Рачел от тиква смолян

Дата на публикация: 08.06.2018

Анонимен 20 ноември г. Люси, много се радвам, че съм била полезна!

Васко, благодаря за разясненията. Направи фейсбук по-апетитен - стани ни фен! От години не съм го опитвала а и не се престрашавам да приготвя,заради варната вода. В годините след, като си заминаха от този свят се ядосвах на себе си, че не съм записала много от рецептите им на неща, които приготвяха и аз не помнех, като такива с точност. Много е неприятно и разбирам разочарованието ви.

Искам да знам какъв сорт трябва да е тиквата - в някои рецепти пише кестенка -идея нямам на коя казват така. Отдавна такава вар няма. Разбърква се няколко пъти и след това се оставя варта да се утаи на дъното. Разбърква се няколко пъти и след това се оставя варта да се утаи на дъното. Рачел от тиква смолян 1 л вода в тенджера изсипваме тиквата и захарта. Отдавна такава вар няма.

Направо трябваше да сложа гасената вар във вода, вътре коричките и след часа да ги отцедя и измия хубаво.

Начин на приготвяне

Виж всичко Горещи теми. Анонимен 13 октомври г. Затова в конфитюрите и сладката предпочитам да оставя сиропа малко по-рядък и стерилизирам бурканчетата няколко минути.

Писала съм по-горе - хидратна вар може да се намери в магазините за строителни материали и бои тук, в България, при теб нямам представа. Момичета, много ви благодаря за съветите! Изсипете 7 чаши брашно в голяма тава и направете кладенче. Маски за бърз растеж на косата.

 • Желая ти да опиташ и да се насладиш на вкуса на рачела!
 • Net 19 юни, Инче,няма да си направя,то се е видяло,ама поне ще напълня очи по твоя рачел,повече от прекрасен е!

Рецепти за готвене - рецепти, кулинария от Recepti, здравословно хранене, кулинария от Recepti. След това се изплаква много добре! Рецепти за готвене - рецепти, здравословно хранене, здравословно хранене, диети.

Рачел от тиква смолян дядо го правеше със сок от захарна тръстика и някак си се малцираше. Рецепти за готвене - рецепти, диети, диети, кулинария от Recepti. Milena Poptoleva 27 януари г.

Коментирай рецептата

Прибавят се почистеният и измит ориз, нарязаните дреболии и подправките. Rumianna, ако си в България - няма проблем. Таня Голева 27 януари г.

Анонимен 13 септември г. Затваря се херметически с капачки и бурканите се обръщат върху тях. Гергана Лазарова 24 септември г. На испански търсете "agua de cal". Затваря се херметически с капачки и бурканите се обръщат върху тях.

Метод на приготвяне

Точно такива трябва да парчетата - прозрачни, блестящи, леко твърди. Ястия с кайма Гювеч по овчарски със смляно месо 29 юли, А хидратна вар има в магазините за строителни материали.

 • Английска Шоколадов пудинг 20 май,
 • Благодаря още веднъж за времето и труда, който сте вложили, за да качите тази рецепта!
 • Тики 1 февруари г.
 • Благодаря, че събуди любопитството ми, Ина:

В кого не трябва да се влюбваме според зодията. Искам да знам какъв сорт трябва рецепти с бутер тесто и сирене е тиквата - в някои рецепти пише кестенка -идея нямам на коя казват така. Искам да знам какъв сорт трябва да е тиквата - в някои рецепти пише кестенка -идея нямам на коя казват така. Силвия, радвам се че и теб върнах в детството. Маски за коса с бадемово масло.

Силвия, рачел от тиква смолян, радвам се че и теб върнах в детството. Маски за коса с бадемово масло.

Необходими Съставки

Гасената вар е Е и се счита за безвредна, тъй като в крайният продукт наличността е равна де факто на нула.

Направо трябваше да сложа гасената вар във вода, вътре коричките и след часа да ги отцедя и измия хубаво. Тики, наистина е пропуск!

Новини Правила и полезна информация Всичко останало. Новини Правила и полезна информация Всичко останало. Анонимен 13 октомври г. Анонимен 13 октомври г.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Гордан
  Хиляди пъти съм те признавала за вълшебница,Тили
 2. Ветко
  Ароматен конфитюр от ябълки и круши. При следващото приготвяне на рачела ще пробвам.
 3. Момчил
  Сместа се разбърква още няколко пъти.

Добавете коментар