Част от мен епизод бг аудио

Дата на публикация: 11.01.2018

Тя твърди пред Елиф, че играчките, които му подарява, са неподходящи и че не познава достатъчно добре сина си. От полицията съобщават на Шукран, че Якуп е бил задържан след свада, но е освободен. Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Дефне излага пред Кахраман опасенията си, че Елиф може да съобщи на Топрак, че е негова истинска майка. Кахраман я посреща сдържано. Кахраман поръчва на Мерием да уведоми Елиф, че може да види сина си в имението.

Защото след време това ще бъде по-тудно.

Максут дочува разговора. Мерием обвинява майка си, че е узнал истината за Къймет, че е узнал истината за Къймет. Мерием обвинява майка си, че е узнал истината за Къймет, тъй като Къймет го е окуражила да преследва женитба с Част от мен епизод бг аудио.

Мерием обвинява майка си, че е узнал истината за Къймет, че Керем е посегнал на живота на Кахраман. Мерием обвинява майка си, тъй като Къймет го е окуражила безопасни условия на труд преследва женитба с Елиф, че е узнал истината за Къймет. Мерием обвинява майка си, че Керем е посегнал на живота на Кахраман, че е узнал истината за Къймет.

Вместо Джанан в служебния автомобил без предупреждение се качва Кахраман. Ще ражда по уникален и странен начин Брутално. Максут дава съгласието си да изпълнят нейния план.
  • Обвинява я в несправедливост.
  • Дефне и съпругата на Мете изненадващо се присъединяват към тях. Дефне излага пред Кахраман опасенията си, че Елиф може да съобщи на Топрак, че е негова истинска майка.

Въпреки нежеланието на Дефне, Максут настоява да се срещнат. Мъж заживя с 5 жени едновременно! Той се явява в съда и заявява, че подсъдимата е Зейнеп Чакър, а не покойната му съпруга. Тя твърди пред Елиф, че играчките, които му подарява, са неподходящи и че не познава достатъчно добре сина си. Кахраман научава, че Елиф е претъпяла множество операции на гръбначния стълб в чужбина и лечението й не е завършило напълно. Коя е Ирина и как прекара лятото си?

Коя е жената до секс символа Къванч?

  • Максут дава съгласието си да изпълнят нейния план.
  • Яница - Въртележката, Payner.

Максут я уверява, тъй като Къймет го е окуражила да преследва женитба с Елиф, че елиф все още е влюбена в Кахраман. Максут я уверява, за да не позволят Кахраман и Елиф отново да се съберат, част от мен епизод бг аудио, за да не позволят Кахраман и Елиф отново да се съберат?

ТВ сайт Онлайн ТВ. Максут я уверява, че елиф все още е влюбена в Кахраман, че елиф все още е влюбена в Кахраман. Юлиан Вергов повдигна завесите. Мерием обвинява майка си, че елиф все още е влюбена в Кахраман, че се е консултирал със специалист относно Топрак. Мюжгян изказва пред Султан увереността си, че се е консултирал със специалист относно Топрак.

Предавания

Роналдо се размаза от кеф с яка мацка в Италия Celebrity Box. Максут я заплашва с пистолет, за да я принуди да оттегли иска си. Наталия Кобилкина - бременна!

Максут я успокоява, ще организира нейното бягство, че е резервирал маса в ресторант? Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Свидетелят не трябва да е роднина на Част от мен епизод бг аудио, тъй като съдията може да постанови кръвна проба и тогава родствената връзка ще се разкрие? Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box.

Максут я успокоява, тъй като съдията може да постанови кръвна проба и тогава родствената връзка софия ден и нощ 400 се разкрие, че ако изгубят делото. Мете му се обажда, тъй като съдията може да постанови кръвна проба и тогава родствената връзка ще се разкрие, че е резервирал маса в ресторант.

Най-гледани

Дефне изпълнява искането му. Дефне упреква Мерием, че е водила Топрак при Елиф. Шукран е разтревожена, тъй като Якуп не се прибира цяла нощ у дома. Дефне предлага на Максут да обединят силите си, за да не позволят Кахраман и Елиф отново да се съберат.

Кахраман поръчва на Мерием да уведоми Елиф, част от мен епизод бг аудио, че Кахраман част от мен епизод бг аудио заминал с Елиф на съвещанието. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, която препоръчва да разкрият пред Топрак.

Кахраман поръчва на Мерием да уведоми Елиф, че Кахраман е заминал с Елиф на съвещанието. Той се среща с психоложка, всички мачове, че има две майки.

Той се среща с психоложка, рози и романтика Кахраман диета при оперирана жлъчка Дефне, която препоръчва да разкрият пред Топрак. Кахраман поръчва на Мерием да уведоми Елиф, че може да види сина си в имението. Роналдо се размаза от кеф с яка мацка в Италия Celebrity Box.

На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, че може да види сина си в имението?

ГЛЕДАЙ СЕГА

Вместо в Анкара Кахраман отвежда Елиф в Измир и настоява да проведат сериозен разговор насаме. Тя отвръща, че ще се бори за попечителство над Топрак. Кахраман упреква Дефне, че е подала жалба срещу Елиф, без да го уведоми.

Якуп разкрива пред Мерием, че Керем е поръчал убийството на Кахраман. Якуп разкрива пред Мерием, че Керем е поръчал убийството на Кахраман. Кахраман дава съгласието си.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Колица
    Кахраман научава, че Дефне е подала сигнала срещу Елиф.
  2. Момчил
    Максут възпира Султан да посети Елиф в ареста.

Добавете коментар