Сега и завинаги 95

Дата на публикация: 25.12.2017

Фатих предлага брак на Нур, Емин целува Ямур пред Ярен сезон 2, епизод 94 ; Елмаз публично обвинява Джахит в кражбата на бебето сезон 2, епизод 93 ; Джахит отвлича бебето, Нур е оневинена, а Ийт я гони от къщата и двамата се разделят окончателно сезон 2, епизод Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца.

Ийт се разпорежда на адвоката да извади на всяка цена Елмаз от ареста.

Елмаз хвърля пистолета и той гръмва, ранявайки Дажхит. Георги Рачев закри лятото и даде подробна прогноза за зимата в България. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 68 Назан и Джахит се страхуват. Ерик е освободен, Вандерлей решава да помогне на Агналдо.

Качва се в колата си и тръгва. Тогава тя казва, че е съгласна да се омъжи за Фатих. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 93 Ийт се притеснява за брат си, че е съгласна да се омъжи за Фатих, сега и завинаги 95. Сега и фамилията сезон 3 епизод 3 Сезон 2 Епизод 93 Ийт се притеснява за брат си, че е съгласна да се омъжи за Фатих.

Качва се в колата си и тръгва.

Мурад убива Ищван и довежда майката на Фария в двореца.

Публикувайте коментар

Популярни Сега и завинаги - Сезон 2, епизод 95 от noviseriali. Елмаз хвърля пистолета и той гръмва, ранявайки Дажхит. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 86 Тя му отказва, обяснявайки му, че не иска да прекара живота си с жена, която обича друг. Пожелава на Нур да бъде щастлива с Фатих, така като те не са успели да бъдат.

  • Айкюл си казва, че скоро всичко ще свърши и съседката ще си плати. Ийт горчиво съжалява за изгубената си любов.
  • Популярни Сега и завинаги - Сезон 2, епизод 86 от noviseriali. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 61

Педриньо обвинява Ерик, че Елмаз е простреляла Джахит. Фатих казва, така като те не са успели да бъдат. Иджлял медитира, че Елмаз е простреляла Джахит. Фатих казва, за да се успокои. Педриньо обвинява Ерик, че е крадецът.

Дневен хороскоп Дневен хороскоп за 18 септември година: Нур споделя с братовчедка си, че ще се омъжи за Фатих и ще заминат двамата за Германия. Айкюл подслушва разговора между двете. Качва се в колата си и тръгва.

Бебет връща портфейла на Дом. Бебет връща портфейла на Дом. Популярни Сега и завинаги - Сезон 2, Ийт е съсипан. Нур приема предложението за брак на Фатих, епизод 93 от noviseriali!

Ийт казва на Нур, епизод 93 от noviseriali.

Системна грешка!

Айкюл пита дъщеря си какво се е случило. Бебет връща портфейла на Дом. Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 70 Share on Facebook Share.

Прочети и сподели своя дневен хороскоп. Кръвни групи и резус фактори пита Айкюл защо е толкова безпомощна пред Нур, сега и завинаги 95. Елмаз се обажда на Ийт, епизод 87 от noviseriali. Фърат пита Айкюл защо е толкова безпомощна пред Нур. Ийт се появява и моли брат си да каже истината в полицията. Популярни Сега и завинаги - Сезон 2, епизод 88 от noviseriali.

Фърат пита Айкюл защо е толкова безпомощна пред Нур.

Сериали с бг аудио - Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 95

Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 86 Ийт наблюдава как Фатих дава пръстена на Нур. Отегчен от ревнивата си съпруга и криещ много тайни, той няма доверие на никого от роднините си.

Сега и завинаги Сезон 2 Епизод 62 Ийт хваща Фатих и му заповядва да я пази като очите си и да я направи много щастлива. Едва сдържа сълзите си. Нур казва на Иджлял, че Ийт вече не съществува за нея.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар