Информационни технологии за 7 клас

Дата на публикация: 04.01.2018

Впоследствие учи и завършва кино и телевизионна режисура и кино и телевизионен монтаж в Нов български университет — г. Електронна таблица Абсолютно и относително адресиране на клетки във формули Проверка на условие за данни в електронна таблица.

Информатика с Visual Basic Express за 9. Помагалник по български език Учебното помагало е предназначено за учениците от 9. През декември г. Контурни карти по география и икономика за 7.

Български език и литература. Български език и литература. Биология и здравно образование. Биология и здравно образование. Биология и здравно образование.

  • Помагалник по математика 5. Информационни технологии за 2.
  • Продуктът е нов за каталога на store. Анимация на компютърна презентация.

Свързани продукти

Търсене на информация по зададена тема. Обработка на таблични данни. Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване.

Пети раздел Компютърна текстообработка. Помагала за държавни зрелостни изпити. Общи условия за ползване на сайта.

Най вече съм възмотен от провописните грешки в учебникътинформационни технологии за 7 клас се представени и добре задачите. Най вече съм възмотен от провописните грешки в учебникътне се представени и добре задачите.

Най вече съм възмотен от провописните грешки в учебникътне се представени и добре задачите. Книги от Ивайло Иванов.

Атлас по география и икономика за 6. Продуктът е сред най-продаваните в store. Помагала за задължителноизбираема и свободноизбираема подготовка.

Физическо възпитание и спорт! Четка и спрей за рисуване. Копиране на части от изображение. Четка и спрей за рисуване. През декември г.

ИЗБЕРЕТЕ КЛАС

Иван Първанов, Людмил Бонев. Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване. Учебници и помагала по информационни технологии. Книги от Пламен Петров. Весела Илиева, Ивайло Иванов.

Научните интереси на Елиза Стефанова са в областта на информатиката и компютърните науки - софтуерни технологии, изкуствен интелект, изкуствен интелект. Създаване и обработка на графично изображение. Създаване и обработка на графично изображение. Още книги от Пламен Петров. Научните интереси на Елиза Стефанова са в областта на информатиката информационни технологии за 7 клас науки - софтуерни технологии, изкуствен интелект, изкуствен интелект.

Български език и литература. Създаване и обработка на графично изображение.

Информационни технологии за 7. клас

Чертане на геометрични фигури. Учебници и помагала по информационни технологии. Компютърна система и информационни технологии. Научните интереси на Елиза Стефанова са в областта на информатиката и компютърните науки — софтуерни технологии, компютърни мрежи, изкуствен интелект.

Помагалник по български език. Физика и астрономия за 7. Работни материали по биология и здравно образование за 7.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ромолета
    Книги за осми март.

Добавете коментар