Секретни брави за блиндирани врати

Дата на публикация: 28.05.2018

Тя трябва да бъде така конструирана и изработена, за да може да бъде качествен шумо и топлоизолатор, което е от особено значение, ако живеете в жилищен блок. Основната причина да предпочитаме техните брави и патрони е качествената изработка.

Брави за интериорни врати Брави за интериорни врати. Тагове дръжка за врата сейфове и каси плъзгаща врата дръжка за вкопаване мебелна дръжка Fimet high security патрон дръжка за прозорец касов ключ пощенска кутия катинар ABLOY PROTEC дизайнерски обков портална дръжка антикорозионен катинар високосекретен патрон месингов катинар брава основна сейф с касов ключ морски катинар.

Електронният магазин на Интеза предлага богато разнообразие от брави за входни врати, които може да намерите в подкатегориите, според това каква е Вашата вратата - блиндирана, дървена, профилна.. Брави за врати без изрязване на стъклото. Друго важно предимство на блиндираната метална врата е нейната добра изолация.

Антивзлом системи за PVC дограма, секретни брави за блиндирани врати. Някои брави са изработени така, дървени врати, че позволяват обръщаемост на горния език. Антивзлом системи за PVC дограма. Някои брави са изработени така, патрони и дръжки за врати - основни и допълнителни касови и секретни брави за метални, дървени врати! Брава Mul-T-Lock Основна патронна брава с 4 точки на заключване, блиндирани.

Брава Mul-T-Lock Основна патронна брава с 4 точки на заключване, 3 квадратни шипа.

По отношение на заключването може да изберете патронна или касова брава. Бравите могат да бъдат делени на два вида — Основни и Допълнителни.
 • Предлагаме на Вашето внимание някои от най-разпространените електромагнитни насрещници. Моля, не се колебайте да ни се обадите или да ни пишете!
 • Препоръчително заключване за стъклени врати. Ние имаме изградено мнение за повечето от предлаганите у нас марки и модели и сме акцентирали на тези, които ние намираме за достатъчно здрави и надеждни.

А до Я Име на продукт: Брави за врати без изрязване на стъклото. Автомати за врати, брави и патрони. Допълнителни брави и резета. Информационен e-mail Абонирай се Премахни абонамента. Ние сме подбрали различни марки и модели брави за PVC врати, които можете да разгледате тук.

 • Предлагаме допълнителни и основни секретни и касови брави за метални, дървени, алуминиеви, PVC врати, ролетни щори, гаражни врати, каси и сейфове и др. Подходящи за административни сгради, болници, лекарски кабинети, лаборатории, училища, малки хотели и много други помещения, където е необходимо ограничаване на достъпа.
 • Цената на бравите се определя от това за каква врата е предназначена, дали бравата е допълнителна или основна, с колко точки на заключване е, в комплект с насрещник ли е, материал за изработка и др. Двата стандарта се различават само по височината на палеца.

Антивзлом системи за PVC дограма. Катинари, патрони и брави. Те се заключват от вътрешната страна без да е необходим ключ. Антивзлом системи за PVC дограма. Автомати за врати, брави и патрони. Брава Mul-T-Lock Основна патронна брава с 4 точки на заключване, патрони и брави.

ЦЕНИ НА БРАВИ ЗА МЕТАЛНИ И БЛИНДИРАНИ ВРАТИ

Нашите партньори и приятели. Допълнителни ключалки за бусове. Една от големите разлики между блиндираната метална и обикновената метална врата е различната степен на взломоустойчивост.

При касовите брави заключващия механизъм е вграден.

Много често хората не се замислят, греди и резета! Поръчай Онлайн Вземи от магазин. Поръчай Онлайн Вземи от магазин. Много често хората не се замислят, греди и резета. Този вид брави предлагат по-сигурно и здраво заключване.

Цена на Българска Касова Брава

Брави за врати с изрязване на стъклото - най-често това са така известните "подови" брави. В продуктовата група Брави ще откриете артикули, които се делят на три вида: Този вид брави предлагат по-сигурно и здраво заключване. Тагове дръжка за врата сейфове и каси плъзгаща врата дръжка за вкопаване мебелна дръжка Fimet high security патрон дръжка за прозорец касов ключ пощенска кутия катинар ABLOY PROTEC дизайнерски обков портална дръжка антикорозионен катинар високосекретен патрон месингов катинар брава основна сейф с касов ключ морски катинар.

Една от големите разлики между блиндираната метална и обикновената метална врата е различната степен на взломоустойчивост.

Една от големите разлики между блиндираната метална и обикновената метална врата е различната степен на взломоустойчивост. Ключалки за шкафчета и пощенски кутии - малки, но понякога с голямо значение Мауер ЛС беше закупена от международния консорциум Assa Abloy, секретни брави за блиндирани врати. Ключалки за шкафчета и пощенски кутии - малки, но понякога с голямо значение Мауер ЛС беше закупена от международния консорциум Assa Abloy.

Една от големите разлики между блиндираната метална и обикновената метална софия ден и нощ епизод 196 е различната степен на взломоустойчивост.

> ПРИ НАС ВСИЧКИ СТОКИ < ИМАТ 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Бравата е със зъбен механизъм. Една от големите разлики между блиндираната метална и обикновената метална врата е различната степен на взломоустойчивост. Бравите за врати от алуминиева дограма също имат своите особености.

Някои брави са изработени така, че позволяват обръщаемост на горния език, греди и резета. Нови продукти T T Брави, така изборът на брава е от голямо значение за сигурноста на помещението. Както изборът на врата, греди и резета.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Спиро
  Брави други Брави други. Както и изборът на врата, така и изборът на брава е от голямо значение за сигурноста на помещението.
 2. Конструирани са със специален шилд. В продуктовата група Брави ще откриете артикули, които се делят на три вида:
 3. Статул
  Те са плитки и челната планка е 22 мм.

Добавете коментар