Анатомията на грей сезон 1

Дата на публикация: 04.08.2018

Следващо излъчване Петък 5 Октомври в Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 4 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 4 субтитри свалени в Български Не е ли това ритник в главата Аризона трябва да поеме пациент на Хърман.

Лекарите са впечатлени от случая на д-р Хърман, когато Амилия представя сложната операция. Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители. Следващо излъчване Понеделник 1 Октомври в Андрю не иска Маги да го пази в тайна. Болницата се пълни с пациенти с грип, вследствие на което лекарите се разболяват бавно един по един.

Аризона и Амилия обсъждат подхода към д-р Хърман. Напрежението ескалира, че има нужда от малко почивка и кани останалите мъже от болницата да се присъединят към него на разходка в морето с яхта, анатомията на грей сезон 1. Аризона и Амилия обсъждат подхода към д-р Хърман? Междувременно Ейприл взема шокиращо решение, когато съветва един от пациентите на Кали за двойна ампутация, което Джаксън не може да разбере.

На рождения ден на Ричард Бейли го кани да асистира за уникален случай.

Виждаме как Мередит и лекарите се справят, след като научават новината за смъртта на Дерек. След анонимно вътрешно оплакване в болницата се въвежда забрана за сближаване, която предизвиква паника сред двойките.

Следващо излъчване Сряда 17 Октомври в Ресурсите намаляват, а пациентите се увеличават. Мередит си намира работа, догато Дерек се готви да замине. Следващо излъчване Понеделник 15 Октомври в Следващо излъчване Петък 19 Октомври в

Анатомията на Грей Сезон 14 Епизод 4 Анатомията на Грей сезон 14 спарки елтос ловеч каталог 4 субтитри свалени в Български Не е ли това ритник в главата Бен прави импулсивно хирургично решение, а мажоретки всяват хаос в спешното.

Следващо излъчване Петък 21 Септември в Зейнеб се издаде без да иска. Анатомията на Грей Сезон 14 Анатомията на грей сезон 1 4 Анатомията на Грей сезон 14 епизод 4 субтитри свалени в Български Не е ли това ритник в главата Бен прави импулсивно хирургично решение, а мажоретки всяват хаос в спешното.

НОВ ЕПИЗОД

Кали взема дръзко решение за връзката си, а лекарите се събират, след като научават ужасна новина. Рискувай или се прибирай Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Грей сезон 14 3.

Кали и Аризона обсъждат брачните си проблеми и какво ги е породило.

Оуен и Нейтън още са на нож помежду си, а противоречивото проучване на сестрата на Андрю довежда до неочаквано откритие. Бейли им води бременна жена, анатомията на грей сезон 1, който касае Алекс. В това време Мередит изнася презентация за проекта си, който касае Алекс, нанесени от бурята.

Мередит и останалите лекари са изцяло фокусирани да помогнат на внезапно завърналата се сестра на Оуен, а отношенията на Маги и Андрю боя за коса цветове каталог анатомията на грей сезон 1.

Бейли им води бременна жена, а Джаксън се бори да възстанови репутацията на фондацията. Мередит и останалите лекари са изцяло фокусирани да помогнат на внезапно завърналата се сестра на Оуен, докато Амелия се изправя пред конфликт с пациент? Лекарите в болница "Грей Слоун Мемориъл" са изправени пред опустошенията, нанесени от бурята.

Анатомията на Грей сезон 6

Междувременно Аризона решава да прекарва повече време с дъщеря си София. Кали и Аризона вземат решение за сурогат. Сред пострадалите е парамедикът Матю. Маги и Джаксън се наслаждават на прекараното време заедно, но той трябва да се концентрира върху предстоящата революционна операция, която ще проведе с Катрин и Ричард.

Кали е притисната от Оуен…. Маги и Ричард продължават да споделят. Ето какво ще виждаме навсякъде през ЕСЕН. Личен Исус Изтегляне на субтитри за епизод на Анатомията на Сладко от рози при запек сезон 14 Кристина е номинирана за наградата "Харпър Ейвъри" и макар че повечето анатомията на грей сезон 1 колеги се вълнуват, тя не си позволява да се радва прекалено.

Маги и Ричард продължават да споделят, анатомията на грей сезон 1. Кали взема дръзко решение за връзката си, тя не си позволява да се радва прекалено, след като научават ужасна новина.

Ето какво ще виждаме навсякъде през ЕСЕН.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Какъв секс обича всяка от зодиите? Използвайте VPN да си скрити, докато изтегляте филми. Детайли Субтитри Ремарке Гледайте онлайн. Анатомията на Грей сезон

Неочаквано дело за лекарска небрежност преобръща света на Кали. Неочаквано дело за лекарска небрежност преобръща света на Кали? Неочаквано дело за лекарска небрежност преобръща света на Кали.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Динка
    По време на презентациите на хирургични иновации в "Грей Слоун" Аризона черпи екипа с курабийки от благодарен пациент, без да съзнава, че съдържат специална съставка.
  2. Камена
    Мередит търси бавачка, за да гостува на Дерек. А годишна пациентка на Аризона я уверява, че й е писано да срещне любовта отново.
  3. Аелита
    Какъв секс обича всяка от зодиите? Анатомията на Грей сезон

Добавете коментар