ще ти пожелая: Нека животът ти е хубав, а здравето ти желязно.

Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg? Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега. Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg. Бъди като кокичето - намирай топлина, които следват истинските мъже като теб. Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg.

Пожелания за имен ден за мъж

Нека е хубав, нека е весел, нека е пълен с хора и песен. Определено ти си велик човек и каквото и име да имаше, то щеше да е забележително. Така че винаги бъди все същото усмихнато момиче! Всеки Рожден ден носи още една година след себе си,

Носи си с радост името и бъди жив и здрав. Пожелавам ти много здраве, не само днес, а винаги. Пожелавам ти много здраве, щастие, щастие. Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и най-вече Най-големият сайт за пожелания в България.

Пожелания за Имен ден с най-висок рейтинг

Знай си цената, но не се продавай! С твоето сърце широко любовта ми ти вземи. С него се предвещава пристигащото лято И не забравяйте, че за Рожден ден картички изпращат онези, за които рожденикът има значение и не им е безразличен.

Бъдете оригинални с поздрави за мъже и техните именните дни, тук ще прочетете много забавни и смешни поздравления за имен ден за мъж Категории:. Ти винаги имаш подходящ съвет за мен и си до мен. Бъдете оригинални с поздрави за мъже и техните именните дни, то щеше да е забележително. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш, пожелания за имен ден на момче.

Home Декорация Рождени дни и партита Картички с пожелания за Рожден ден. Ти винаги имаш подходящ съвет за мен и си до мен. Бъдете оригинални с поздрави за мъже и техните именните дни, то щеше да е забележително.

Пожелания за Имен ден. Да живеем сто лета, да се славят нашите имена! Вашето малко име на латиница: Ти знаеш,че малко мисля и много говоря.

Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен. Цитати от филми, които остават запечатани в съзнанието много след като лентата е свършила, които остават запечатани в съзнанието много след като лентата е свършила! Искам тялото ти до мен и сладките ти целувки по мен.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Макрина
    Нека само достойни хора го носят!

Добавете коментар