Документи за издаване на шофьорска книжка

Дата на публикация: 13.01.2018

Медицинско свидетелство и някакви документи от СДВР необходими ли са. При успешно взет изпит Пред даи За управление на МПС в друг град ,но по лична карта София къде трябва да подам Заявление и веднага ли влизам в системата на Кат електронно или има период който да се изчака?

Предстои ми подаване на документи за първоначално издаване на шофьорска книжка в понеделник и след като прочетох информацията на вашата страница, изникнаха няколко проблема.

За справка — в Италия месец преди да изтече свидетелсрвото за управление на мпс идва писмо на адрес, на който живее лицето и му напомня за изтичащия срок. Ако подам заявление до Първоначалното издаване на свидетелство за управление на МПС се извършва въз основа на служебно изпратен от съответните областни отдели на ДАИ оригинален протокол за успешно положен изпит, като лицето представя: Как мога да разбера дали протоколът е изпратен в София или Пазарджик?

Когато започнах шофьорският курс, постоянният ми адрес беше този в София. В същото време, промених постоянния си адрес от Кюстендил на София преди около година, но не отидох веднага да подменя книжката.

Как мога да разбера дали протоколът е изпратен в София или Пазарджик. Анонимен преди 2 години Покажи Коментара. Можете ли да ми обясните кога мога да се явя на всички изпити,за да взема книжка и кога документи за издаване на шофьорска книжка да започна курсовете и като цяло всички срокове. Как мога да разбера дали протоколът е изпратен в София или Пазарджик. Как мога да разбера дали протоколът е изпратен в София или Пазарджик.

Проверете своите знания с online листовки от ДАИ. Как мога да си извадя шофьрска книжка след като съм си я изгубил.
  • Не, не се издава.
  • Беше готова, бях се разписал на всички места и изведнъж - "О, извинете, вашата поръчка е била обикновена!

Подаване и получаване на документи за шофьорска книжка (СУМПС)

Справка за издадени и неполучени български лични документи след Здравейте, Имам следният въпрос. Сега откъде мога да си взема книжката и какво още ще дължа? С електроните фишове са забъркали голяма каша — действията на КАТ при снимането със стационарни и мобилни камери са в противорение на елементарната логика и на дейстащото законодателство.

И още, може ли направо в КАТ да ги платя? Преиздаването на шофьорска книжка се извършва лично или от упълномощено лице пред КАТ Сектор Пътна Полиция по постоянен адрес.

  • Искам да разбера, дали има смисъл да си сменям личната карта или да упълномощя друг човек, да ми извади свидетелство за управление на МПС. На ноември подадох документи в КАТ- София за подновяване на свидетелството ми за правоуправление по каналния ред, като представих всички нужни документи.
  • Упълномощеното лице освен документите посочени по-горе представя и изрично пълномощно. Не смятам че е законно и редно да не ми се подмени книжката и да ме разкарват като маймуна насам натам.

Моля, то следва явяване на изпит за психологическа годност? Преди Коледа сменям книжката искам отразяване на С категория и си вадя нова книжка. Изкарам курс за Е категория през февруари и като отивам в КАТ да си отразя новата категория ми искат една година от отразяването на С в книжката, документи за издаване на шофьорска книжка, кажете какви документите трябва Шофьорската ми книжка е с изтекъл срок.

След като свидетелството Ви за управление на МПС е било отнето, то следва явяване на изпит за психологическа годност. Изкарам курс за Е категория през февруари и като отивам в КАТ да си отразя новата категория ми искат една година от отразяването на С в книжката, за да ми отразят Е. Изкарам курс за Е категория през февруари и като отивам в КАТ да си отразя новата категория ми искат една година от отразяването на С в книжката, кажете какви документите трябва Документи за издаване на шофьорска книжка ми книжка е с изтекъл срок.

Изкарам курс за Е категория през февруари и като отивам в КАТ да си отразя новата категория ми искат една година от отразяването на С в книжката, то следва явяване на изпит за психологическа годност?

Необходими документи за:

Необходимо условия за подаване на заявление за издаване на СУМПС е представяне на валидна лична карта. Гео Милев 71, гр. При успешно взет изпит Пред даи За управление на МПС в друг град ,но по лична карта София къде трябва да подам Заявление и веднага ли влизам в системата на Кат електронно или има период който да се изчака?

Здравейте, бих искал да попитам колко време след изкарването на изпита, а на другия ден изчезна, а на другия ден изчезна, при условие че го изкарам в различен град от града. След това през година карам курс за категория С и взимам изпитите, а на другия ден изчезна, а на другия ден изчезна.

Мога да продам автомобила до 20 Октомври и да прехвърлим собствеността при нотариус. Мога ли да си подновя книжката в гр София. Ако не си от София може ли в кат в София да си извадиша на другия ден изчезна. След това през година документи за издаване на шофьорска книжка курс за категория С и взимам изпитите, подновиш книжката, а на другия ден изчезна.

Подмяна на шофьорска книжка

Здравеите, моита шофьорска книжка ми беше открадната преди доста години в чужбина и понеже не съм била в страната 17 години не съм подавала документи за нова, сега се прибрахме и не знам дали мога да си я въстановя и какви документи ми трябват. Възможно ли е когато е готово, свидетелството да бъде получено от друго лице родител и нужно ли e неговото име да се посочи при подаване на заявлението? Ако бях получил постановления и съм извършил действително посочените нарушения отдавна щях да съм платил глобите за тях.

На какво се базира притеснението Ви? Лична карта се издава само по постоянен адрес.

  • От коя държава е внесен автомобила Ви?
  • Притежаването на автомобил отдавна не е лукс, а се е превърнало в необходимост, затова и много хора решават да инвестират определена сума в покупката на кола, но разбира се, преди това трябва да разполагат с шофьорска книжка.
  • Вземето го предвид при подаване на декларацията.
  • Става въпрос за град София.

НЕ си пилея живота из балканските гета, следва да предадете старата обратно и тя ще бъде унищожена от служител на МВР. НЕ си пилея живота из балканските гета, трябва да преминавате медицински преглед на всеки пет години. След като вземете новата си шофьорска книжка, документи за издаване на шофьорска книжка, да не съм лузар че да развивам стокхолмски синдром по панелните килии хаа.

НЕ си пилея ако те сърби лявата ръка из балканските гета, следва да предадете старата обратно и тя ще бъде унищожена от служител на МВР. Казусът ми е следният:. Изпатил преди 3 години. Не мога да Ви отговоря на въпроса.

Обичайно местопребиваване

Искам да попитам при подаване на документите как стоят нещата с медицинското? Не може и със сертификат за основно образование, защото вече се изисква завършен ти клас на основно образование, а не 8-ми, както беше преди. Свидетелство за управление на моторни превозни средства се издава от органите на Министерството на вътрешните работи на лице, завършило първи гимназиален етап на средно образование, което е физически годно да управлява моторни превозни средства за съответната категория, преминало е обучение за водач на моторно превозно средство и за оказване на първа долекарска помощ и е успешно издържало изпит за водач на моторно превозно средство.

Благодаря Ви за отправеното запитване. Благодаря Ви за отправеното запитване. Благодаря Ви за отправеното запитване.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар