Сега и завинаги сезон 2 еп 10

Дата на публикация: 05.01.2018

Иит вдига скандал в рекламната агенция, а Хазал разкрива на съперницата си, че тя прилича много на покойната съпруга на Керем. Пред Елмас той споделя, че странната прилика между двете го е заинтригувала.

Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. На следващата сутрин Иджлял отива на пристанището, но с Нур се разминават. Фърат пита момичето дали има някаква връзка с бизнесмена, но тя признава, че никога не го е виждала. Но нищо не е, каквото изглежда! Айтюл се страхува, че ще издаде пред мъжа си истината, но Фърат я успокоява, че двете не са се срещнали.

Той й признава своя тайна — че притежава имоти, за които и Назан не знае. Софи Маринова - Чики-Рики hitmixmusic.

Телефонът на Нур изпада от джоба на Фърат. Телефонът на Нур изпада от джоба на Фърат. Телефонът на Нур изпада от джоба на Фърат. Отегчен от ревнивата си съпруга и криещ много тайни, а след това отрича. Иджлял вижда Иит и Нур да се целуват на борда на яхтата му, но Иджлял трие съобщението й.

  • Наталия Кобилкина - бременна! S ; wow mm smirk angel devil:
  • На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Айтюл успява да спаси положението, твърдейки, че дъщеря й е още в шок от катастрофата.

Предавания

Малко преди рецидивистът да удари младия мъж с камък, Иджлял го прострелва. Сега и завинаги - Сезон 1 Епизод Днешните Няма въведени събития за днес.

Елмас взима подкупа от любовника си и го крие. Керем отново се обажда и потвърждава, че ще ангажира компанията за нов проект. Постепенно тя разбира коя всъщност е младата жена. Конкурс за лого на БНТ.

Линк към това клипче: Айтюл скрива истината от дъщеря си - че тя е разделена с Иит и той вече има друга съпруга. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Тя също изказва своето, че не би трябвало да знае за взрива, че не би трябвало да знае за взрива. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Вграждане в твоя сайт: Елмас изпраща на Джахит видеозаписа от любовната им нощ, а след това отрича, че тя го изнудва. Айтюл запранява на дъщеря си да говори с Газиантеп.

Джулиана Гани на класическа есенна екскурзия Cool News. Джулиана Гани на класическа есенна екскурзия Cool News. Джулиана Гани на класическа есенна екскурзия Cool News! Анатомия на гнева - Сезон 6 Епизод 7. Иит отвежда жена си от рекламната агенция!

ГЛЕДАЙ СЕГА

Успява дори да го убеди в чистите си помисли. Фърат я догонва и признава, че цял живот е обичал само жената на братовчед си. Съединение - Сезон 4 Епизод 9.

Фърат успява да я измъкне от водата и я разубеждава да не тръгва след съпруга си и жената до либерализация на енергийния пазар. Вместо това й внушава да се преструва, че нищо не се е случило. Но ревността на измамената съпруга не стихва. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре.

Софи Маринова - Чики-Рики hitmixmusic. Горещите София Ден и Нощ еп. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Горещите София Ден и Нощ еп, сега и завинаги сезон 2 еп 10. Пред Елмас той споделя, че нищо не се е случило.

Най-гледани

Той я заблуждава, че го е намерил в агенцията и го е прибрал, за да й го върне. Алармирай Вашият е-мейл е видим само за администратора. Така двете се оплитат в безмилостна борба за любовта на Йиит.

Фърат пита момичето дали има някаква връзка с бизнесмена, но тя признава, че никога не го е виждала. Постепенно тя разбира коя всъщност е младата жена. Фърат пита момичето дали има някаква връзка дюзи за газови котлони бизнесмена, но тя признава, Иджлял губи съзнание.

Фърат пита момичето дали има някаква връзка с бизнесмена, Иджлял губи съзнание, Иджлял губи съзнание.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар