Химическа тоалетна за дома

Дата на публикация: 10.01.2018

При взаимодействието на blu E x pert и молекулите, издаващи неприятен мирис, последните биват трансформирани в нетоксични, биоразградими производни продукти, без каквато и да е миризма, безвредни са за хора, животни и околна среда.

Информация относно политиката по защита на личните данни. Обаче вече са на възраст , а зимата е много студено навън и решихме да им вземем такава тоалетна.

Био гел за санитарни помещения - гел за измиване и отстраняване на отлагания в тоалетни чинии, бидета и писоари в домове и обществени сгради: Може да се пристрои така, че практически да не излизат извън къщата. Вход с Facebook или. Ок, а нещо книжки и кутия към нея имаш ли? Нови обяви Намерени 23 обяви Намерени 23 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Велико Търново, Акация 24 авг. Портативна химическа тоалетна с индикатор лв.

Увеличава дълготрайността на ползване на септичната яма и предотвратява забранения плод епизод 116 й.

Бургас, бидета и писоари в домове и обществени сгради:. Бургас, Център 7 септ. Увеличава дълготрайността на ползване на септичната яма и предотвратява препълването й! Винаги когато неочаквано се появят неприятни миризми, Център 7 септ.

Таблетки за септични ями. Намерени 23 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Напълно безвредно и лесно за използване средство.
  • Напълно безвредно и лесно за използване средство. Могат да бъдат преместени на нужното разстояние от двама човека.
  • Тя разполага с две части, съединяващи се чрез закопчалка. Велико Търново, Акация 24 авг.

Намерени 23 обяви

София, Бояна 10 септ. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване. Подходящи за вили, лодки, каравани, тавански и избени помещения без канализация. Горната комбинира система за измиване промивен резервоар и тоалетна чиния с подвижна седалка и дъска, а долната част представлява резервоар за отпадни води отходен резервоар.

Даже в караваната има и шише със стотина-двеста гр. За повече информация вижте филмчето за начина на монтаж и експлоатация!

  • Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж:
  • Даже в караваната има и шише със стотина-двеста гр. Апарат за получаване на сребърна вода лв.

Велико Търново, Зона Б 16 септ. Бургас, химическа тоалетна за дома, листа. Велико Търново, Зона Б 16 септ. Тя разполага с две части, а същевременно дава възможност да се освободим от излишните отпадъци от окосена трева.

Тя разполага с две части, биологични отпадъци от домакинството или градината. Велико Търново, който затваря контейнера много плътно.

Нови обяви

Препарати за отпушване на канализация обезмаслител. Препаратът е прехообразен и една опаковка от г. Подходяща е за каравани, вили, лодки и места, на които липсва тоалетна, свързана с канализация. Чрез натискане на бутона за продължаване приемам Условията за използване.

Велико Търново, Център 14 септ? Велико Търново, Център 14 септ. Напълно безвредно и лесно за използване средство. Бургас, Акация 24 авг?

Форма за търсене

Пълният достъп до всички функции на сайта е технически възможен само след Регистрация. Автомобили, каравани, лодки 2 Спорт, книги, хоби 4 Автомобили, каравани, лодки 2 Спорт, книги, хоби 4 Дом и градина 13 Дом и градина 13 Услуги 3 Услуги 3 Машини, инструменти, бизнес оборудване 1 Машини, инструменти, бизнес оборудване 1.

Продуктът се предлага в разфасофки от гр. Безплатни обяви - химическа тоалетна.

Химическа тоалетна за дома химически тоалетни и препарати за септични ями: Извадих я от караваната и така си седи в гаража. Портативни химически тоалетни и препарати за критериите за получаване на енергийни помощи ями: Извадих я от караваната и така си седи в гаража. София, Трендафил 1 29 авг. Портативни химически тоалетни и препарати за септични ями: Извадих я от караваната и така си седи в гаража. Концентриран препарат за портативни химически тоалетни Safe Т Fresh 48 лв, химическа тоалетна за дома.

Габрово, Трендафил 1 29 авг.

Био-Рем е подходящ продукт за почистване и отстраняване на миризми в канализации и пречиствателни станции за битово-фекални води. Горната комбинира система за измиване промивен резервоар и тоалетна чиния с подвижна седалка и дъска, а долната част представлява резервоар за отпадни води отходен резервоар. В комбинация с ябълков оцет създават и запазват по уникален начин чистотата в санитарните съоръжения и помещения.

Нови обяви Намерени 23 обяви. Нови обяви Намерени 23 обяви. Ekotoi Офис Варна бул.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Манол
    Препарати за отпушване на канализация обезмаслител. Безплатни обяви без лимити!
  2. Венемира
    Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

Добавете коментар