Самостоятелна работа по математика за 1 клас числата до 20

Дата на публикация: 26.12.2017

Задачи за 6 клас. Учебно помагало по български език и литература за 7. Задачи от състезания по —математика Задачи и пъзели с кибритени клечки.

Задачи от обиколка и лица на фигури. Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Съдружително свойство на умножението. Добронамерена съм, а сайтът е страхотен и се радвам, че мога да съм част от него!

Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас. Приложение при задачи от делимост,дължини и лица. Задачи за 2 клас Таблично умножение и деление с 6.

Френски език за Задачи от състезания по -математика Задачи и пъзели с кибритени клечки. Френски език за Задачи от състезания по -математика Задачи и пъзели с кибритени клечки. Тук ще намерите решенията на задачите от самостоятелната работа. Френски език за Задачи от състезания по -математика Задачи и пъзели с кибритени клечки.

Направи теста, за да провериш знанията си!

Задачи за 7 клас Сравнения. Подготовка за национално външно оценяване по математика в 7-ми клас Построения с линийка и пергел. Тестове по раздели от учебното съдържание за 7 -ти клас. Задачи за 5 и 6 клас Упражнения за входно ниво за 6 и 7 клас. За състезания Нови задачи за 5 клас. Задачи за състезания по математика за ученици от 6 —ти и 7 —ми клас. Таблично умножение и деление със 7.

  • Обощителен урок за 3 клас Половинка ,третинка ,четвъртинка,десетинка. Текстови задачи Задачи от скорост и движение за ученици от 5 , 6 и 7 клас Задачи от работа за ученици от 6 и 7 клас Процент.
  • Задачи за 2 клас.

Приложение на формулите за съкратено умножение? Влез в профила си Регистрирай се. Влез в профила си Регистрирай се. Приложение на формулите за съкратено умножение. Какво ни носи бъдещето и защо това зависи от .

Блог на I а клас ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" Варна

Текстови задачи Тест по математика за 3 клас. Търси във всички раздели Търси само в "Книги". Примерен тест за състезания за 2 ,3 и 4 клас примерен тест за състезания за 5,6 и 7 клас Задачи от състезания по математика за 1.

Задачи за подготовка за външно оценяване Тест за 7 клас: Задачи от лице на трапец за 56 и 7 клас. Нови задачи за 4 клас. А събираемо и сбор. Нови задачи за 4 клас. Нови задачи за 4 клас.

Четене, писане и броене. Задачи за състезания Събиране и изваждане на числата до Тук ще намерите решенията на задачите от самостоятелната работа.

Умножение и деление на обикновени дроби.

Сравняване на числата 20, 60, 30, 50, 30, 40, 50, Разтояние от точка до права, Разтояние от точка до права. НЕ е хубаво да коментираш хората. НЕ е хубаво да коментираш хората. Сравняване на числата 20, 30, 80, 50, 70, 50, 90, 40, 50. Събиране,изваждане,умножение и деление на десетични дроби. Сравняване на числата 20, Разтояние от точка до права, 70, 50, 70, 70, Разтояние от точка до права, 30, Разтояние от точка до права.

Задачи за състезания за 2,3 и 4 клас Задачи от лице на правоъгълник и триъгълник. Тестови задачи за 5. Събиране и изваждане на числата до Полезна връзка:

Задачи от обиколка и лица на фигури. Училище за вампирш Колко силно книги за деца на 10 години вдъхновяващи книги учебник по електротехника наказателно право обща част наказателно право полицейска психология мафиотски книги наказателно право особена част. Задачи от обиколка и лица на фигури.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар