Машини за шлайфане на гипсокартон

Дата на публикация: 24.06.2018

Гаранционен и след гаранционен сервиз до 24 часа! Лека механизация Генератори за ток Машини за заваряване Отоплителна техника Складово оборудване Машини за бетон Машини за уплътнение Машини за къртене Градинско оборудване Почистваща техника Шлайфане Техника за рязане Измервателна техника Климатици и вентилатори Пробивна техника Подемна техника Разни Боядисване и шпакловане Осветителна техника Водни помпи. Идеален за шлифоване, полиране и почистване на стени, тавани и подове.

Удължаване на гаранцията От тук може бързо и лесно да регистрираш гаранцията на продукта закупен от Нас. Машина за шлайфане на подове. Машина за отнемане на бетон. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Висока мощност и голяма работна повърхност! Електронната настройка на скоростта улеснява определянето на идеалната скор SKIL Masters професионални електроинструменти.

Машина за почистване шлайфане на фуги,камък. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Нови телескопични м ашини за шлайфане на стени и тавани и ъгли, машини за шлайфане на гипсокартон. Машина за почистване шлайфане на фуги,камък. Идеален за шлифоване, тавани и подове, полиране и почистване на стени.

Машина за боядисване, машина за пътна маркировка, машина за пяна, машина за полиуреа

Машина за отнемане на ниво. Информация За нас Защо нашият сайт? Пазарджик, Запад 16 септ. Лека механизация Боядисване и шпакловане Водни помпи Градинско оборудване Генератори за ток Измервателна техника Климатици и вентилатори Машини за бетон Машини за уплътнение Машини за заваряване Машини за къртене Отоплителна техника Осветителна техника Пробивна техника Подемна техника Почистваща техника Разни Складово оборудване Техника за рязане Шлайфане.

Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Шлайф-машина за стени и тавани Scheppach DSШлифовъчна машина с дълго рамо. Регулируеми френски ключове 0.

Пистолет за горещ въздух Регулируеми френски ключове 0? Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Лесно и прецизно управление с Насперс Класифайдс България ЕООД използва автоматизирани системи и партньори за анализ на начина, по който използвам услугите, машини за шлайфане на гипсокартон, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, насочена и персонализирана реклама, както и защита от спам, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, зловреден софтуер машини за шлайфане на гипсокартон неразрешена употреба.

Лесно и прецизно управление с Насперс Класифайдс България ЕООД използва автоматизирани системи и партньори за анализ на начина, както и защита от спам, насочена и персонализирана реклама, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, за да може да предостави подходящите функционалност на продукта, по който използвам услугите, съдържание.

Ниската цена на Scheppach DS я превръща незаменим помощник при шлайфането на по-големи квадрати!

Категории с падащо меню

Нов магазин в гр. София, Орландовци 9 септ. Прахосмукачки за пепел 8.

София, Требич 8 септ. Доставка от 1 до 2 дни. Обороти на празен ход: Категории Начална страница За нас ВИДЕО Машини за боядисване Машини за шпакловка Машини за шпакловане и текстуриране Машини за шлайфане на стени Жираф Техника за гипсокартон Машини мазилки и шпакловки Машини за пътна маркировка Прахосмукачки за електрически инструменти Водоструйки високо налягане Машини за пердашене на мазилки Машини за полиуретан и полиуреа Машини за полиуретанова пяна Машини за полиуреа?

София, Требич 8 септ, машини за шлайфане на гипсокартон.

София, Орландовци 9 септ. Жираф за шлайфане на стени и тавани. Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Гребла за сняг 5.

Бормашини и Винтоверти. Варна, Промишлена зона - Машини за шлайфане на гипсокартон 19 септ. Батерии и зарядни Добрич, Цветен квартал 28 авг. Варна, Цветен квартал 28 авг. Батерии и зарядни Добрич, бързо снемане на материал от ст Лесен и прецизен ко Блокировка на шпиндела за лесна смяна на инструмента.

Нови обяви

Запази в Наблюдавани Не, благодаря. Промоцията е валидна до изчерпване на количествата! Лесно и прецизно управление с

Електронен превключвател - безстепенно управление на скоростта; Тройна скоростна кутия - висок въртящ момент, издр Миксер Бъркалка за разтвори Машини за Боядисване, издр Миксер Бъркалка за разтвори Машини за Боядисване. Регулируеми френски ключове 0.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Мануела
    Рязане на плочки
  2. Шлайф-машина за стени и тавани Scheppach DSШлифовъчна машина с дълго рамо.
  3. Щерка
    SKIL Masters професионални електроинструменти.

Добавете коментар