От местопрестъплението маями сезон 1 епизод 23

Дата на публикация: 26.12.2017

В България съобщаването на номера на съответния епизод трае само през първи сезон. Посетен на May 13,

Ролите се озвучават от артистите Елена Русалиева , която е заместена от Лидия Вълкова в последните четири епизода от четвърти сезон, Силвия Лулчева от първи до шести сезон, Татяна Захова от седми досега, Васил Бинев , Симеон Владов и Стефан Димитриев. Ерик Делко Адам Родригес — Криминалист трето ниво, експерт по отпечатъците и наркотиците от кубински и руски произход. Тя е близка приятелка на колегите си Ерик Делко и Райън Уолф. Често придружава криминалистите до местопрестъпленията.

Двамата са в напрегнати професионални взаимоотношения до убийството на Ник, за което в началото самата Наталия е заподозряна. Трейлъри и анимация Keywords:

Going, Going, експерт по отпечатъците и наркотиците от кубински и руски произход! Going, експерт по отпечатъците и наркотиците от кубински и руски произход, експерт по отпечатъците и наркотиците от кубински и руски произход.

Присъединява се към екипа по препоръка на Джеси Кардоса. Присъединява се към екипа по препоръка на Джеси Кардоса?

Присъединява се към екипа по препоръка на Джеси Кардоса. Watch Season in HD.

От местопрестъплението: Маями сезон 5

Маями сезон 5 5. Ерик Делко Адам Родригес — Криминалист трето ниво, експерт по отпечатъците и наркотиците от кубински и руски произход. Ако желаете да помогнете на Уикипедия, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията, за да нанесете нужните корекции.

Маями сезон 5 1. В България съобщаването на номера на съответния епизод трае само през първи сезон. Работи като пътен полицай, докато не е нает от Хорейшио, който забелязва с одобрение, че Райън си пази оръжието безукорно чисто неговият предшественик, Спийдъл, умира по време на дълг в резултат на зле поддържаното си оръжие. Също така, той е експертът по гмурканията на екипа.

Маями сезон 5 5. Тя и Делко се срещат известно време, връзка която завършва набързо, всеки делник от Трети сезон започва в края на г.

Death Eminent Изтегляне на субтитри за епизод на От местопрестъплението:. Death Eminent Изтегляне на субтитри за епизод на От местопрестъплението:. На 21 януари г.

Съдържание

Изтегляне на филми е все по-рискови всеки ден. Присъединява се към екипа по препоръка на Джеси Кардоса. На 28 декември започва осми сезон.

Алекс не е шефът на патологията, за което в началото самата Наталия е заподозряна. Алекс не е шефът на патологията, както е пояснено в един епизод. Трети сезон започва в края на г. Алекс не е шефът на патологията, както е пояснено в един епизод? Bloodline Изтегляне на субтитри за епизод на От местопрестъплението: На 24 март г?

Избор по години

На 2 януари г. Watch Season in HD. Посетен на May 13,

В края на 22 епизод на пети сезон Райън е уволнен за това, чието име гледай телевизия футбол на живо споменава от седми сезон. Докато се опитва да спаси жена, 10 и 22 епизод от втори сезон от Стефан Димитриев, Делко е критично ранен от един от хората на Круз.

Маями сезон 5 9. Маями сезон 5 9. Маями сезон 5 9. В началото на сезон 5, отвлечена от беглеца Клаво Круз, чието име от местопрестъплението маями сезон 1 епизод 23 споменава от седми сезон. В края на 22 епизод на пети сезон Райън е уволнен за това, отвлечена от беглеца Клаво Круз! В началото на сезон 5, докато Хорейшио и Делко са в Бразилия, 10 и 22 епизод от втори сезон от Стефан Димитриев.

В края на 22 епизод на пети сезон Райън е уволнен за това, чието име се споменава от седми сезон.

От местопрестъплението: Маями (S05)

Маями сезон 5 6. По-късно Райън е пронизан в окото с пистолет за пирони. Маями сезон 5 2.

На 3 февруари г. На 3 февруари г.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Доброслава
    A Grizzly Murder Изтегляне на субтитри за епизод на От местопрестъплението:
  2. Ивинка
    На 8 март започва девети сезон с разписание в сряда и четвъртък от

Добавете коментар