Автоматични скоростни кутии пловдив

Дата на публикация: 12.01.2018

МИД АВТО е директен вносител на резервни части и консумативи за автоматични скоростни кутии от производители доказали се със своето качество.

Филтриране категории 10 , области

Начало Услуги Ремонт скоростна кутия. Ново За автомобили Скоростни кутии Верига Предимството е в хидродинамичния преобразувател, който заменя първите 2 скорости на конвенционалната скоростна кутия. Ремонтираме компютри на автоматични скоростни кутии от следните типове: Предлагаме частична и цялостна смяна на масло на автоматични скоростни кутии.

За части Man Tga Бордови Дизелов год.

Предлагаме ремонт на всички типове автоматични скоростни кутии в рамките на няколко дни. Нашият Valve Body Tester възстановява клапанното автоматични скоростни кутии пловдив до заводските му параметри. Предлагаме ремонт на всички типове автоматични скоростни кутии в рамките на няколко дни. Нашият Valve Body Tester възстановява клапанното тяло до заводските му параметри!

Автоматична скоростна кутия DIWA. Редът на предавките се задава от компютър.

Работно време

За да заявите екип, който ще извърши диагностика на повредите на вашия ретардер или автоматична скоростна кутия, моля обадете се на телефони 60 24 66 или 34 16 Комплект соленоиди за Ексклузивен представител сме на едни от най-големите американски и немски производители като Sonnax, Аlto, Transtar, Raybestos и други. Този механизъм осигурява при потегляне на колелата на автомобила по-голям въртящ момент и по-ниска ъглова скорост, а при големи скорости - високи обороти на колелата и нетолкова голям въртящ момент.

Оборудвали сме нашата база с най-добрата техника, което ни позволява да предоставим детайлна и точна диагностика на Вашата автоматична скоростна кутия!

  • При отваряне на скоростната кутия се извършва оглед и оценка на необходимите части за ремонта и рециклирането, като лагери, синхронизатори, валове, и др.
  • DIWA предлага рентабилна експлоатация:

Сайт за обяви alo. Филтъра е в комплект с гарнитура. Автоматична скоростна кутия DIWA. Сайт за обяви alo. Филтъра е в комплект с гарнитура. Промоцията е валидна само при проверка на 4 бр?

Контакти с нас

Ново За автомобили Масла, греси Продавам масло за автоматична скоростна кутия Кастрол чисто ново неупотребявано купувано за 24лв. Най-общо кутията служи за промяна на въртящия момент и оборотите, които се предават от двигателя към задвижващите колела, както и за смяна посоката на движение напред и назад на превозното средство. Нашият Valve Body Tester възстановява клапанното тяло до заводските му параметри. При отваряне на скоростната кутия се извършва оглед и оценка на необходимите части за ремонта и рециклирането, като лагери, синхронизатори, валове, и др.

Ремонтираме всички видове типове клапанни тела и ги възстановяваме до заводските им параметри. Ремонтираме всички видове типове клапанни тела и ги възстановяваме до заводските им параметри.

Двигател и автоматична скоростна кутия Дайхатцу 1. Редът на предавките се задава от компютър.

Защо да изберете нас. Предлагаме частично и цялостно оборудване на сервизи. Автобуси и камиони услуги за автобуси и камиони. Най-общо кутията служи за промяна на въртящия момент и оборотите, които се предават от двигателя към задвижващите колела, както и за смяна посоката на движение напред и назад на превозното средство.

Новата автоматична скоростна кутия DIWA.

Автоматична скоростна кутия DIWA. Предлагаме ремонт на всички типове автоматични скоростни кутии в рамките на няколко дни. Скоростна кутия 4 х4 - лв? Автоматична скоростна кутия DIWA. Скоростна кутия 4 х4 - лв. Проверката на 4-тия е безплатна.

Климатроник на две зони, автоматично затъмняващи се огледала против за, радио с управление от волана, радио с управление от автоматични скоростни кутии пловдив.

Комплект соленоиди за Втора употреба За автомобили Скоростни кутии Избирач C класа автоматична скоростна кутия A Електронен блок за автоматична скоростна кутия DIWA.

Предлагаме ремонт на всички типове автоматични скоростни кутии в рамките на няколко дни.

Индустрия услуги за дизелови агрегати. Циркулацията на масло в скоростната кутия е конструирано по такъв начин, дори и при входящи високи температурни стойности на охлаждащата течност, дори и при входящи високи температурни стойности на охлаждащата течност. Индустрия услуги за дизелови агрегати.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Зърлатан
    Хечбек Бензин год.

Добавете коментар