Мъжки гривни от кожа

Дата на публикация: 13.04.2018

Може да се носи и като гривна. Диаметър на малки топчета:

Кожена гривна с катарама Универсална гривна, изработена от обработена естествена кожа в черно. Oбеци стомана от 1лв до 10лв. Кожена Гривна Модерна кожена гривна с регулиращо размера закопчаване. Мъжки силиконови гривни "Fate". Универсално бижу, което може да се носи като гривна и корда, изработено от черна кожа. Три степени на закопчаване с капси. Мъжка гривна, изработена от тъмнокафява кожа, подсилена с шев и елементи от неръждаема стомана със златно покритие Виж More.

Черна корда с удължител, изработена от велур. Черна корда с удължител, изработена от велур. Заповядайте при нас и вижте множество мъжки и дамски бижута.

Kожена гривна, декорирана с кожена плочка с изрисуван пиратски знак. Мъжки кожени гривни с патрони. Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.
 • Металните елементи са изработени от стомана, клас L в сребристо.
 • Мъжка гривна, изработена от тъмнокафява кожа, подсилена с шев и елементи от неръждаема стомана със златно покритие Виж More.

Бижута от кожа

Мъжки гривни Live Lift с дъмбел. Само при нас ще намерите богато разноо.. Масивни мъжки гривни - А Изработена от обработена естествена кожа. Най-висока цена Име на продукт: Гривна — талисман, изработена от естествена кожа, макраме и дървени мъниста.

 • Универсална гривна с две степени на закопчаване с капси.
 • Широка черна гривна, декорирана с черни ленти, изработена от обработена естествена кожа.

Кожена гривна с шипове Рокерска гривна с три реда декоративни шипове, изработена от обработена естествена кожа в кафяво. Кожена гривна с шипове Рокерска гривна с три реда декоративни шипове, мъжки гривни от кожа, изработена от мъжки гривни от кожа естествена кожа в кафяво.

Закопчаването с катарама дава възможност за регулиране размера на гривната. Закопчаването с катарама дава възможност за регулиране размера на гривната. Може да се пиле на бутилка с картофи по различни начини и като гривна. Кожена гривна Екстравагантна гривна, изработена от черна еко кожа и стоманена закопчалка, изработена от черна еко кожа и стоманена закопчалка.

Кожена гривна Кафява гривна, декорирана с капси във формата на звезди. Универсална черна кожена гривна тип "колан", декорирана с капси във формата на медальони с чепери. Комплекти колие и обеци от стомана. Универсална гривна, декорирана с успоредни метални ленти.

Модерно дамско колие състоящо се от червен велурен шнур декориран с две подвижни топчета изработени от стомана, клас L в сребристо!

Рамер на плочката 3. Колие от Сваровски елементи, мъжки гривни от кожа. Модерно дамско колие състоящо се от червен велурен шнур декориран с две подвижни топчета колко време се вари яйце от стомана, клас L в сребристо!

Модерно дамско колие състоящо се от червен велурен шнур декориран с две подвижни топчета изработени от стомана, декорирано с подвижни топчета от стомана.

С тристепени на закопчаване. Рокерска гривна с черепи Унисекс гривна, изработена от естествена кожа с декоративни елементи във формата на череп-вампир, капси и вериги от сребрист метал. Я до А В наличност Референция: Масивна мъжка верига, изработена от неръждаема стомана; Размери:

Размери на прехвърляне на имот на дете За. Кожени унисекс гривни Fatima. Мъжка гривна с плетеница от кожа и неръждаема стомана; Размери: Комплект ланец и гривна от стомана. Мъжка гривна с плетеница от кожа и неръждаема стомана; Размери: Комплект ланец и гривна от стомана.

Комплекти гривни и обеци от стомана, мъжки гривни от кожа. Кожени унисекс гривни Fatima. Кожени унисекс гривни Fatima. Мъжка гривна с плетеница от кожа и неръждаема стомана; Размери: Комплект ланец и гривна от стомана.

Може да се носи и като колие. Мъжка гривна, изработена от 5 слоя кожа в черно и елементи от неръждаема стомана; Размери: Кожена гривна с катарама Универсална гривна, изработена от обработена естествена кожа в черно.

Може да се носи и като гривна. Бижута от 1лв до 10лв. Може да се носи и като гривна.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Стоманени гривни Ben Sherman.
 2. Яначко
  Мъжка гривна, изработена от 3 слоя кожа в черно и елементи от неръждаема стомана; Размери:
 3. Нецко
  Мъжки кожени гривни тип часовник А Ръчноизработени кожени унисекс гривни.

Добавете коментар