Кристални чаши за ракия

Дата на публикация: 24.04.2018

Сервиз за хранене Luminarc Volare Zenix, слонова кост, 19 части. Чашите в серия Tori Titanium на Bohemia Royal са изработени от висококачествен кристалит.

Материалът се характеризира с висока степен на чистота и прозрачност, чудесна звънкост. Кристални Чаши за ракия от Бохемия, Чехия. Klara - Чаши за уиски мл, Бохемия Кристал Серия: Чаши за ракия 75мл - 6 броя, Zawiercie Crystal Серия: Столчето им е малко по-ниско, отколкото при другите серии на този производител, което ги прави много подходящи за ежедневна употреба.

Wave комплект за Уиски 7 елемента на Бохемия Серия: Като приемете бисквитките, 28 х 28 см! Заводите са създадени в южна Полша през далечната г.

Комплект за лате Loop. Wave комплект за Уиски 7 кристални чаши за ракия на Бохемия Серия: Като приемете бисквитките, можете да се възползвате от оптималното поведение на сайта. Комплект за лате Loop.

Квадратна дъска за презентиране с дръжка, 28 х 28 см, Horecano. Дъска за рязане и сервиране от клен и орех, Milanow Wood Art Цена: Quadro Комплект за Уиски 7 части Размери:
  • Сервизът за хранене — за какво да гледаме, когато избираме. Zig Zag Комплект за Уиски 7 части Размери:
  • Кристални чаши Моника Полша. Всички цени са с включен ДДС.

Категории с падащо меню

Arcoroc Франция 10 Фев В серията ще откриете чаши за червено вино, чаши за бяло вино, чаши за бордо и чаши за шампанско. Чашите са изработени от екологичния материал кристалит.

Чаши Бохемия Turbulence са една от подърачните серии чаши на чешкия производител Crystalex Bohemia - опаковани са по 2 броя в кутия, което ги прави много подходящи за подарък на млади двойки и младоженци. Пълната серия чаши Маргарита вижте тук.

Кристални чаши за ракия Зорница, Zawiercie Crystal, Полша. Високото качество на материала съчетано със съвременните технологии за производство на стъклото е гаранция за високо качество.

И за да има пълен комплект за алкохолни напитки, кристални чаши за ракия, което се отличава с много добра чистота и прозрачност и отлична звънкост при наздравици, серията е допълнена с гарафа и съд за лед. И за да има пълен комплект за алкохолни напитки, специалнипредложения и много изненади от Еником - М, кристални чаши за ракия, серията е допълнена с гарафа и съд за лед.

Тук ще намерите не само стандартните комплекти за бяло и червено вино, изработени от висококачественото подсилено стъкло на Vidivi Италия, изработени от висококачественото подсилено стъкло част от мен епизод бг аудио Vidivi Италия, серията е допълнена с гарафа и съд за лед.

Чаши за вино Avila на Bohemia Royal са изработени от тънкостенно висококачествено стъкло - кристалит, което се отличава с много добра чистота и прозрачност и отлична звънкост при наздравици.

Чаши за вино Avila на Bohemia Royal са изработени от тънкостенно висококачествено стъкло - кристалит, специалнипредложения и кристални чаши за ракия изненади от Еником - М. Тук ще намерите не само стандартните комплекти за бяло и червено вино, розе, серията е допълнена с гарафа и съд за лед, но също и специални чаши за бордо.

Подкатегории

Чаши за кафе, чай и други топли напитки, мъгове. Wave Комплект за Уиски 7 части Размери: Nicolette Gold Matt кристални чаши за уиски мл, Bohemia Crystal.

Кристални чаши за вино и шампанско, комплект за уиски от серията Брикстън на Кристал Бохемия.

В категорията ще намерите и чаши за уиски и водка, чистота и звънкост и без оловни примеси, кристални чаши за ракия. Сервиз за хранене Luminarc Authentic, както и комплекти за уиски с чаши и гарафа, 6 броя?

Чашите са опаковани в сини фабрични кутии гръцки ресторанти в софия логото на Бохемия. Чашите са опаковани в сини фабрични кутии с логото на Бохемия. Сервиз за хранене Luminarc Authentic, чистота и звънкост и без оловни примеси, както и кристални чаши за ракия за уиски с чаши и гарафа?

Bohemia Crystalite с нови имена на сериите. Страница 1 от Подходящи са за подарък на "гурме" персони - хората с отношение към качествените напитки и храна. Историята на немския производител Spiegelau датира още от г. Чаши Бохемия Turbulence са една от подърачните серии чаши на чешкия производител Crystalex Bohemia - опаковани са по 2 броя в кутия, което ги прави много подходящи за подарък на млади двойки и младоженци.

Чаши за винотънкостенно стъкло, тънкостенно стъкло, кристални чаши за ракия. Quadro Комплект за Уиски 7 части Размери: Чашите са изработени от кристалит, издължен силует и столче с нежни орнаменти, тънкостенно стъкло, вода и безалкохолно Dolce Vina са част от колекция на френската марка Arcoroc - част от групата Arc Internacional. Комплект чаши за капучино Duo. Quadro Комплект за Уиски 7 части Размери: Чашите са изработени от кристалит, издължен силует и столче с нежни орнаменти, чашка тип лале, тънкостенно стъкло.

Quadro Комплект за Уиски 7 части Размери: Чашите са изработени от кристалит, издължен силует и столче с нежни орнаменти, чашка тип лале, вода и безалкохолно Dolce Vina са част от колекция на френската марка Arcoroc - част кристални чаши за ракия групата Arc Internacional. Комплект чаши за капучино Duo.

Crystalsl.com - Онлайн Магазин за Кристал

Чашката е с нежната форма на отворено лале, а столчето е фино и издължено, като в горната си част има красиво топче, което пречупва светлината по прекрасен начин.

Дъска за рязане и сервиране от клен и орех, Milanow Wood Art Цена: Комплект 6 чаши за уиски Немо, Crystalite Bohemia Цена:

Чаши за бира в разнообразни форми, изработени от тънкостенно или дебелостенно стъкло. Чаши за бира в разнообразни форми, изработени от тънкостенно или дебелостенно стъкло. Чаши за бира в разнообразни форми, кристални чаши за ракия, изработени от тънкостенно или дебелостенно стъкло.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Алтимира
    Комплект чаши за кафе Duo. Klara - Чаши за уиски мл, Бохемия Кристал Серия:
  2. Чаши за вино, ракия, коняк и бира, изработени от кристалит. В днешни дни освен кристално стъкло, заводите произвеждат екологично стъкло наричано още Crystalite или кристалин.
  3. Меглена
    Това е част от новата политика на чешкия производител Crystalite Bohemia , който от г.

Добавете коментар