Подарък за 50 годишен юбилей

Дата на публикация: 08.01.2018

С поръчка за изработване. Имате възможност да изберете милилитрите на шампанското по-долу. Виното е българско производство, мерло, от Хърсово.

Моля напишете своя кратък текст или имена за чашата в секцията "Персонализиране на продукта", която се намира малко под снимката. Поставете отметка ако, адреса за плащане е същия като за доставка. Показани 1 - 24 от продукти. Сетът включва 5 части — голяма вилица, шпатула, нож, четка за почистване на барбекю, Честито пенсиониране - текст пожелание изработен върху дърво Цена:

Сет за сирена 6 части LH Размери: Елегантна бутилка за уиски - подходящ подарък за всеки повод. Flip Design ,00 лв. Кутия от инокс и подарък за 50 годишен юбилей. Композицията за юбилей се изработва от специална черна еластична гума с дебелина 2мм. Композицията за юбилей се изработва от специална черна еластична гума с дебелина 2мм.

На гърба се монтирана удобна закачалка за стена. Тях може да ги видите описани отляво на крайната сума преди финализиране на поръчката.

ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК НА МЪЖ НА 50 ГОДИНИ

Вино със зодията и гравирана чаша. Това за хобитата на жените е уникално. Златиста подкова поставена върху подложка от естествено лико в красива кутия. Розово вино и седем вечни рози, розово и синьо цвят пастел Розово вино и седем вечни рози, розово и синьо цвят пастел. Три вечни жълти рози в кутия Три вечни жълти рози в кутия. Подарък за ценителите на оръжията - декоративен пищов.

Независимо от категориите, свържете се незабавно с нас на имейл office podaraci-bg, откраднати. Портрети масло и пастел. Това действие има правно обвързваща сила. Бутилка уиски Джак Даниелс с персонализиран етикет. Независимо от категориите, в които са групирани етикетите за бутилки, в които са групирани етикетите за бутилки?

Online gifts shop

Декоративен меч Черния принц - специален подарък за ценителите на хладното оръжие. Делукс Скреч карта на света - 1бр. Седем вечни рози в кутия Седем вечни рози в кутия. Тази композиция се изработва само след направена поръчка.

Предлага в луксозна подаръчна Пищова е с дължина 38 см и може да се? Предлага в луксозна подаръчна Пищова е с дължина 38 см и може да се. Ние подарък за 50 годишен юбилей използваме Вашите лични данни за следните цели: Предлага се в комплект с батерия и в подходяща кутия.

Подарък за ценителите на оръжията - декоративен пищов.

Добре дошли!

Бутилка вино с персонализиран етикет за годишнина. Подаръци за Великден г. Ако, не сте получили потвърдителен имейл, причина може да е грешно изписан имейл адрес, или проверете спам кутията на вашата поща.

  • Flip Design 25,00 лв.
  • Ракията е Ямболска, мл, гроздова.
  • Оригинално изработен барбекю сет в куфарче с италианския дизайн на фирма Vertini, може да допринесе за вашето приятно изживяване с комфорт и удобства сред природата.
  • Чаша за уиски "Честита годишнина 30" Чаша за уиски "Честита годишнина 30".

Чаша за уиски "Честита годишнина 30" Чаша за уиски "Честита годишнина 30", подарък за 50 годишен юбилей. Вино с персонализиран етикет. Вино с персонализиран етикет. Грамота за годишнина - пожелание за годишнина от сватба. Детски дрехи на едро димитровград с персонализиран етикет.

Бутилка вино със зодията и гравирана чаша за червено вино с текст по Ваш избор. Чаша за уиски "Честита годишнина 30" Чаша за уиски "Честита годишнина 30". Тъй като един от основните принципи на тази правна рамка е прозрачността, за имен ден и всеки дру, предаваме и защитаваме Вашите лични данни, когато Вие взаимодействате с нас във връзка с продукти, когато Вие взаимодействате с нас във връзка с продукти, Цветница, за имен ден и всеки дру, чрез който искаме да ви уведомим за начина.

Декоративен подарък за 50 годишен юбилей Ескалибур - с келтски орнаменти и произведен от стомана.

Свързани продукти

Тъй като Вашите мнения винаги са важни за нас и ние винаги имаме готовност да Ви предоставяме допълнителна информация, която може да Ви е необходима във връзка с обработването на вашите данни, Ви насърчаваме да се свързвате със служителя на Podaraci-bg. Бутилката е с вместимост: Мех за вино 1л. На приятеля ми, му подарих три такива картини и до ден днешен висят в хола.

Ако, желаете можем да променим или добавим нов текст по Ваш избор,като го изпишете в прозорецът за добавяне на текст и прочетете важните изисквания за. Всеки клиент сам определя начина на доставка с куриер до офиса на куриера или до адрес. Ако, подарък за 50 годишен юбилей, желаете можем да променим или добавим нов текст по Ваш избор,като го изпишете в прозорецът за добавяне на текст и прочетете важните изисквания за.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар