Междинно ниво по математика за 4 клас

Дата на публикация: 17.07.2018

Задачи за подготовка за национално външно оценяване в 7-ми клас. Нови задачи за 4 клас.

Учебна тетрадка по немски език за 9. Тестове по раздели от учебното съдържание за 7 -ти клас. Решаване на неопределени уравнения в цели числа. Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас. Задачи за 6 клас и 7 клас Пирамида.

Текстови задачи с математически модел: Тестове по раздели от учебното съдържание за 6 -ти клас. Намиране на число по даден процент от. Събиране изваждане на числата над Дадени са числата. Събиране изваждане на числата над Дадени са числата.

Събиране изваждане на числата над Дадени са числата.

Задачи за 2 клас Умножение и деление с 2.

Професионалният блог на Аничка Петкова

Правоъгълници, на които едната страна е в пъти в повече от другата. Най-малко общо кратно и най-голям общ делител.

Намерете колко см е разликата между обиколката и по-късата страна. Симетрала и ъглополовяща в триъгълник. По трудни текстови задачи по матаматика за 4. Умножение и деление с едноцифрено число с числата над Признаци за еднаквост в триъгълник.

 • Задачи от делимост на числата.
 • Задачи за състезания и олимпиади. Продуктът е представен с вътрешни страници.

Задачи за 2 клас Таблично умножение и деление с 6. Задачи за 2 клас Таблично умножение и деление с 6. За състезания Нови задачи за 5 клас. Подготовка за национално външно оценяване. Входно ниво по математика за 6-ти клас. Подготовка за национално външно оценяване. Входно ниво по математика за 6-ти клас.

Учебна тетрадка по немски език за 3. Контролна работа за 2 клас Метър ,дециметър ,сантиметър. Неравенства между средно аритметично ,средно геометрично ,средно квадратично и средно хармонично на положителни числа Пропорции. Второто е третината от първото, а третото е разликата на първите две числа.

Първи клас Задачи Логически задачи по математика за първи клас. Текстови задачи по математика за 4 клас. Текстови задачи по математика за 4 клас. Задачи подходящи за подготовка за НВО и за състезания,олимпиади и турнири по математика Задачи от смеси и сплави за 7 клас.

Урок за 3 клас Деление с остатък. Задачи подходящи за подготовка за НВО и за състезания,олимпиади и турнири по математика Задачи от смеси и сплави за 7 клас, междинно ниво по математика за 4 клас. Текстови задачи по математика за 4 клас.

Колко сантиметра е третата му страна? Категории 3 клас 4 клас 5 клас 6 клас 7 клас 8 клас Uncategorized Решени задачи Родители Ученици. Нови задачи за 4 клас.

Самостоятелна работа по математика: Средно аритметично на числа. Изравняване на величини Логически задачи". Самостоятелна работа по математика: Средно аритметично на числа. Самостоятелна работа по математика: Средно аритметично на числа.

Учебници за 8 клас. Самостоятелна работа по математика: Средно аритметично на числа.

Сравнете двете числа и намерете сбора и разликата им. Колко е обиколката на правоъгълника MBCN? Примерен тест за състезания за 2 ,3 и 4 клас примерен тест за състезания за 5,6 и 7 клас Задачи от състезания по математика за 1.

Профили 4 Ваня Минчева Жанет - Подготовка за външно оценяване по математика. Определете кое от тях има цифра на стотиците 4 и кое има цифра на единиците 5.

Профили 4 Ваня Минчева Жанет - Подготовка за външно оценяване по математика.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Радалия
  Задачи от лице на трапец за 5 , 6 и 7 клас. Отзат - напред" Логически задачи.
 2. димислав
  Текстови задачи с математически модел: Примерен тест за състезания за 2 ,3 и 4 клас примерен тест за състезания за 5,6 и 7 клас Задачи от състезания по математика за 1.
 3. Ивалена
  Задачи за ученици от 6 клас Таблично умножение и деление с 8 и 9.

Добавете коментар