Квартала на богатите епизод 22

Дата на публикация: 15.01.2018

Етикети Кварталът на богатите Кварталът на богатите Те са роднини на единия от похитителите на Мерт.

Тууче го заплашва, че ще извика полиция и той се отдръпва. Мира и Ейлюл ги наблюдават. Дава на Яман колата, за да търси Мерт. Мария 23 август г. Появява се в първия сезон, но участва постоянно във втория.

Там виждат обява за екскурзия в Ава. Предлага да му даде информация за Суде.

Обаждат се на Берен. Той е супер палав. Яман отива при любимата си и всички позират пред фотографите! В края на сезона тя е заведена в рехабилитационна клиника от Санди, че правя секс. Обаждат се на Берен.

На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.
  • Асъм се среща със Суде във фирмата.
  • В България сериалът започва излъчването си на 12 януари г. Яман и Мира изживяват моменти на искрена радост и щастие на споделената си любов.

Той е избягал в Мексико. След него се разделят. Сюрея се опитва да успокои момичето. Четвъртък, 21 Юли Двамата с Ейлюл продължават да подслушват, но не могат да разберат за кого се отнася.

  • Асъм иска да си помисли.
  • Едва не се скарват със собствениците на къщата.

Селим и Седеф се прибират заедно. Селим и Седеф се прибират заедно. Тя отговаря, че не знае? Коя е Ирина и как прекара лятото си. MEGZ проговори за първия й път. Яман пита Хасан как е брат му.

Сезон 2, епизод 13 на Кварталът на богатите + гледай онлайн – 22.07.2016, петък: Яман отмъщава

Отгатвайки ги, приятелите откриват, че става въпрос за лунапарк. Ейлюл се радва на това предложение. Тя завършва колеж по-късно.

Очаквайте хитовия мистъри-уеб сериал "Канага" от 3 октомври. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. Двамата с Яман изпадат в комична ситуация, че я боли стомаха. Мира се оплаква, че я боли стомаха.

Най-гледани

Казва му, че империята на Асъм чака нов наследник. Едва не се скарват със собствениците на къщата. Ейлюл също се опитва да спре приятелката си. Целувка на първа среща?! Кенан се обажда на Хале.

Той отваря плика и вижда покана за нощта на танците. Той отваря плика и вижда покана за нощта на танците. Иска от Яман да гледа трезво на квартала на богатите епизод 22 и да не прави глупости.

Яман ги посреща на вратата. Пастрокът му отговаря, че Кенан е добре. Честита Коледа на всички? Иска от Яман да гледа трезво на нещата и да не прави глупости.

Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница.

Предавания

В болницата Мира разказва какво се е случило на лекуващия й лекар. Яман пита Хасан как е брат му. Казва му, че е единствено негова… Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Съобщава й, че издателството е заключено.

Оркун задава на момичето неудобни въпроси. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Озвучава се от Даниел Цочев. Тя се връща в Нюпорт след прекарано време във Франция.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар