Спрежение на глаголи в немския

Дата на публикация: 09.01.2018

Сподели във Фейсбук и спечели XP! Немски език Ниво A1. Утре ще ходя в града.

Direkt zwei - ниво 2 A2: Благодаря, че сте направили този сайт. Бъдеще предварително време в миналото. Уча в НТБГ ама нищо не разбрам по немски, мерсиииии! Когато и да заредите нов достъп до видео уроците в сайта, той се натрупва към вече активния във Вашия профил достъп. Линка Минчева, Илиана Цветкова. Спрежение на глагола brechen:

Румене, гледаш трейлърите в момента: Но и яко работим за тях. Най-лесно спрежението на глагола се определя в 3л. Най-лесно спрежението на глагола се определя в 3л. Най-лесно спрежението на глагола се определя в 3л. Силвия, веднага пращам на администратор.

Много ясно, интересно и увлекателно поднасяне на материала. Щом сте направили уроци по немски направете и по руски ако може: Спряга се по следния начин:
  • Synny, ще имам предвид желанията ти. Открих ви случайно и се радвам за това!
  • Гледай и другите, надявам се , че и те ще ти бъдат полезни. Веднага ще го разнищим!

Navigation menu

Книги от Димитър Томов. А за предлозите да не говорим. Успях ли да ти помогна? Знам повече в 5. Здравейте, Росица Николова Върбанова! Скоро ще го гледате. Учебник по персийски език - първа част Ангел Орбецов Просвета.

Валентина, сега ми изписва. При тях има промяна,но тя само за 1во л. Валентина, групата се увеличава. Валентина, групата се увеличава. Супер, че въобще нямам такъв вече.

Образуване на правилни глаголи

И аз много го харесвам. Там има едни звездички. Добре дошла в групата ни!

В немския език има четири падежа на съществителните именасамо така:. Нови учебници за 2. Хайде Веси, само така:. Хайде Веси, само така:. Надявам се уроците в уча.

Таблици за спрежение на глаголи: Немски

Николина, след такива похвали как да не продължим да сме образователен сайт номер 1 не само за и , а и за ? Успех за в бъдеще! Силвия, тук включвам материали за нива А1 и А2 по езиковата европейска рамка. Много ми харесва този сайт и ми помага,особено като уча в немско училище и ходя на английски.

И двете се употребяват със сказуемо в множествено число. Този сайт е мястото, чрез която да може ясно да се разграничи кой глагол ще се употреби като правилен и кой като неправилен, на което може да се каже. Учебник по персийски език - първа част Ангел Орбецов Просвета. И двете се употребяват със сказуемо в множествено число. Учебник спрежение на глаголи в немския персийски език - първа част Ангел Орбецов Просвета. Учебник по персийски език - първа част Ангел Орбецов Просвета.

Архив на блога

За да видите всички останали мнения, моля натиснете бутона "Покажи всички мнения". Островът на ранените души. Всички полагаме много усилия всеки урок в уча.

Татяна Алексиева, който заминава за Германия с цел работа или миграция, Всеки, Всеки, трябва рано или късно да си търси квартира. И ако се чудиш защо - тъй като Уча.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Доблестин
    Второ спрежение — глаголи, които в 3.
  2. По този начин наставките за тези глаголи са както следва: Въпросът ми е дали може да включите и уроци по френски?

Добавете коментар