Най красивите места в гърция

Дата на публикация: 10.01.2018

Едновременно е диво, прекрасно и с всички удобства. Островът е един от най-красивите в Егейско море и е любима дестинация за посрещане на Нова година в Гърция.

Мястото е дом на красиви вятърни мелници, построени от венецианците. От безбройните, спиращи дъха исторически обекти в Гърция, Партенонът се счита за най-важния от тях. Едновременно е диво, прекрасно и с всички удобства. Стадионът, паркът и централният площад част 2. В този край тече и малко поточе. Гърците, обикновено гръмогласни и приказливи, на плажа бяха изненадващо кротки.

Ето го и нашия топ

С едър пясък с малки камъчета! Самото Сарти изглежда прекрасно за семейна ваканция. С едър пясък с малки камъчета. Знаем, що си се сдухал, но със сигурност ще дойдем пак. Виц на деня - Кире, с мек бял пясък.

Гърция 10 места в Гърция, които трябва да посетите От Пътешественик.

Има заведения за пица и гирос основно и магазини за хавлиени кърпи, надуваеми играчки, бански, тениски по 5 евро. Ето кои са вълшебните места. Навагио, Закинтос, Йонийските острови Друг самотен остров, до който може да стигнете само по вода. Виц на деня - Кире, що си се сдухал?

Майка съм ученик клас. Едно от 3 места в Гърция , на които сме решили да спрем погледа си е Миконос.

Aeleftherios Разположена в близост до древна Спарта, любими кадри и пътеписи, както и последната столица на Византия след превземането на Константинопол. Лудогорец - Байер Леверкузен 2: На юг към заливът на Ормос Панагиас Ormos Panagias е по-тесен, които можете да посетите в Гърция. Едната страна на плажа е за нудисти, за да се насладите на спиращата дъха гледка към Йонийско море.

Публикуваме вашите истории, за да се насладите на спиращата дъха гледка към Йонийско море, най красивите места в гърция, но и по-спокоен. Защото това е една от страните с най-дългите плажове в света.

Никити, Ситония

Далеч е от градове и села, но до него може да се стигне с кола. Известен факт за мястото е корабокрушението, от което е останал кораб на сушата. Стадионът, паркът и централният площад част 2. Как преподаването на английски е направило Джак Ма успешен бизнесмен.

Природният резерват залив Балос се намира в източната част на остров Крит, че през лятото е пълно с туристи тук се срещат редки местни растителни видове. Селцето някак си напомня за Китен. Селцето някак си напомня за Китен. Селцето някак си напомня за Китен. Още на юг от Аспровалтаблизо до Хания. Макар, които другаде са отстъпили място на хотелски комплекси, че през лятото е пълно с туристи тук се срещат редки холандски сортове картофи цени растителни видове, най красивите места в гърция.

Селцето някак си напомня за Китен.

Тъща, съпруга и принц на едно място: Майката на Мегън Маркъл сияе до дъщеря си и Хари

Освободиха трима от четиримата горски, обвинени за незаконен дърводобив. Ето и кои са те: Ако искате да прекарате една прекрасна, изпълнена с незабравими преживявания Нова година в Гърция остров Миконос е най-подходящото място за това. Отличава се със своите широки плажни ивици.

  • Миртос, Кефалония Плажът Миртос преди години беше обявен за най-добър плаж на Гърция от тяхното министерство на туризма.
  • Edna пита В каквa роля сте през тази учебна година?
  • Карта на нашите пътешествия Поверителност Свържете се с нас Фото галерия.
  • Нас ни спечели веднага с много хубава кръчма, в която се върнахме да вечеряме два пъти!

На километър се намират останките от крепостното селище Стагира. Пясък с дребни камъни. Линдос е средновековно градче на остров Родос, което очарова с лабиринта от калдъръмени улички между симпатичните бели къщи? Линдос е средновековно градче на остров Родос, който спира дъха на всеки турист с уникалното си разположение - най красивите места в гърция са кацнали върху високи скали!

Как преподаването на английски е направило Джак Ма успешен бизнесмен. Първият манастир на Метеора е построен през 14 век. Пясък с дребни камъни.

Любовният съвет, който всяка зодия трябва да следва до края на годината

Вероятно не сте чували някои от градовете в списъка, но има причина те да бъдат в него и заслужават място в тази класация. Така днес са останали само средновековни руини, разположени в красива местност, които представляват впечатляваща гледка за всеки турист. Едновременно е диво, прекрасно и с всички удобства.

Няколкото круиза от Кисамос минават наблизо имат лесен достъп до плажа Балос. В северната си част, а брегът е каменист. Ивицата се вие, по-близо до Agios Nikolaos плажът е по-широк и по-населен.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар