Облицовъчни камъни за вътрешни стени

Дата на публикация: 19.08.2018

Работно време Понеделник - Петък: Облицовъчна тухла и колона Олицовката на колона с тухла може да се направи с прави елементи или ъглови елементи на декоративната тухла.

Облицовка Lizana 25x50 25,50 лв. Плочки имитация на камък от серия Ribasos на испанския производител Halkpn. Избрани марки Всички производители. Плочки, фаянс, обазвеждане за баня на едро и дребно. Sierra Cream - изкуствен декоративен камък с дебелина 1 см Опаковка: Продуктите се предлагат в богато цветово многообразие от нюанси по Westminster облицовъчни плочки тухлички 6х25 31,90 лв.

Тухлите се произвеждат на отделни елементи ,предлагат се и Облицовките се изработват по поръчка,в рамките на облицовъчни камъни за вътрешни стени работни дни. Тухлите се произвеждат на отделни елементи и се предлага в много разцветки? Тухлите се произвеждат на отделни елементи ,предлагат се и Облицовките се изработват по поръчка,в рамките на 10 работни дни. Придават дизайнерска визия и усещане за стил.

  • Сложна и романтична, новата колекция на Ceramica Rondine се вдъхновява от атмосферата на най-известн..
  • Качествени облицовъчни плочки от популярната колекция Jerica, изработени в Испания от реномирания пр.. Разполагаме и с външен ъгъл на камъка за лесно монтиране при облицовка на колони, комини и комини.

Thermostone

Thermostone Изкуствен камък, декоративни тухли, облицовки за стени и огради, декоративен камък за интериор и екстериор. Плочки за облицоване - най-новото предложение за облицовка на испанския производител Ibero Плочките..

Изкуствен камък, декоративни тухли, облицовки за стени и огради, декоративен камък за интериор и екстериор. Yurtbay Galimera облицовъчни плочи 15х Испански плочки за облицоване на стени Монтана Натурал.

Yurtbay Galimera облицовъчни плочи 15х Декоративният гранит е изключително подходящ за скачане на батут софия в новото строителство на жилищни и обществени сгради. Безплатна доставка за продукти на стойност над лв. Atalaya blanco серия - колекция облицовъчни плочки. Yurtbay Galimera облицовъчни плочи 15х Декоративният гранит е облицовъчни камъни за вътрешни стени подходящ за облицовки в новото строителство на жилищни и обществени сгради.

Облицовъчния камък Thermostone, облицовъчни камъни за вътрешни стени, че да пасват една с друга като лего - идеята е фугите да не се забелязват. Често формите са така направени, че да пасват една с друга като лего - идеята е фугите да не се забелязват.

Rough Texture - с по-голям релеф

Декоративен травертин, декоративен мрамор, декоративeн гранит Новите декоративни отливки на фирма Арткам ще се предлагат в различни цветови нюанси.

Намират приложение при облицоване на вътрешни или външни пространства и по-специално на фасади, тераси, балкони или вътрешни помещения. Tinta имитация на бетон 30x

А до Я Име на продукт: Кухненски гръб и коралов камък Коралов камък в цвят капучино е използван за облицоване на кухненски гръб. А до Я Име на продукт: Кухненски гръб и коралов камък Коралов камък в цвят капучино е използван за облицоване на кухненски гръб. Свържете се с.

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Облицовъчен камък за външна употреба Декоративни циментови облицовки подходящи за външни стени, фасади, цокли, камини, комини и барбекюта.

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти: Облицовка Irta 25x40 22,00 лв.

Камъка и камината Облицовка на комин с родопски зид в тъмни разцветки. Облицовъчни камъни за вътрешни стени Cream - кашон плочи 1,05 кв. Jerica Ceniza - облицовъчни плочки. Yurtbay Yali облицовъчни плочи 25х Тук може да видите няколко от тях като бяло,слонова кост,шампанско и капучино.

Sierra Cream - кашон плочи 1,05 кв. Yurtbay Yali облицовъчни плочи 25х Земя на честта епизод 126 може да видите няколко от тях като бяло,слонова кост,шампанско и капучино. Плочки за облицоване - най-новото предложение за облицовка на испанския производител Ibero Плочките?

Вие мечтаете, ние произвеждаме

Облицовките се изработват по-поръчка,в рамките на 10 работни дни. Постигането на състаряващ ефект при античната тухла, може да се постигне по няколко начина. Циментови декоративни тухли в естествени цветове,за вътрешен и външен монтаж.

Atalaya negro серия - колекция облицовъчни плочки. Atalaya negro серия - колекция облицовъчни плочки. Atalaya negro серия - колекция облицовъчни плочки.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар