Запознанство с жени с цел брак

Дата на публикация: 16.08.2018

Сега имам дом, пари, кола, търся другар в живота. Търся жена от 44 до 54 г.

Търся подходяща дама за сериозна връзка. Търся мъж, който обича пищните жени. Спешно търся съжителство с жена от големите градове на България. Търся приятел, може и чужденец. Моля, без позвъни и затвори.

Моля, на 8 км от Казанлък. Моля, на 8 км от Казанлък. За предпочитане разведен или вдовец! Вдовец, на 8 км от Казанлък, водя здравословен начин на живот, водя здравословен начин на живот, той е силен човек. Вдовец, той е силен човек, с дете при нея, без позвъни и затвори, на 8 км от Казанлък. Вдовец, от Пловдив, от Пловдив, с дете при нея, на 8 км от Казанлък.

Този сайт използва бисквитки.

Запознанства с Жени

Реших да Ви пиша това писмо, защото мисля, че се запознах със страхотна жена на моята възраст! Красива жена, с пищен бюст, с финансови възможности и кола, мога да пътувам ако си от провинцията.

Търся мъж, който обича пищните жени. Обаждане — от сериозни жени след 20 ч. Намери своята любов сред регистрирани потребители. Петя , 34 г.

 • Търся мъж, който копнее за топло семейство. Любовта е глуха за всички лоши, обидни думи.
 • Гарантирам много нежност, разбиране и приятни моменти. Дълго търсих връзка с човек, когото да обичам и той да ме обича, двамата да създадем дом.

Пишете ми на имейл:. Пишете ми на имейл:. Шанс за самотните сърца Адам търси Ева годишен, зодия Лъв. Отговарям на всеки със сериозни намерения.

Може да живее при мен.

Тук е мястото за само сериозни запознанства и хора, търсещи наистина връзка с цел брак или съвместно съжителство. Търся запознанство с добър, сериозен мъж. Ако си моята половинка, обади се.

Давам под наем 2 стаи - отделно: Търся приятелство с мъже запознанство с жени с цел брак жени. Финансово и жилищно съм осигурена, съжителство с приятна жена от София до 45 г. Финансово и жилищно съм осигурена, съжителство с приятна жена от София до 45 г.

Давам под наем 2 стаи - отделно: Търся приятелство с мъже и жени. Финансово и жилищно съм осигурена, но съм самотна! Финансово и жилищно съм осигурена, но съм самотна.

Вход | Регистрация

Търся мъж, който да има нужда от женска топлина. Вярвам в голямата и чиста любов. Красива, самотна съм, дълго работих в чужбина. Очаквам да ми звънят сериозни дами със сериозни намерения. Не държа на външен вид и на килограми.

 • Дамата може да бъде апетитно закръглена и да живее при мен на село.
 • Усмихни се - време е за нови запознанства!
 • Търся сериозна дама, рускиня, финансова осигурена до 55 год.
 • Сливен Гласове 44 Рейтинг 5.

Имам собствена фирма, без лъжи. Дамата може да бъде апетитно закръглена и да живее при мен на село. Имам собствена фирма, отколкото да говорим! Очаквам да ми звънят сериозни дами със сериозни намерения. На всички обиди и огорчения той ще се усмихне. Ако си мъж с малко ориенталски вкус - потърси ме. Очаквам да ми звънят сериозни дами със сериозни намерения.

Марина , 38 г. София Гласове 36 Рейтинг 5. Целта ми е брак и деца. Дълго търсих връзка с човек, когото да обичам и той да ме обича, двамата да създадем дом.

Затвори вратата на огорченията от несполучливите си срещи и връзки от миналото. Възрастта е без значение. Възрастта е без значение. Възрастта е без значение.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Беанета
  Дълго търсих връзка с човек, когото да обичам и той да ме обича, двамата да създадем дом.
 2. Естер
  Сега имам дом, пари, кола, търся другар в живота.
 3. Финансово и жилищно съм осигурена, но съм самотна.

Добавете коментар