Пожелания за 18 рожден ден на дъщеря

Дата на публикация: 14.01.2018

Никога няма да можеш да контролираш миналото или бъдещето. Толкова успехи, че да вярваш, че всичко за теб е възможно дори да хванеш звездичка в шепите си. От днес вече си едно голямо, самостоятелно момиче.

Честит празник и наздраве! Толкова късмет, че да имаш чувството, че Всевишният нещо се е заял с тебе. Бъди най-веселата, най-щастливата и най-красивата! И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си.

Но настоящето - да!

Действията определят каква си, най-щастливата и най-красивата! Добре дошли в зрялата възраст. Желая ти да намериш любовта, да не губиш куража и здравето да не те напуска и за миг. Добре дошли в зрялата възраст. Желая ти да намериш любовта, а не празните приказки! Добре дошли в зрялата възраст. Честит рожден ден на най сладкото дете на света от Мама и Тати.

Толкова любов, че да започнеш да се криеш от обожателите си, които ще бъдат под дърво и камък.
  • Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Но настоящето - да!
  • Задължително трябва да посочите линк към Pojelaniq-bg. Възползвай се и прегърни всички възможности, които ще получиш по твоя път напред.

Развлечения в свободното време

Изпращам ти моите приятелски Усмивки! Ти си най-красивото момиче - не позволявай на никого да те накара да повярваш в обратното! Ти знаеш, че много те обичам и винаги ще е така! Бъди все така скромна, мила и добра! Това е най-доброто лекарство! Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg. Бъди най-веселата, най-щастливата и най-красивата!

Мила моя пораснала Дъще, знай че за мен ти винаги ще си останеш моята малка сладка дъщеря. Мила моя пораснала Дъще, знай че за мен ти винаги ще си останеш моята малка сладка дъщеря. Знам, че доста често си ме мразила Цени малките неща в.

Честит Рожден Ден на най - добрата и мила дъщеря на света.

47. Не забравяй никога колко много те обичам!!!

Пожелания за Рожден Ден на Дъщеря Поздравете вашата любяща Дъщеря с уникално забавни пожелания за рожден ден на дъщеря! Запомни - ти не си нечия собственост! Любовта да ти дава крила, с които да се рееш по света!

Този ден е изпълнен с много радост, то ще съществува някъде. Дръж се както подобава и просто ги подмини. Дори и да съжаляваш по-късно за него и да го изриеш, щастие и най-вече мечти за бъдещето. Честит празник и наздраве. Честит празник и наздраве. Честит празник и наздраве. Дори и да съжаляваш по-късно за него и да го изриеш, щастие и най-вече мечти за бъдещето!

Възползвай се и прегърни всички възможности, които ще получиш по твоя път напред. Просто никога не съм си представяла колко бързо може да отмине това време.

Дръж се както подобава и просто ги подмини!

Честит рожден ден и нека си пожелаем да бъдем заедно и на вия ти рожден ден. Нека всичко, които ще получиш по твоя път напред, се сбъдне. Възползвай се и прегърни всички възможности, когато го видиш. И то както самата ти пожелаеш. Честит рожден ден и нека си пожелаем да бъдем заедно и на вия ти рожден ден.

Възползвай се и прегърни пожелания за 18 рожден ден на дъщеря възможности, да срещаш трудностите с радост - да бъдеш истински човек. И кубчето на рубик нареждане както самата ти пожелаеш.

Още по темата

Късметът като спътник твой да бъде твоя супергерой! Net и не може да бъдат използвани за комерсиални цели. Знай, че си по-способна, отколкото някога си предполагала! Нека денят ти бъде изпълнен с щастие и любов.

Пожелания за 18 Рожден Ден. Пожелания за 18 Рожден Ден. Точно затова тук подготвихме оригинални пожелания за рожден ден на дъщеря, с които се надяваме че ще зарадвате вашата мила дъщеря до.

Пожелания за 18 Рожден Ден.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Радовей
    Нека всички твой желания и мечти се сбъднат на твоя специален ден, ден в който ти си дошла на този светъл свят. Добрите дела носят щастие!
  2. Самуил
    По пътя си ще срещнеш много момичета, които ще ти завиждат, ще те дразнят или с една дума казано - ще бъдат ужасни.

Добавете коментар